Cautare

15971 de rezultate pentru "despre targuri" (2.99 secunde)
Seful statului a precizat ca interventia sa pe aceasta tema vine în urma unor deplasari prin tara, în timpul carora a primit mesaje de la micii producatori cu privire la pretul mic pe care îl ofera achizitorii de cereale.  La mila guvernului si la discretia silozurilor  Pretul grâului din recolta din acest an este, în piete si târguri, cuprins între 0,60 si 0,80 lei/kg.
Achizitionarea de servicii de instruire (numai taxele pentru cursuri);Participarea la expozitii si targuri nationale si internationale (numai taxa de participare) si servicii pentru marketing online (una dintre aceste categorii sau o combinatie a acestora);
Proiectele celor interesati mai pot viza finantari pentru participarea la expozitii si târguri nationale si internationale (numai taxa de participare), servicii pentru marketing on line si costuri pentru audit.  Finantari de pâna la 446.000 de lei Valoarea finantarilor difera în functie de solicitant.
Modificarile care sunt aduse de prezenta lege se refera la exceptii de la utilizarea caselor de marcat electronice fiscale pentru comertul ocazional cu produse agricole autohtone efectuat de producatorii agricoli individuali detinatori de autorizatie in piete, targuri, oboare sau alte locuri publice autorizate.
Toate punctele de sacrificare autorizate in piete si targuri vor dispune de echipamente de asomare puse la dispozitie de administratia pietelor.
De aceea, seful institutiei camerale constantene a tinut sa sublinieze necesitatea ca CCINA, impreuna cu Consiliul Judetean Constanta (proprietarul actualului Pavilion Expozitional ce se dovedeste mult prea neincapator pentru necesitatile unor targuri cu multi expozanti asa cum este TINIMTEX-ul) sa amenajaze o constructie semipermanenta, cu suprafata acoperita foarte mare-in perspectiva estimarea se refera la 15000 mp pentru necesitatile crescande ale Constantei ca loc de desfasurare al unor mari manifestari expozitionale- constructie cu o structura metalica (constructii modulare), care se poate monta si demonta usor si intr-un interval de timp foarte scurt.
Printre actiunile de promovare a Romaniei, ministrul a mentionat faptul ca tara noastra a fost prezenta la 49 de targuri de turism, printre care cel mai mare targ de turism din lumea araba, din Dubai.
Faptul ca cinci dintre cei mari dezvoltatori imobiliari din Romania au ales sa fie parteneri exclusivi ai tIMOn demonstreaza ca intr-adevar am oferit cele mai bune solutii si servicii in materie de targuri imobiliare" ( Vlad Vlasceanu) Din 24 septembrie, notiunea de targ imobiliar va avea un alt sens Constienti de nevoile pietei in acest moment, organizatorii TIMON au ajuns la concluzia ca atat utilizatorii finali cat si expozantii merita mai mult, motiv pentru care, din 24 septembrie, promit ca notiunea de targ imobiliar va insemna, intr-adevar, mai mult .
In aceasta locatie se vor organiza pe tot parcursul anului o serie de targuri, expozitii si de evenimente. Companiile pot inchiria standuri puse la dispozitie de catre organizatori, in care isi pot promova sau vinde produsele.
"Spre deosebire de alte targuri imobiliare, cand majoritatea vizitatorilor veneau sa prospecteze piata, la ultimul targ imobiliar al anului oamenii vin hotarati sa-si cumpere locuinte si, in ciuda unei crize economice indelung anuntate, se fac chiar si tranzactii cu plata cash.
"Ne gandim sa-l dam in administrare serviciului nostru care se ocupa de piete si targuri si care l-a avut in grija si pe cel vechi.
Aceasta unica expozitie din Romania dedicata industriei de obiecte promotionale a fost organizata concomitent cu Print & Sign sau Digital Print & Sign, expozitii pentru tipar offset, digital si productie publicitara. Gifts Show este organizat de Euroexpo Trade Fairs, companie de top in sfera organizarii de targuri si expozitii.
Print & Sign este organizat de Euroexpo Trade Fairs, companie de top in sfera organizarii de targuri si expozitii. Euroexpo Trade Fairs a lansat in ultimii 8 ani evenimente precum Advertising Show, Gifts Show, Flexo Show, Luxury Show, Expo Francize, Kidex, Baby Boom Show, Wellness Show si Cleaning Show.
"N-am primit inca viza de legalitate pentru hotararea Consiliului Local Craiova prin care s-au aprobat regulamentele, dar speram ca in cateva zile vom avea aceasta viza a Prefecturii Dolj si vom trece la aplicarea noilor reguli", a anuntat ieri Bogdan Apostol, directorul executiv al SC Piete si Targuri Craiova SRL.
Pentru prezentarile de la targuri si expozitii, Bibiana pregateste zeci de retete de dulciuri. A facut cozonac cu magiun, bomboane de ciocolata cu magiun, fondante cu magiun.
"In tari precum Indonezia si Malaezia, de exemplu, unde am fost expozanti in ultima perioada la targuri de petrol si gaze, exista numeroase facilitati acordate de guvern pentru a incuraja productia, oferind noi drepturi de explorare si tratamente fiscale favorabile investitorilor in energie.
Rar se da bon fiscal la micile magazine de cartier, la comerciantii din piete si targuri, in general in comert.
Practic, acest document are grija ca, de exemplu, in zonele de locuinte sa nu se faca hale industriale si nici targuri de masini.
Dupa finalizare, Arena Bucurestilor va gazdui concerte, manifestari sportive, expozitii, targuri, evenimente sociale si de afaceri. Arena Bucurestilor va fi amplasata in Parcul Tineretului, urmand a fi construita in proportie de 90% sub nivelul solului, pentru a fi protejata zona verde.
Pana cand prindem curaj sa facem asta mai des in tara noastra, haideti sa ii apreciem pe cei care si-au pus proiectele in miscare si le scot la targuri si expozitii cum este CES Las Vegas.
google-analytics.com