Cautare

16588 de rezultate pentru "despre nunta de aur" (4.07 secunde)
nunta sa a fost data la televizor mai abitir decit Revolutia din decembrie 1989. Noul star al Romaniei etern inundate n-are nici o vina, cred, pentru ca un fapt minor s-a transformat intr-unul de importanta demisiei in bloc a guvernului.
Judecand prin prisma unor intamplari autohtone care ne arata ca, in nu putine cazuri, bombanelile incep nu mult dupa nunta, presupun ca si atunci se petrecea ce s-a intamplat dupa '89 cu Conventia Democrata sau ce se intampla acum cu alianta dintre liberali si democrati.
Judecand prin prisma unor intamplari autohtone care ne arata ca, in nu putine cazuri, bombanelile incep nu mult dupa nunta, presupun ca si atunci se petrecea ce s-a intamplat dupa '89 cu Conventia Democrata sau ce se intampla acum cu alianta dintre liberali si democrati.
Primarul general Sorin Oprescu a participat la sarbatoarea Zilelor Calarasiului, eveniment la care a fost invitat de primarul municipiului Calarasi Dragu Nicolae si unde a primit cheia orasului.
Lider AUR: George Simion a strans la nunta 500,000 lei. Ce face cu banii
Atac DUR al lui Mutu la Generatia de Aur! ... Atunci jucau fotbalisti SMECHERI, nu astia!" Mutu a oferit un interviu in Prosport in care a vorbit in termeni duri despre comparatia cu Generatia de Aur si despre cei care pretind ca au facut parte din ea.
In urmatoarele saptamani, pana la Consiliul National din 3 noiembrie, liderii PSD intentioneaza sa consulte membrii de partid in legatura cu schita de oferta politica a PSD, dar si cu propunerile de modificare a Statutului.
Majoritatea si-au conservat averile stranse cu truda de-a lungul anilor, iar unii au reusit sa puna deoparte si un banut cinstit. Cam cateva zeci de mii de lei, ca sa nu credeti ca au economisit doar cat sa-si cumpere o inghetata.
' Maria Sarapova si Sasa Vujacici fac nunta la Istanbul Maria Sarapova si Sasa Vujacici se vor casatori pe 10 noiembrie, dupa incheierea sezonului WTA Dupa ce si-a anuntat logodna, in octombrie 2010, toata lumea a asaltat-o cu intrebari care de care mai curioase.
Tinerii care vor spune "da" in fata ofiterului starii civile vor primi, incepand cu 1 ianuarie 2007, "un cadou" de la stat in valoare de 200 de euro.
Acesta a trecut cu arme si bagaje in tabara UNPR, armata de stransura a generalului (tradator politic) Oprea, formata din dezertori din PSD si PNL. Liderii UNPR au program stabilit de la partid pentru week-end:
Scandalul dintre Costin Marculescu pe de o parte si Dan Capatos si Mara Banica pe de alta parte continua.
Imnul de campanie al PD-L, "Ei cu ei. Noi cu voi" a fost pus pe ritmuri de manea, intr-un videoclip cantat de Copilu de Aur, Artistu si Rudy. ... Tine cu tine", melodia este inceputa de Copilul de Aur, care canta "Sunt ei cu eiiii, noi cu vooooi".
Gusa nu pierde nici macar in momentele festive ocazia de a arunca sageti spre fost sau sef politic, in prezent presedinte al Romaniei.
Imi spune si mie cineva cine e Borcea, ce-a facut el de nunta lui a fost transformata intr-un eveniment national, cu transmisii in direct, tocsoaie cretine si articole in ziarele "quality"?
Nunta fiului lui Liviu Dragnea a fost evenimentul politico-monden al anului. ... Manelistul Florin Salam a cantat spre dimineata, fiind cel care a inchis petrecerea la nunta fiului lui Liviu Dragnea. Invitatii au povestit ca printre melodiile interpretate de acesta a fost si Lasa lumea sa vorbeasca”.
Caruselul luminos de la Nanesti (Autor: ... FARCAS) In anul 1998, scriitorul Ion Hobana, astronomul Harald Alexandrescu si subsemnatul am luat initiativa de infiintare a Asociatiei pentru Studiul Fenomenelor Aerospatiale Neidentificate (ASFAN), ca o organizatie de specialisti din diferite discipline relevante in cercetarea OZN.
Joi, 29 mai ora 22 de la aeroportul Baneasa decoleaza primul zbor charter din sezonul estival 2008.Zborul este spre Costa Brava Barcelona, una din cele 6 destinatii spre care saptamanal zboara charter pentru turisti.
Frumoasa vedeta nu o sa petreaca insa Pastele la Craiova, alaturi de familia sa, caci a confirmat prezenta, sambata viitoare, la nunta prietenei ei, Valeria Marini. Asa ca se va intoarce destul de repede in Italia, la Roma.
Mirese, nase, soacre mari/mici, domnisoare de onoare si chiar nuntase cu stil, aveți privilegiul de a va achiziționa rochia mult visata la un preț redus, in cadrul Primului Outlet Național dedicat rochiilor pentru nunta.
google-analytics.com