Cautare

15971 de rezultate pentru "despre targuri" (3.87 secunde)
"Sunt firme care participa la mai multe targuri prin tara si nu au avut timp sa ajunga la deschidere. Sunt pe drum, am si vorbit cu cativa patroni", s-a scuzat George Motataianu, reprezentantul EXPOOLTENIA SRL, societatea prin care CCI "Oltenia" organizeaza targul.
De asemenea, in perioada imediat urmatoare, 1 - 4 martie, se vor desfasura simultan alte doua targuri de mare importanta pentru zona Dobrogea, pentru intreprinzatorii din domeniul constructiilor, targul specializat de materiale de constructii Tomis Ambient Construct si pentru cei din turism, Salonul de Dotari Hoteliere si Alimentatie Publica - LITORAL 2007.
Mai mult decat atat, inscrierea in Registru este necesara pentru a primi certificat de producator agricol, pentru vanzarea produselor la piata, sau pentru eliberarea unui document care sa dovedeasca proprietatea asupra animalelor, pentru a le putea vinde in targuri si oboare.
Programul finanteaza diverse actiuni ale firmelor, printre care participarea la targuri si expozitii internationale in strainatate, organizarea de misiuni economice si actiuni de promovare a exporturilor pe piete externe, realizarea de studii de piata, publicitate si reclama sau realizarea unui portal de informatii de comert exterior.
Ca sa exportam, trebuie ca marfa respectiva sa indeplineasca anumite standarde, astfel ca trebuie parcurse anumite etape", a adaugat Cristea, care e de parere ca Ministerul Economiei ar trebui sa se implice mai mult prin organizarea de targuri.
Numai ca municipiul Constanta nu dispune la ora actuala de un Centru de Conferinte care sa permita organizarea de evenimente de amploare, cum ar fi conferinte, spectacole, targuri si expozitii, a precizat Corina Martin.
Organizatorul Spring Expo, firma Expo Varadinum, este unicul organizator de targuri si expozitii de pe piata oradeana, fiind si un punct de legatura intre oamenii de afaceri si publicul larg.
In fine, ultimele doua programe ale ANIMMC se refera la sprijinirea firmelor care vor sa participe la targuri si expozitii.
Grupurile de producatori agricoli care vor sa obtina finantare de la Ministerul Agriculturii pentru participarea la targuri si pentru promovarea produselor vor inscrie proiectul intr-un concurs, iar programele care obtin punctaje scazute vor respinse, potrivit unui proiect de ordin al ministrului.
Acesta este cel de-al doilea eveniment expozitional organizat de Camera în toamna acestui an si unul dintre cele mai vechi evenimente în materie de târguri si expozitii organizate în Craiova.
„Dupa înfiintarea lui, activitatea CCI Oltenia nu se va mai rezuma la 15 târguri pe an“, a spus Gheorghe Albu.
o inspectie a masinilor de transport in trafic, o verificare a doua targuri de animale, un control la 17 exploatatii non-profesionale, dar si un control la 14 unitati de productie, 48 unitati comercializare.
Potrivit oficialului ministerului, anul acesta este primul in care cele doua targuri se desfasoara concomitent, iar organizarea lor a costat 1,9 milioane de lei.
Astfel, in cazul electricienilor, este necesara o experienta de 5 ani ca electrician de montare si instalare a standurilor in targuri si cladiri, precum si interpretarea schemelor electrice, in timp ce pentru meseria de macelar este necesara o experienta de minim 3 ani la banda de sacrificare si la transarea porcilor.
La randul sau, Catalin Trifu, directorul Departamentului Organizare Targuri si Expozitii din cadrul Romexpo a mentionat ca TINIMTEX Cadouri 2007 va fi organizat in 6 locatii din statiunea Mamaia:
Cea de a doua editie a targului de produse de lux Luxury Show organizat recent de Romexpo in complexul sau expozitional din capitala s-a incheiat cu un bilant pozitiv, a aratat Catalin Trifu, directorul Departamentului Organizare Targuri si Expozitii din cadrul Romexpo.
Potrivit lui Nicolae Fronescu, directorul Directiei Piete Targuri Ogoare (DPTO) Constanta, in vederea comercializarii brazilor de Craciun au fost stabilite un numar de 44 de locatii, a cate 3-4 metri fiecare.
Cota redusa este de 9% si se aplica asupra bazei de impozitare pentru mai multe categorii de bunuri si servicii precum accesul la castele, muzee, case memoriale, monumente istorice, monumente de arhitectura si arheologice, gradini zoologice si botanice, targuri, expozitii si evenimente culturale, cinematografe, livrarea de manuale scolare, carti, ziare si reviste, cu exceptia celor destinate exclusiv sau in principal publicitatii, livrarea de proteze, livrarea de medicamente pentru uz uman si veterinar, cazarea in cadrul sectorului hotelier sau al sectoarelor cu functie similara, inclusiv inchirierea terenurilor amenajate pentru camping.
Astfel, dupa cum precizeaza si Nicolae Fronescu, directorul Directiei Piete Targuri Ogoare (DPTO) Constanta, procesul de reconstructie al acoperisului este demarat conform proiectului nr.
La randul sau Catalin Trifu, directorul Departamentului Organizare Targuri si Expozitii din cadrul Romexpo a amintit ca aceasta editie a TNIMTEX se va desfasura in 13 locatii din Mamaia si va fi insotita, in paralel, de cea de a 33-a editie a Targului National de Metalo-Chimice TINMEC organizata tot la Mamaia, pe o suprafata totala de 500 mp, precum si de mai multe manifestari conexe.
google-analytics.com