Cautare

16588 de rezultate pentru "despre nunta de aur" (5.14 secunde)
Tatal sau a fost negustor de haine si apartinea religiei jainiste.
ION ILIESCU pentru ARHIVA DE AUR A OLTENITEI ! ... SORIN DANCIU PENTRU ARHIVA DE AUR (Continuare) AMINTIRI, AMINTIRI SORIN DANCIU: Care este cea mai frumoasa amintire despre Oltenita? ... Dar in tineretea lui era apreciat ca un cizmar de calitate. ... Asta recita cand era in momentul de efuziune!
Biserica de lemn a Manastirii Sapanta-Peri este cea mai inalta biserica de lemn din lume. Constructia are o inaltime totala de 78 metri, se afla pe malul Tisei si fost realizata intre anii 1998 si 2003.
Mai departe, el afirma ca Atena a reusit sa invinga o armata invadatoare numeroasa, venita de pe o insula aflata in Oceanul Atlantic, ce era "mai mare decat Asia si Libia la un loc".
Istoriile aurului antic al Romaniei Istoria Romaniei e scrisa in aur. Din pamantul acestei tari au iesit la lumina comori ravnite de toata lumea. Mai intai de navalitori, apoi de unii dintre cei care le-au gasit, apoi de cei care le-au cercetat.
Programul de vizionare N-am crezut niciodata ca o sa ajung sa scriu despre Remus Cernea. ... Despre ce naiba sa vorbesti? E ca si cum ai scrie despre lungimea, latimea si greutatea vidului. Un fel de scrutare a gaurii din gogoasa.
Dupa ce a mintit ca nu a mintit niciodata 4 gogosi uriase ale lui Traian Basescu Vineri seara, la doua ore dupa ce a aflat rezultatul votului din Parlament, Traian Basescu a sustinut o conferinta de presa.
Este vorba despre creatiile realizate de opt tineri si foarte talentati artisti romani si demni reprezentanti ai designerilor de bijuterie contemporana de autor: ... Vernisajul expozitiei va fi prezentat de Dr. Doina Pauleanu, istoric si critic de arta, director al Muzeului de Arta Constanta.
el sta pe ape" -Taran roman anonim, intervievat in anul 1928 de catre prestigiosul folclorist, lingvist si filolog evreu de nationalitate romana, Ion Aurel Candrea Oul a fost dintotdeauna in centrul mitologiilor si credintelor uitate de timp ale tuturor popoarelor lumii.
Ametit de scenarii, ipoteze, banuieli, acuzatii in problema celor trei ziaristi rapiti, am simtit nevoia sa mai citesc prin ziare si altceva. ... Am reusit sa compromitem si notiunea de terorism.
Ametit de scenarii, ipoteze, banuieli, acuzatii in problema celor trei ziaristi rapiti, am simtit nevoia sa mai citesc prin ziare si altceva. ... Am reusit sa compromitem si notiunea de terorism.
Pastorala de Sfintele Pasti 2016 a Patriarhului Romaniei - text integral Ucenicii lui Christos - Martori si vestitori ai Invierii Lui si Imi veti fi Mie martori in Ierusalim, in toata Iudeea si in Samaria si pana la marginea pamantului!
• Cu o experienta de peste 4 ani in zona de marketing si comunicare online, Alexandru Negrea este un celebru consultant-trainer in social media. In 2012 a infiintat, impreuna cu Andrei Rosca, primele cursuri intensive de social media din Romania - Social Media School.
Alexandru Novac, aur la sulita, la Cupa Europei la aruncari lungi. Atletul roman Alexandru Novac a castigat medalia de aur, duminica, in proba de aruncare a sulitei, categoria Under-23, la Cupa Europei de aruncari lungi de la Leiria (Portugalia), cu performanta de 80,73 m.
Oamenii de stiinta au conceput acoperirea unor sfere extrem de mici de aur cu un medicament pentru chimioterapie. Cand micile particule de aur au fost introduse in celulele tumorale, replicarea acestora a fost stopata si numeroase celule bolnave au disparut.
Plenul Senatului a respins ieri, cu 48 de voturi "impotriva", 6 voturi "pentru" si 6 abtineri, proiectul de lege privind adoptarea ordonantei de urgenta care marea salariul reprezentantului Romaniei la SECI de la Viena la 8.000 de euro lunar.
Rezerva internationala reprezinta un element de credibilitate, iar zicala potrivit careia "ban la ban trage" este valabila intrucat Romania nu s-ar fi putut imprumuta daca nu avea rezerve, a declarat ieri guvernatorul BNR, Mugur Isarescu.
Ponta il acuza pe Basescu de lobby in favoarea Gold Corporation Premierul Victor Ponta il acuza pe presedintele Traian Basescu de faptul ca, desi ocupa prima pozitie a tarii, face lobby in favoarea unei companii private in proiectul Rosia Montana si afirma ca un proiect de asemenea anvergura nu trebuie realizat prin lobby politic.
Pretul aurului a depasit ieri pragul psihologic de 600 de dolari uncia (21,164 dolari pe gram), pentru prima data dupa decembrie 1980 in Europa, transmite Reuters.
In timp ce cotatiile metalului galben ating preturi-record la bursele internationale, filiala Bradmin a companiei Mininvest Deva a ramas cu 2.000 de tone de concentrate aurifere si trei kilograme de aur pe stoc, dupa ce exploatarea miniera din Brad a fost inchisa acum cateva zile.
google-analytics.com