Cautare

15783 de rezultate pentru "despre" (4.48 secunde)
• Pentru a-l cunoaste mai bine, puteti citi in continuare un articol despre Alexandru Negrea, scris de el insusi.
Despre perioada petrecuta in inchisoare: • Despre perioada petrecuta in inchisoare: ... Este un lucru apasator pentru un copil care trebuie sa vorbeasca despre parintii lui. ... Mergeam aproape in fiecare saptamana acolo si discutam despre politica, despre Constitutie, despre Unire, despre istorie. ... • Despre tentativa de sinucidere:
Bogdan Teodorescu, despre Adrian Nastase: ... "As putea incepe aceasta scurta prezentare vorbind despre calitatea textului scris din aceasta carte, despre informatia din el, despre corectitudinea observatiilor facute. As putea vorbi apoi despre ironia, deja faimoasa, a autorului, despre trimiterile culturale sau despre citatele bine alese.
Academiile fiecarui stat in care traiesc sustin propria teorie despre originea aromanilor:romani, macedoneni romanizati sau greci latinofoni. ... Va propunem in paginile urmatoare o discutie despre originea aromanilor si despre cauzele crizei lor identitare, fara pretentia de a gasi elixirul.
- Poti sa spui orice despre mine, dar scrie-mi numele corect György Frunda: ... "Poti sa spui orice despre mine, dar scrie-mi numele corect". ... - Stimate coleg, nu ai inteles ca e vorba despre o alta filozofie de abordare a unui act normativ.
Matei 5-7, Luca 6, 20-49), invatatura Sa despre Imparatia cerurilor, despre pocainta, despre botez, despre iertarea pacatelor ca pregatire pentru a dobandi Imparatia lui Dumnezeu si viata vesnica, iar spre sfarsitul activitatii Sale publice, Iisus le-a vorbit ucenicilor despre Patimirile Sale, despre moartea si Invierea Sa din morti, despre iubirea Sa jertfelnica daruita lor si celor ce cred in El, mai ales prin Sfanta Euharistie, despre trimiterea DuChului Sfant ca Mangaietor al lor, dupa Inaltarea Sa la cer, dar si despre necazurile sau suferintele pe care ucenicii le vor intampina din partea lumii pentru ca predica Evanghelia Sa si cheama popoarele la mantuire.
Kinsey - O poveste despre schimbarea mentalitatilor (Continuare) Ca si Condon, Neeson s-a intalnit cu cativa dintre colegii lui Kinsey, sperand ca astfel sa inteleaga mai bine gestica acestui om, manierismele sale din viata de zi cu zi.
Iar aici nu vorbim doar despre casa in care locuim, ci despre oricare loc in care petrecem o parte insemnata a vietii noastre, cum ar fi de exemplu firma sau institutia la care lucram. ... In acest caz, numarul casei ofera indicatii despre o lectie neasimilata in trecut.
Cristian Popescu a murit acum 20 de ani, la 21 februarie 1995, lasand in urma sa cateva poeme pe care nu le mai citeste nimeni si cateva marturii despre nebunie.
Dosarul Dragnea, fara sa vorbim despre dosar Liviu Dragnea imi e la fel de simpatic ca si hepatita, iar "marele sau proiect" de regionalizare imi provoaca, mai degraba, ingrijorare.
aceste voci pot parea ca dau instructiuni despre cum sa se poarte pacientul, si uneori pot include ranirea altora - deliruri, sau credinte care nu au baza in realitate;
Iti poti imagina cat de obositor ar fi daca ai atrage un partener care tot timpul vorbeste despre ceea ce nu a realizat el din cauza altor persoane si despre ce va fi el in viitor, desi in prezent nu se ocupa cu mai nimic.
Despre ' greva de lux ' a parlamantarilor PDL. In declaratia mea politica de astazi as dori sa ma refer la asa-zisa campanie de informare a PDL despre "greva de lux" a parlamentarilor USL. ... Despre toate acestea, desigur, nimeni din PDL nu scoate o vorba.
De ce sustin candidatura lui Ghise Primul motiv (si cel mai simplu!) ar fi ca e independent, lucru care nu se mai poate spune despre Romania. ... Cand vine vorba despre candidati precum Ghise, apare invariabil un tip de plina de compasiune constatare:
Ion Cristoiu • E ziarist din ’68 Ion Cristoiu vorbeste despre presa comunista al carei meserias a fost, despre presa de astazi care-l mosteneste si despre cum a ramas un scriitor blocat de peretii redactiilor.
un nou volum de interviuri DESPRE CUM NU AM RATAT O LITERATURA GROZAVA publicat la Editura Junimea (Iasi), spune Angela Baciu. ... Despre cum nu am ratat o literatura grozava (volum de interviuri, ed.Junimea, 2015);
Aceasta incredibila istorie despre zei, extraterrestri, indieni albi, goti care au ajunsi in America si despre uimitorele lor cunostinte este povestita de ultima capetenie a indienilor albi ai amazzoniei, Tatunca Nara, unui jurnalist sperand ca in acest fel lumea va ajuta tribul sau sa iasa din mizeria in care se zbatea.
Vreau sa vorbesc despre singura prezenta inca vie, desi nemuritoare, nemuritoare desi asa de terestra, despre unanimul nostru inaintas fara de nume, despre:
Pentru o sursa de stiri despre viata privata a Lucretiei, un personaj important este Johannes Burckardt din Strasbourg, italienizat Burcardo, maestru de ceremonie in timpul pontificatului papei Alexandru al VI-lea.
FARCAS) Am evocat, in ultimele doua articole, plecand de la un studiu al cercetatorului Greg Eghigian, de la Departamentul de Istorie al Universitatii de Stat din Pennsylvania, reactia societatii postbelice din Germania de Vest la stirile despre OZN-uri si extraterestrii.
google-analytics.com