Cautare

15787 de rezultate pentru "despre" (4.53 secunde)
Iesiti de la intalnire, au vorbit mult si prost despre diferite aranjamente politice, dar mai nimic despre continutul documentului. De cand a fost publicata strategia, suntem in situatia ridicola de a avea pe masa un document despre care discuta toti si pe care il citesc doar cativa.
S-a vorbit mult despre cum ne-am organizat, despre cum au actionat serviciile, despre cum au fost adunati cainii maidanezi din calea coloanei oficiale pentru a nu periclita securitatea lui Bush, despre cum - asta chiar m-a lasat fara cuvinte cateva momente!
Unii sapa dupa subiecte-bomba, altii se multumesc sa-si dea cu parerea despre una sau alta. ... Cand acestia vorbesc despre traficul infernal, nu stiu despre ce vorbesc pentru ca ei circula cu girofar sau se urca in elicopter.
Presedintele Traian Basescu si premierul britanic Tony Blair au discutat ieri despre integrarea Romaniei in UE, despre colaborarea la Marea Neagra, dar si despre problema coruptiei si regimul vizelor pentru cetatenii romani care calatoresc in Marea Britanie.
In alocutiunea de deschidere, fostul presedinte Ion Iliescu a vorbit atat despre provocarile cu care se confrunta Romania in perioada post-aderare, cat si despre provocarile cu care se confrunta chiar Uniunea Europena, acestea fiind legate in principal de consolidarea structurilor institutionale - in contextul ultimelor alegeri europene din 7 iunie - precum si de problemele legate de largirea Uniunii.
De altfel, scenariul a fost alimentat chiar de declaratiile lui Traian Basescu despre ADA, menite probabil, dupa cum aprecia si presedintele PNL, sa starneasca nostalgii prin teritoriu, acolo unde militantii USL sunt mai departe de ochii vigilenti si mana forte ale tandemului Ponta-Antonescu.
Acest lucru decurge din logica de pana acum a atitudinii sale, din inversunarea uimitoare pe care o manifesta fata de vointa populara, din firea razbunatoare si incapatanata pe care o are si, nu in ultimul rand, din declaratia explicita de RAZBOI TOTAL impotriva PSD, despre care i-a spus lui Tariceanu ca nu va ajunge cu niciun chip la guvernare, in pofida rezultatului electoral.
- Sa plecam de la starea de fapt care, incet-incet, urmeaza sa fie cunoscuta de opinia publica, pentru ca stiti foarte bine ca, de foarte multi ani, datele reale despre conditiile din penitenciarele din Romania nu s-au stiut.
Dezvaluire incredibila despre stelistul care a gresit la golul olandezilor ' Prepelita nu vede bine! ... Una dintre explicatiile gafei lui ar putea sta intr-o problema medicala pe care stelistul o are si despre care multa lume nu stie.
Imi spune ca ar putea scrie o carte despre Tamara. ... Despre iubirea lor, Tamara nu vrea sa vorbeasca. - Nici eu nu as fi vrut sa vorbesc, daca cineva m-ar fi intrebat despre prima mea sotie pe care am lasat-o la Dolhasca, imi ofera el un raspuns care-i convine.
TOTUL DESPRE VIATA : ... Toate enunturile pe care le auzi in copilarie despre bani raman in subconstientul tau, ca parte a tiparului care iti conduce viata financiara.
Despre o fabuloasa si uitata istorie romaneasca dintre Nistru si Bug. Totul despre romanitatea spatiului Transnitrean si nu numai / Sursa: ... 20 din Tiraspol (despre care T.
Jacques Salome vorbeste in cartile lui despre un acord al sentimentelor (iubirea, admiratia, aprecierea sa fie reciproce!), un acord al ideilor (ne referim la valori si credinte importante!), un acord al dorintelor (delicat subiectul, nu detaliem!), si un acord al corpurilor (consta intr-o cautare permanenta!).
Al patrulea sezon Game of Thrones a debutat in anul 2014, astfel ca toata lumea vorbeste sau aude despre nume precum Westeros, Daenerys, Tyrion, Stark sau Lannister. ... Despre ce este vorba, totusi?
El argumenteaza ca inmultirea speculatiilor despre pluralitatea lumilor locuite din Univers, care a devenit foarte populara in secolul al XVII-lea, a insemnat o victorie a valorilor biblice asupra celor ale lui Aristotel.
Spectacolul a inceput prin difuzarea unui material care s-a vrut un film documentar despre istoricul partidului, dar care a fost de fapt o oda adusa presedintelui PRM.
Cand cineva - mult mai tarziu - a intrebat de ce a fost atata agitatie si secret in jurul unui simplu balon, primul raspuns a fost ca era vorba despre un balon de tip Fugo, trimis, peste ocean, de japonezi.
In 1950, la Laboratorul National Los Alamos, dupa ce a discutat despre OZN-uri la o masa, Fermi a intrebat:
In studiul sau BUCURESTI - UN ORAS INTRE EST SI VEST, regretata cercetatoare Dana Harhoiu vorbeste despre acest martiraj al propriei noastre memorii urbane. ... Dar putem vorbi, de fapt, despre un demers postmodern?
Intre multe alte reactii, acest eveniment a reinnoit si discutiile despre modul in care stiinta si credinta se raporteaza la posibilitatea unei vieti inteligente in alte locuri din Univers. ... In schimb, Biserica are multe de spus, teologic, despre posibilitatea vietii in spatiul cosmic.
google-analytics.com