Cautare

16584 de rezultate pentru "despre nunta de aur" (7.12 secunde)
Leul romanesc a implinit ieri 140 de ani de cand a fost declarat moneda nationala, odata cu votarea primei legi monetare. La aniversarea de ieri, guvernatorul bancii centrale, Mugur Isarescu, a declarat ca leul "greu" si-a indeplinit cu succes rolul de stabilizator de preturi, ca un "Rocky al Finantelor".
Spre deosebire de alte bijuterii din metale pretioase, verighetele sunt scutite de acciza de 25% care se aplica pentru articolele din aur, argint si alte metale si pietre pretioase.
Festivalul Cerbul de Aur a inceput in forta. Prima seara a Concursului din cadrul festivalului a adus TVR 1 in pozitia de lider, conform datelor furnizate de GfK Romania si prelucrate de Colectivul Analiza si Cercetare al TVR.
Opel Meriva a castigat Premiul Volanul de aur 2010, calcand pe urmele autovehiculelor Opel in renumite competitii auto internationale. Anul trecut, Astra a adus Volanul de aur acasa, la Rüsselsheim, imediat dupa ce Insignia fusese numita Masina anului 2009.
Opel Meriva a castigat Premiul Volanul de aur 2010, calcand pe urmele autovehiculelor Opel in renumite competitii auto internationale. Anul trecut, Astra a adus Volanul de aur acasa, la Rüsselsheim, imediat dupa ce Insignia fusese numita Masina anului 2009.
Mijlocasul argentinian al echipei FC Barcelona, Lionel Messi (foto), a castigat, luni seara, pentru a treia oara consecutiv Balonul de Aur, trofeu decernat de FIFA si France Football, in cadrul unei gale desfasurate la Zürich.
Tragatorul roman Alin George Moldoveanu a cucerit luni medalia de aur in proba de pusca cu aer comprimat 10 m, la Jocurile Olimpice de la Londra, cu 702,1 puncte.
Echipajul feminin de dublu rame al Romaniei a luat medalia de aur la CE Echipajul feminin de dublu rame al Romaniei a castigat, duminica, medalia de aur la Campionatul European de Canotaj de la Sevilla.
Lista castigatorilor de la Gala Premiilor Globul de Aur 2013 Duminica seara, in Beverly Hills (Los Angeles), s-au decernat Premiile Globul de Aur 2013.
La data de 10.02.2011, in baza unei autorizatii emise de catre Judecatoria Sectorului 3, politisti din cadrul Sectorului 3 Politie - Serviciul Investigare a Fraudelor au efectuat o perchezitie la sediul unei societati comerciale din sectorul 3, unde au gasit 18 Kg.
TITI AUR - A debutat in Raliul Brasovului, in 1986, pe o Dacia 1300 - A castigat 51 de raliuri - A castigat de 8 ori (record) titlul de Campion National al Romaniei:
Partidul AUR a provocat din nou violente la un protest organizat la Parlament - participantii s-au batut cu jandarmii si au incercat sa forteze intrarea, indemnati de organizatorii manifestatiei.
Invitata vineri in emisiunea lui Pepe, Gaska mare de la Antena 1, Ramona Badescu a dezvaluit printre altele ca… este singura. ... Pentru mine iubirea, in acest moment, este un capitol inchis, a dezvaluit actrita si prezentatoarea TV atunci cand a fost intrebata de Pepe despre viata ei.
Kinsey - O poveste despre schimbarea mentalitatilor (Continuare) Ca si Condon, Neeson s-a intalnit cu cativa dintre colegii lui Kinsey, sperand ca astfel sa inteleaga mai bine gestica acestui om, manierismele sale din viata de zi cu zi.
908/18 august 1948, cel ce declarase ziua de 23 august zi nationala, oricarui roman ar trebui sa-i tresalte inima mai vartos in pieptu-i de arama, in prima zi a lui decembrie, devenita Ziua Nationala a Romaniei.
Interpretii de manele Sorinel Pustiul, Nicolae Guta si Liviu Guta sunt revoltati de intentia Guvernului de a le impozita veniturile, declarand ca impozitarea "atentiilor" este "o prostie" si ca in campanii politicienii s-au folosit de muzica lor pentru a se apropia de electorat.
A recunoscut ca nu poate sa reziste atunci cand are banii pe mana. Avem un interviu exclusiv cu artista. Iata ce detalii a oferit despre cum pregateste nunta in Italia!
Adelina Pestritu si Speak viseaza sa aiba in curand o nunta ca-n basme. Recent, frumoasa prezentatoare a postat pe pagina de Facebook doua fotografii cu un salon de nunti despre care scrie ca este asa cum viseaza ea. Adelina Pestritu si Speak au planuri mari de viitor.
Internationalul roman Cristi Chivu a suferit de-a lungul anilor 14 operatii: ... "A fost intotdeauna un geniu ca fotbalist, insa uneori a fost lipsit de noroc".
Tariceanu se insoara a cincea oara Pasiunea pentru mai tanara sa iubita, buzoianca Loredana Moise (35 de ani), nu-i da pace si gata fostului presedinte al liberalilor Calin Popescu Tariceanu (61 de ani), care, de frica sa nu o piarda, a hotarat sa cedeze presiunilor junei si sa accepte sa o ia de nevasta, cu acte.
google-analytics.com