Cautare

16588 de rezultate pentru "despre nunta de aur" (3.17 secunde)
Tara care a castigat cele mai multe medalii in primele trei zile la Rio Romania nu a castigat inca nicio medalie la Jocurile Olimpicede la Rio de Janeiro.
Showul face parte din turneul mondial "Decades" in care trupa sarbatoreste 20 de ani de activitate si se va bucura de o productie de exceptie! Pana pe 15 mai biletele au preturi speciale iar concertul marcheaza si 14 ani de METALHEAD in Romania!
Preturile de vanzare sunt: 8.660,00 lei, exclusiv TVA, pentru moneda din aur, inclusiv brosura de prezentare; 10,30 lei, exclusiv TVA, pentru moneda din alama de 50 bani pentru colectionare. ... 500 de bucati pentru moneda din aur; 10.000 de bucati pentru moneda din alama pentru colectionare;
Preturile de vanzare sunt: 8.660,00 lei, exclusiv TVA, pentru moneda din aur, inclusiv brosura de prezentare; 10,30 lei, exclusiv TVA, pentru moneda din alama de 50 bani pentru colectionare. ... 500 de bucati pentru moneda din aur; 10.000 de bucati pentru moneda din alama pentru colectionare;
Pestisorul de aur Vom momi cativa pestisori din ocean. ... Uite-l, sclipeste in soare, cu solzii sai de argint, un peste venit dintr-un afluent al acestui rau sa-si vada probabil nepotii.
UN JURNALIST RUS SCRIE (CORECT!) DESPRE TEZAURUL ROMANIEI LA MOSCOVA! AURUL ROMANIEI SI MORALITATEA RUSIEI (FRAGMENTE TRADUSE IN ROMANA DIN ARTICOLUL LUI SERGHEI GOLUBITKI) Cu alte cuvinte, in ceea ce tine de "drepturile omului", avem o alegere.
Au facut nunta la Casa Dobrogeana din Constanta, cand Adina era gravida cu Eduard Stefan. ... Au venit de multe ori aici la noi, la tara, s-o vada pe bunica- sa. Parea un baiat de treaba.
Mii de romani au stat la coada, in prima si a in doua zi a anului 2007, pentru a vizita Palatul Parlamentului, cei mai multi admirand uimiti interioarele fostei Case a Poporului si uitandu-se cu invidie la salile in care parlamentarii isi desfasoara activitatea.
Lucretia Borgia - Continuare - Legenda neagra Ca dealtfel tot restul familiei, de-a lungul secolelor, Lucretia a fost subiectul a numeroase calomnii si acuzatii. ... Cele mai insistente o descriau ca un fel de Mesalina, intriganta, sangeroasa, corupta, nu supusa, ci complice a tatalui si fratelui sau.
Statul si gaura - o discutie despre regulat (Autor: Daniel Octavian Bejan) Nunta fara incaierare si conversatie fara injuraturi nu exista. ... La noi si cand dai binete e musai sa slobozi o vorba de masa, altfel se cheama ca esti ori bolnav, ori grabit tare.
"Hanul Piratilor" din Navodari are de mai bine de o luna un nou proprietar. Astfel, SIF Muntenia a anuntat pe 11 octombrie ca a vandut pachetul majoritar de 84,4% din actiuni, in schimbul a peste patru milioane de euro, catre o persoana care a solicitat anonimatul.
Festivalul Cerbul de Aur, expozitii si colocvii, intre primele proiectele aprobate pentru Centenar Festivalul Cerbul de Aur, expozitii si colocvii se numara intre primele 43 de proiecte aprobate vineri de Comitetul Interministerial pentru Centenar.
Kinsey - O poveste despre schimbarea mentalitatilor (Continuare) Ca si Condon, Neeson s-a intalnit cu cativa dintre colegii lui Kinsey, sperand ca astfel sa inteleaga mai bine gestica acestui om, manierismele sale din viata de zi cu zi.
Lucratorii Serviciului de Investigarea fraudelor il cerceteaza in stare de libertate pe Harutyun Baghdasaryan, administrator al societatii comerciale Goldenais SRL, care prin punctele de desfacere din municipiul Constanta si statiunea Mamaia a expus la vanzare bijuterii din aur purtand marca unor produse de prestigiu - Nike Versace, fara a putea insa prezenta autorizarea titularilor marcilor respective.
Partidul Romania Mare a organizat, in acest week-end, jubileul aniversarii a 15 ani de la infiintarea acestei formatiuni politice. Cu aceasta ocazie, sarbatorita la Sala Palatului din Bucuresti, au fost oferite, de catre presedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, medalii de aur si argint pentru 120 de membri.
Pentru romani, a visa bani insemna ca vei avea parte de multe vorbe, ca vei fi ametit cu vorbe, ca vei auzi multe vorbe goale. In traditia araba, de vei visa ca ai bani inseamna ca si in realitate vei avea bani.
Desi leul s-a tot apreciat in raport cu devizele de referinta, analistii financiari estimeaza ca din ianuarie cursurile valutare se vor stabiliza. De altfel, dupa interventia recenta a bancii centrale, leul si-a mai pierdut din stralucire. ... La masini, de pilda.
Afacerea cu martisoare a inceput sa mearga de cativa ani incoace foarte bine, dupa ce tot mai multi liber-intreprinzatori s-au gandit ca ar putea iesi ceva profit din vanzarea lor.
Astfel ca un kilogram de aur care acum valoreaza aproximativ 15.500 euro se va scumpi continuu, iar la sfarstul anului 2006, va ajunge la pretul de 16.500 euro.
De aproximativ o saptamana, casele de amanet din Craiova, dar si cele de schimb valutar au inregistrat un numar record de clienti.
google-analytics.com