Cautare

15787 de rezultate pentru "despre" (3.93 secunde)
Becali, despre Monica Macovei: ... Cand a venit randul sa vorbeasca despre Monica Macovei, finantatorul Stelei a erupt: ... Despre dl.
Ei bine, anul viitor, undeva cam pe vremea asta, vom avea alegeri prezidentiale, dar orice prognoza e imposibila, pentru bunul motiv ca nu avem nici cea mai mica idee, cu o exceptie, despre cine vor fi candidatii!
Aceasta este semnificatia majora a acestui refuz - indiferent ca e vorba despre sevil sau nesevil. ... Suprematia absoluta a doctrinei despre siguranta nationala asupra oricarui criteriu democratic arata caracterul militarist al statului roman.
El recunoaste, in interviu, ca nu a discutat nimeni din partid cu el despre alianta cu PC.
Daca te-ai intrebat vreodata ce "urme" lasi pe Internet sau ce stie gigantul Google despre tine, ei bine acum exista o metoda simpla de a afla.
In urma deselor solicitari din partea mass-media de a vorbi despre situatia financiara a fostului ei sot, Irinel Columbeanu, si despre asa-zisa executare silita a omului de afaceri, cat si despre procesul pentru custodia Irinei, fiica sa, Monica Gabor a decis sa trimita o declaratie oficiala presei cu privire la aceste subiecte!
In ultimul an, am facut cercetari si am scris despre asta. ... Vom vorbi despre ce putem face ca sa traim acesti ani suplimentari cu succes si cu folos. Sa vorbim despre acea scara, care pare o metafora bizara pentru seniori fiindca multi urca cu greu scarile.
Andrei Dicu) Candva, un arhitect spunea ca arhitectura unui popor sau a unui oras, privita cu ochii sufletului, dar mai ales citita cu cei ai mintii, iti poate vorbi despre cultura si istorie, despre sensibilitati proprii sau influente straine, despre societate si despre viata insasi.
Iar raspunsul presupunea o insiruire de argumente care vorbeau despre vocea si talentul respectivului/respectivei. ... Asa ca a urmat, fireste, o comisie alcatuita din specialisti (in corectitudine politica, fireste, ca despre asta e vorba la acest eveniment) care a stabilit rezultatul final.
Dupa ce am vazut in Orastie indicatorul spre acest schit, am dat fuga la o istorie a ortodoxiei din Romania cu gandul sa citesc despre toti, de la Sfinta Parascheva la Dimitrie cel Nou, ocrotitorul Bucurestilor.
Cu sprijinul companiei farmaceutice UCB, Asociatia Pacientilor cu Epilepsie din Romania marcheaza Ziua Mondiala a Epilepsiei printr-o serie de actiuni care vorbesc despre solidaritate, despre intelegere si despre recunostinta.
Top 10 intrebari despre cancerul pulmonar - un material esential pentru pacientii cu cancer pulmonar - disponibil la chioscurile de presa si online.
Totusi, nu despre mine vreau sa va vorbesc, ci despre o alta femeie, acum aflata intr-o zona mult mai racoroasa (la propriu!) a... ... Despre ce sa comenteze sau sa-si dea cu parerea? Cumva despre guvernare, despre politici publice, despre cresterea salariului minim?
Taticul extraterestrilor vorbeste despre omuletii verzi din Romania: ... Specialistul care crede ca extraterestrii ne-au invadat, profesoul Dan Farcas, succesorul celebrului ufolog Ion Hobana, face dezvaluiri incredibile despre existenta omuletilor verzi!
Traieste Sanatos cu tema Mama si copilul, eveniment ce s-a bucurat de o audienta de peste 100 de persoane printre care multe gravidute dornice sa se informeze despre cum sa aiba grija de ele si de copilul lor.
Candva, un arhitect spunea ca arhitectura unui popor sau a unui oras, privita cu ochii sufletului, dar mai ales citita cu cei ai mintii, iti poate vorbi despre cultura si istorie, despre sensibilitati proprii sau influente straine, despre societate si despre viata insasi.
Generalul Emil Strainu spune adevarul despre reptilienii prezenti pe Terra (By Tiberiu) Exista o terorie conform careia persoane politice din intreaga lume nu sunt altceva decat niste reptilieni care guverneaza in secret rasa umana.
Cel mai mare SECRET din medicina despre moarte (Autoare: ... - Am incetat sa vorbim despre moarte. ... Oamenii vorbesc despre sunetul mortii care despre ceva bizar. ... A vorbi despre moarte, in zilele noastre, a devenit incomod, si a devenit practic cel mai bine pastrat secret din medicina.
De ce romanii sunt atat de entuziasti privind integrarea in NATO si UE, desi este evident ca nu stiu prea multe despre ambele institutii?
Noi, adeptii sutului in fund pentru o soarta mai buna, vrem sa citim in "Falimentul" despre caderea SH-ului de la capatul strazii pe care locuim, despre rasuflarea sifonariei din cartier, dar si despre Musca piricioasa din urechea Sfintei Mona sau despre executarea silita a Coalitiei de la guvernare pentru capitalul fara acoperire adunat in campania electorala din 2004.
google-analytics.com