Cautare

16584 de rezultate pentru "despre nunta de aur" (3.96 secunde)
Dupa ce in primavara acestui an au incercat sa-si refaca viata alaturi de alte persoane, Adriana Bahmuteanu si Silviu Prigoana si-au mai dat o sansa pana la urma, de dragul copiilor.
E barbat, dar arata bine si este extrem de sexy atunci cand se imbraca in femeie. ... Este vorba despre nimeni altul decat GEORGE, un impatimit al transformarilor in cadrul show-ului Te cunosc de undeva.
Mirii 2018 vor avea ocazia sa aleaga dintre mii de rochii de mireasa, costume de ceremonie, inele si verighete pentru toate bugetele. De asemenea, pot descoperi sute de idei pentru decorul de nunta conform noilor tendinte, servicii foto-video, muzica, accesorii.
Zeci de persoane din Alba sunt internate in spital, cu salmonella, dupa ce ar fi consumat eclere de la o nunta. Este vorba despre 38 de persoane infectate. O persoana se afla in stare grava, pe sectia de ATI.
In exclusivitate pentru Antena Stars, Kristiyana a dat-o de gol pe artista si a spus ce dorinta are aceasta pentru nunta ei.
Anticarul Iustin Zegrea din Bucuresti participa in acest week-end la Targul de Sanmedru organizat in curtea MTR.
Presedintele Traian Basescu a declarat, miercuri, raspunzand unei intrebari, ca nu a fost prezent la concertul de la Ateneu de marcare a nuntii de diamant a familiei regale pentru ca nu a avut in program participarea la eveniment. "N-am avut in program nunta de diamant.
Inspectoratul de Politie al Judetului (IPJ) Dolj a anuntat ca duminica, in jurul orei 17.00, politistii au fost sesizati ca in comuna Scaesti - sat Valea lui Patru, in apropierea sectiei de votare, au oprit trei autoturisme ai caror pasageri erau suspectati de turism electoral.
Magazinele cu rochii de mireasa din Craiova sunt, pe zi ce trece, tot mai multe.
Daca patronii firmelor aradene ce se ocupa de organizarea evenimentelor festive spun ca, din acest an, s-a constat o crestere a numarului celor care doresc sa-si organizeze nuntile in Ungaria, nu aceeasi bucurie se poate citi pe chipurile managerilor firmelor constantene cu acelasi profil de activitate.
Gabriela Vranceanu Firea s-a hotarat sa rupa tacerea, deranjata de speculatiile care se fac pe marginea casatoriei ei cu primarul Florentin Pandele din Voluntari, la mai putin de 9 luni de la moartea sotului ei.
Cum s-a dat de gol pe Facebook Nicola Haighton, in varsta de 25 de ani, a fost prinsa cu ajutorul Facebook-ului, dupa ce a incasat pe nedrept suma de 4.800 de euro din ajutoare sociale.
La aproape un an de cand s-au cunoscut si au devenit un cuplu, Gabriela Cristea si Tavi Clonda s-au logodit. Cererea in casatorie a avut loc, se pare, in Grecia, cei doi fotografiindu-si cu mandrie inelele de logodna.
La Palatul Parlamentului, in perioada 3-5 februarie 2017 are loc editia a XXII-a - primul targ dedicat Sezonului de nunti 2017.Suntem la inceput de sezon nou, iar mirii anului 2017 vor fi cu siguranta dornici sa afle direct de la specialisti:
Ieri a inceput cea de-a XXII-a editie a Targului Ghidul Miresei, eveniment ce se desfasoara la Romexpo pana duminica - 8 octombrie. In deschiderea evenimentului prezentat de Diana Bisinicu, Sore, vedeta revistei Ghidul Miresei, si-a lansat in premiera colectia de haine cu influente bridal Hard Coeur by Sore.
Povestea de iubire dintre Ulise si Penelopa este fascinanta prin modul in care cei doi au stiut sa pastreze dragostea vie de-a lungul anilor. Indragostit de frumoasa Penelopa, Ulise a luat-o de sotie si au avut impreuna un fiu.
Iuliana Tudor si-a marit zilele trecute familia de fini. ... Cadoul nasilor pentru nunta finilor au fost surprizele muzicale. ... Facem echipa buna de multi ani, iar acum legatura noastra e una si mai solida!
Povesti de dragoste celebre. ... Povestea de iubire dintre Ulise si Penelopa este fascinanta prin modul in care cei doi au stiut sa pastreze dragostea vie de-a lungul anilor. Indragostit de frumoasa Penelopa, Ulise o ia de sotie si au impreuna un fiu.
O britanica sustine ca a ajuns in pragul obezitatii din cauza casniciei si a demonstrat asta slabind 44 de kilograme dupa despartire.
"Am avut probleme cu Ilie, s-a indragostit de alta dupa ce ne-am casatorit civil. ... Am aflat cu 2 - 3 zile inainte de nunta. ... De asta mi-am facut-o..." Brigitte a incheiat:
google-analytics.com