Cautare

386 de rezultate pentru "deta timis" (2.61 secunde)
Nicolae Timis, primarul orasului Hateg, sapte consilieri locali si membrii din consiliul de conducere a filialei locale a Partidului Conservator si-au dat demisiile luni dupa-amiaza din formatiunea condusa de Dan Voiculescu.
Primarul Timisoarei, Gheorghe Ciuhandu, a anuntat joi ca va candida pentru functia de presedinte al PNTCD Timis, ramasa vacanta dupa ce fostul presedinte, Marius Popovici, si-a dat demisia, in iunie, din toate functiile din partid, nemultumit de alianta locala cu PSD.
Gestul lui DIP a fost urmat de alti doi deputati social-democrati, Ioan Timis si Gheorghe Sarb, care nu vor ramane nici ei pe drumuri, primul descoperindu-si vocatia liberala, iar cel de-al doilea urmand sa se inroleze in partidul lui Emil Boc.
Desi are mai multe dosare penale, seful RAR Timis inca ocupa aceasta functie Va aduc la cunostinta situatia domnului Dorin Candea care ocupa inca functia de sef al Registrului Auto Roman din judetul Timis, desi in cursul ultimilor 15 ani a acumulat mai multe dosare penale.
"Victor Ponta e presedintele care uneste" - Interviu cu senatorul de Timis Ilie Sarbu, liderul grupului parlamentar al PSD din Senatul Romaniei • Domnule senator Ilie Sarbu, sunteti in campanie de aproape doua saptamani. Cum apreciati desfasurarea acestei confruntari politice in Timis si in general in Banat?
Pe fondul crizei economice si a lipsei de lichiditati, bancile din Romania se confrunta, de la luna la luna, cu o crestere a volumului de restante la credite, doar in judetul Timis acestea ajungand, conform statisticilor BNR pe luna octombrie, la aproape 900 milioane de lei.
Situatia alocarii fondurilor destinate investitiilor in sistemul de irigatii din Judetul Timis Conform deciziei de suplimentare a bugetului alocat investitiilor in irigatii , de catre Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, pentru Masura 125 - componenta a1 "Irigatii si alte lucrari de imbunatatiri funciare" , judetul Timis are alocata suma de 60 de milioane de euro , disponibili in cadrul sesiunii care se deruleaza in perioada 3 septembrie -15 octombrie 2012 .
Timis, l-au identificat si retinut, in municipiul Bucuresti, pe Valentin M., de 34 de ani, din Resita, judetul Caras-Severin, urmarit national si international din data de 17 iulie 2007.
Orchestra Belle Epoque "Dziewczeca Orkiestra Deta" vine din Polonia si este alcatuita din 62 de fete de liceu, care interpreteaza muzica traditionala de parada, muzica de concert si variete, precum si melodii in voga din repertoriul international.
Pe derbedeul de cartier aflat in fruntea statului spre mandria noastra, a tuturor, il vad in stare sa declanseze si un razboi cu sabii si bate, ca la Deta, pentru a-si pastra suprematia.
In data de 13 ianuarie 2011, respectiv la doua zile dupa o vizita de documentare pe care am efectuat-o in judetele Arad si Timis pe tema contrabandei cu tigari, procurorii de la Serviciul teritorial Timisoara al DIICOT au inceput urmarirea penala impotriva directorului Directiei Regionale de Accize si Operatiuni Vamale Timisoara, Aurel Matiut, cunoscut, de asemenea, drept apropiat al dumneavoastra si protector al contrabandei cu tigari de care nu sunteti strain.
Arges, Bacau, Bistrita-Nasaud, Botosani, Braila, Caras Severin, Constanta, Covasna, Dolj, Dambovita, Galati, Gorj, Harghita, Ialomita, Iasi, Mehedinti, Neamt, Olt, Prahova, Satu Mare, Salaj, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timis, Tulcea, Vaslui, Vrancea.
Deportarile in Baragan au fost o actiune intreprinsa in anii 1950 de regimul comunist din Romania, care a inceput prin relocarea fortata in Campia Baraganului a populatiei dintr-o raza de aproximativ 25 km de granita cu Iugoslavia, din judetele Timis, Caras-Severin si Mehedinti, in urma conflictului izbucnit intre Stalin si liderul comunist de la Belgrad, Iosip Broz Tito si, odata efectuat acest transfer de amploare de dislocare, a continuat prin condamnarea la munca silnica a cetatenilor socotiti de regim ca fiind nesiguri sau dusmani.
Aceasta schimbare de domiciliu dintr-un judet intr-altul a condus si la o recalculatie de catre Casa Judeteana de Pensii Constanta, in ciuda faptului ca institutia omoloaga din judetul Timis le-a transmis colegilor lor constanteni documentatia necesara si valoarea pensiei lunare pe care pensionara o primea in mod curent, cu precizarea ca aceasta valoare a fost "stabilita legal, fiind verificata de noi" la suma de 378 lei noi, dupa cum reiese din adresa 3233/8.05.2006 semnata de ec.
La Timis, in schimb, campania electorala a PLD Timis a inceput cu un esec, dupa ce, dintre cei 27 de biciclisti anuntati si aici de liberal-democrati, au venit doar cinci.
Decizia conducerii PNL privind ordinea pe lista partidului pentru Parlamentul European a starnit nemultumiri printre cei care nu au prins locuri eligibile sau care au fost exclusi - Daniel Daianu, Adrian Cioroianu, Adrian Ciocanea sau Ioan Timis.
Deputatul Gheorghe Ciobanu s-a inscris in PSD Deputatul de Timis Gheorghe Ciobanu s-a inscris in PSD, conform presedintelui social-democrat Victor Ponta. Ponta a mai spus ca alaturi de Ciobanu au trecut la PSD 15 primari din judetul Timis.
"Daca am fi corecti, am spune ca se ascund (liderii PDL - n.r.), ca pleaca din Bucuresti, din zonele in care nu au nicio sansa si se ascund pe aici, pe la noi prin Banat, pe unde mai spera, pe la Popoviciu (Alin Popoviciu este deputat in Colegiul 5 din judetul Timis - n.r.), pe la Arad, la Gheorghe Falca.
A demisionat din Parlament in 29 iunie 2016, cand a cistigat alegerile locale si a fost ales presedinte al Consiliului Judetean Timis, functie pe care o ocupa in prezent. ... In anul 1996 s-a inscris in PDSR, care ulterior a devenit PSD si a preluat conducerea organizatiei Timis in 2015.
Actiunea de colectare de fonduri a fost organizata sub genericul "Ajutati Banatul!” si, potrivit primarului Iuliu Ilyes, a avut ca motivatie ajutorul substantial acordat satmarenilor in 1970 de banatenii din Timis.
google-analytics.com