Cautare

15787 de rezultate pentru "despre" (3.30 secunde)
Am gasit pe Facebook un text interesant despre cele trei dimensiuni ale iubirii.
Florian Popa Micsan a publicat pe pagina sa de facebook un articol interesant despre celebra Insula Pacuiul lui Soare.
Am stat cu sufletul la gura pana am aflat ca era bine si am scris, inspirata de povestea ei, un articol despre ce inseamna sa-ti traiesti viata treaz sau adormit si cum avem uneori nevoie de adevarate cutremure in viata noastra pentru a ne trezi.
Vizita acestuia nu a fost insa una iesita din comun - sustine Dumitru Moinescu, primarul declarand ca a discutat depre probleme organizatorice si despre alegerile europarlamentare, si in nici un caz despre conflictul pe care l-ar avea cu presedintele Organizatiei Judetene a PD Constanta, deputatul Stelian Dutu.
Presedintele Traian Basescu a precizat, vineri, ca in declaratia despre situatii dificile din familie pe care a facut-o in dezbaterea cu liderul PNL, Crin Antonescu, s-a referit la cazuri din familia sa, cand s-au imbolnavit sotia sau una din fiicele sale.
La sarbatorirea a 81 de ani, Ion Iliescu si-a impartasit joi gandurile cu care a intrat in cel de-a noualea deceniu de viata, vorbindu-le celor prezenti la aniversarea sa despre secretul vietii echilibrate, despre afectiunea fata de sotia sa, Nina, si despre regrete.
Am crezut ca vom afla detalii importante despre tranzactii secrete, afaceri la nivel statal. ... Despre asta se tot scrie in presa de vreun deceniu. ... Despre amenintarile lui Traian Basescu ca scoate din sertare niste dosare penale ale unor adversari politici presa scrie din 2005.
Despre onoare si demisie in vremea lui Traian Basescu. ... Liderul PD-L a folosit un cuvant tare si a vorbit despre demisie de onoare. Va intreb insa pe dumneavoastra, despre ce fel de morala vorbeste domnul ex-ministru? Despre morala celui prins asupra faptei?
Cu totii au vorbit despre ce vor ei sa faca pentru activul PDL, pentru Romania lor. Despre cum sa castige alegerile, despre cum sa culeaga roadele. Nimic despre someri, nimic despre economie, nimic despre tineri, nimic despre solutiile pentru locuri de munca.
- profesor Dumitru Mazilu, fost prim vicepresedinte al CFSN, a vorbit despre Constitutie ca obiectiv programatic al Revolutiei ; - profesor Ion Muraru, Avocatul Poporului, despre stabilitatea si flexibilitatea Legii Fundamentale; - profesor Nicolae Popa, fost presedinte al Inaltei Curti de Casatie si Justitie, despre necesitatea respectarii Constitutiei si procesele de revizuire;
PDL forteaza discutia despre regiuni (si angajarea raspunderii) pentru a arata ca UDMR vrea tinut secuiesc.
Tismaneanu - impostor, Cartianu - analfabet Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat, pentru Ziare.com, ca infiintarea unui muzeu al comunismului, propus de PDL, inseamna desfiintarea Institutului Revolutiei Romane, iar ideea ii apartine politologului Vladimir Tismaneanu, sustinuta de campanii ale ziarului "Adevarul", in frunte cu Grigore Cartianu, despre care a spus ca e "analfabet".
Adrian Nastase publica pe blog articolul ' Emil Boc a devenit obraznic ' Emil Boc a vorbit despre vizita lui in China si a dorit sa-i dea o replica lui Victor Ponta pe aceasta tema.
A fost intrebat despre inchisorile secrete ale CIA din Romania, nu despre casa din strada Mihaileanu sau despre celelalte. ... Atata doar ca am avut sentimentul ca, la intrebarile despre inchisorilor secrete, Traian Basescu minte de stinge.
Mi-ar fi facut sa scriu despre semnificatiile acestui moment, despre curajul si viziunea liderilor politici de atunci, despre implinirea unui vis national sau despre reformele esentiale ale statului care au inceput atunci. ... Oare ce ar spune ei despre aceste tehnici si atitudini antidemocratice?
Domnul Boc a vorbit mult ca si doamna Boagiu, ca si alte doamne si domni, au vorbit mult in aceste zile despre traseism.
Victor Ponta despre acuzatiile de plagiat:
Dar decidentul final nu stie despre Romania decat ceea ce a citit in presa. Iar in aceasta vara presa internationala a vorbit despre criza politica.
In sectiunea dedicata spatiilor (sic) si modalitatii de cooperare se vorbeste despre "numirile de generali". ... Daca este sa fie numiti, atunci s-ar putea vorbi despre numirile in functii de generali. ... Codul de conduita general vorbeste despre faptul ca "partile vor imbratisa reguliminimale de adresare respectuoasa".
Zgonea a mai spus ca liberalul Crin Antonescu, a fost luat prin surprindere de faptul ca propunerile de modificare a Statutului parlamentarilor au fost transmise Presedintiei pentru ca nu l-a anuntat in timp util despre decizia sa personala.
google-analytics.com