Cautare

16584 de rezultate pentru "despre nunta de aur" (3.00 secunde)
Declaratia a fost facuta la RFI de liderul senatorilor PSD, Ilie Sarbu. ... In aceste conditii, nu cred eu ca trebuie sa intram de-acum in batalia asta.
Pe 11 noiembrie, la CinemaPro, de la ora 19.00, a avut loc o proiectie - eveniment - Bilet de Iertare, scurtmetraj de Alina Serban & Singura la nunta mea (selectie Cannes 2018 - ACID).
In Evenimentul Zilei de duminica, 01 octombrie 2006 ,dl Mircea Ionescu-Quintus marturisea: ... A avut o sora recompensata cu 3 kg de aur de Securitate. Despre PNL si PD spunea ca sunt partide care nu au nimic in comun.
In Cotidianul.ro a aparut un grupaj intitulat "Dezvaluirile cotidianul.ro despre nesimtirile anticriza ale puterii. Basescu-si poleieste cu aur de 50.000 de euro biserica", pe care il puteti citi in continuare.
Cum a incercat "cineva" sa profite de nunta regala din Marea Britanie pentru a "se juca" pe piata valutara cu leul.
Recent, in deschiderea celui mai mare targ de nunti de la Romexpo a avut loc o prezentare inedita de rochii de mireasa si costume de ceremonie, in care locul modelelor a fost luat de vedete.
Un fotograf de nunta sustine ca si-a dat seama, in urma numeroaselor evenimente de acest gen la care a participat, ca exista cateva semne in timpul petrecerii care sugereaza ca mirii urmeaza sa ajunga la divort in cel mai scurt timp.
Saptamana trecuta a fost inaugurata o noua locatie de evenimente in Bucuresti. ... In cadrul evenimentului de deschidere, au fost prezentate colectii de rochii de mireasa si costume de ceremonie in tendintele noului an. Au fost miri care si-au dorit ca petrecerea de nunta sa aiba loc in locatia noastra.
Castigatorul Premiului Oscar pentru rolul sau din Dallas Buyers Club, Matthew McConaughey a revenit de curand pe marile ecrane, intr-o noua interpretare de exceptie, de aceasta data in filmul Goana dupa aur, cu titlul original Gold.
ION ILIESCU pentru ARHIVA DE AUR A OLTENITEI ! ... SORIN DANCIU PENTRU ARHIVA DE AUR Este cunoscuta preocuparea profesorului Sorin Danciu de a alcatui o adevarata arhiva de aur a personalitatilor care au vizitat, de-a lungul timpului, Calarasiul.
In vremuri de criza e bine sa nu porti aur la gat, ca sa nu sfarsesti prin a fi taiat! In urma cu cativa ani am asistat neputincioasa la un caz in care doi indivizi i-au smuls unei fete lantisorul de aur de la gat.
Titi Aur: ... Cristina Scutaru) Titi Aur, multiplul campion national de raliuri care a infiintat Scoala de Conducere Defensiva si Pilotaj Titi Aur, a explicat, la DC News, ce inseamna pericolul in ceea ce priveste masinile puternice.
Senatorul Victor Mocanu a sustinut o declaratie politica, de la tribuna Senatului Romaniei, intitulata: ... Este vorba despre piata vinului din Romania, de cercetarea oenologica si despre masura in care Statul isi face sau nu treaba in acest domeniu atat de important si de relevant pentru Romania.
Declaratiile de avere ale senatorilor, in forma impusa de Guvern, releva o alta dimensiune a bunurilor detinute de acestia. ... Senatorii si-au facut publice declaratiile de avere in forma stabilita de Guvern.
Bucharest RUNNING CLUB (BRC), organizatorul celor mai mari evenimente de sport de masa si de alergare stradala din Romania, anunta noii membri onorifici care devin implicit si ambasadori ai evenimentelor BUCHAREST RUNNING CLUB PREMIER EVENTS.
Banca Comerciala Romana (BCR) a cumparat aproximativ zece kilograme de aur fin, in prima luna de cand a lansat acest serviciu, si a deschis un nou punct de colectare in cadrul sucursalei BCR sector 5 din Strada Tudor Vladimirescu.
Ziarul Azi publica articolul "Rezerva de aur a BNR s-a mentinut, la 30 iunie 2010, la 103,7 tone. Isarescu sta pe aur", pe care il puteti citi in continuare.
Graunte de aur contra cancerului cerebral Cancerele creierului, printre cele mai severe neoplasme, ar putea fi tinute sub control cu ajutorul unui tratament special cu "graunte" din aur. Doctorul Mark Welland de la St.
Lui Pitagora i-au trebuit 20 de ani, retras in Egipt, ca sa inteleaga misterele numerelor. Drumul vietii este propriu pentru fiecare dintre noi si se stabileste adunand ziua de nastere, luna si anul, obtinandu-se un numar.
nunta sa a fost data la televizor mai abitir decit Revolutia din decembrie 1989. Noul star al Romaniei etern inundate n-are nici o vina, cred, pentru ca un fapt minor s-a transformat intr-unul de importanta demisiei in bloc a guvernului.
google-analytics.com