Cautare

965 de rezultate pentru "despagubiri animale" (3.61 secunde)
Mâine sau poimâine am înteles ca se va discuta în sedinta de guvern despre declararea unor judete ca fiind calamitate si vor fi stabilite despagubirile“, a spus directorul Cornel Popa.Doar agricultorii asigurati primesc despagubiriSeful DADR Dolj a tinut sa precizeze ca vor primi despagubiri de la guvern numai agricultorii care si-au asigurat culturile.
Aproximativ 80% dintre fostii proprietari de imobile nationalizate care au solicitat despagubiri in actiuni la companii de stat au acceptat sa primeasca titluri Transelectrica, a declarat ieri ministrul Economiei si Finantelor, Varujan Vosganian, citat de Mediafax.
În ceea ce priveste dispunerea acestora în teritoriu, cu toate ca suprafete calamitate de seceta sunt în tot judetul Dolj, preponderente sunt spre zona de sud.Despagubiri doar pentru culturile asigurateConform legislatiei în vigoare, în cazul în care Doljul va fi declarat zona calamitata, vor fi primite despagubiri doar pentru culturile care au fost asigurate de societatile de asigurare si asigurare-reasigurare.
Administratia colosului siderurgic si-a clarificat pozitia in procesul intentat Sindicatului Solidaritatea al Siderurgistilor (SSS) in ce priveste greva organizata cu citeva luni in urma pe platforma siderurgica, solicitind la ultimul termen de judecata despagubiri in cuantum de 3.345.694 de dolari pentru pierderile suferite de Combinat.
Producatorii agricoli doljeni vor primi însa despagubiri doar pentru o parte din cheltuielile efectuate cu culturile afectate.În sedinta din 20 iunie, guvernul a aprobat hotarârea privind declararea starii de calamitate naturala în agricultura pentru culturile însamântate în toamna anului 2006 si în primavara anului 2007.
In cursul zilei de ieri, 24 iulie a.c., vor fi trimise catre minister primele 97 de dosare ale producatorilor agricoli care au solicitat despagubiri, iar decontarea sumelor urmeaza sa se faca imediat.
„Oamenii nu au primit despagubiri de pe urma calamitatilor naturale. S-au dat despagubiri doar la persoanele care au avut culturile asigurate.
Salariatii care sufera un prejudiciu material sau moral din culpa angajatorului, in timpul indeplinirii obligatiilor de serviciu, pot cere despagubiri materiale si morale.
Guvernul va plati despagubiri suplimentare in suma totala estimata la 9,71 milioane de lei pentru exproprierea a 345 de imobile proprietate privata, aflate pe amplasamentul lucrarilor de constructie a autostrazii Bucuresti-Brasov.
Producatorii agricoli sunt atat de disperati de faptul ca nu si-au asigurat culturile, iar seceta excesiva a facut ravagii, incat depun dosare la sediul DADR, pentru a primi despagubiri, chiar daca nu indeplinesc toate conditiile.
De despagubiri se ocupa o firma de avocatura din Bucuresti, în baza unui acord încheiat cu CNADN. Primarul municipiului Petrosani, Tiberiu Iacob Ridzi, declara ca reprezentantii firmei din Bucuresti au facut deja o evaluare, iar în baza acesteia se vor acorda despagubiri pentru proprietarii terenurilor.
Proprietarii ale caror bunuri au fost nationalizate de regimul comunist si care detin titluri de despagubire pot depune, incepand de luni, 1 octombrie, la Autoritatea Nationala pentru Restituirea Proprietatilor (ANRP), dosarele pentru acordarea de despagubiri in numerar si actiuni la Fondul Proprietatea.
Romanii care calatoresc cu trenul pe rutele internationale vor primi, din octombrie, despagubiri de 20% din pretul total al biletului in cazul unor intarzieri mai mari de o ora.
Persoanele ale caror imobile au fost nationalizate si sunt indreptatite sa obtina despagubiri banesti in numerar, in limita sumei de 500.000 lei, vor primi banii in doua transe, iar daca despagubirea cuvenita depaseste acest cuantum, vor primi actiuni la Fondul Proprietatea.In cazul titlurilor de despagubire care au fost emise pana la intrarea in vigoare a hotararii, un duplicat al acestora va fi transmis, pe baza de tabel, catre Directia pentru Acordarea Despagubirilor in Numerar din cadrul Autoritatii Nationale pentru Restituirea Proprietatilor, in termen de 5 zile calendaristice de la intrarea in vigoare a normelor.
Ministrul Paul Pacuraru, directorul compartimentului legislatie si secretarul de stat responsabil de relatia cu sindicatele din cadrul ministerului au sustinut ieri, la Tribunalul GalatI, ca cererea prin care au fost chemati in garantie nu se justifica intrucat pana la aceasta data ArcelorMittal Galati nu a solicitat despagubiri pentru pagubele suferite in timpul protestului.
Tase sustine ca nu au existat motive concrete pentru a fi arestat si ca, dupa ce a fost condamnat, nu i s-au oferit despagubiri pentru detentia ilegala dinaintea sentintei. ... Cristian Tase a primit despagubiri in valoare totala de 5.500 de euro.
În sistemul juridic românesc, buna credinta se prezuma, astfel ca acela care sustine reaua-credinta trebuie s-o si dovedeasca.  Despagubiri în echivalent Legea reexaminata a ramas în forma în care a fost trimisa de Senat, mai precis, în varianta initiala, contestata de Basescu.
În sistemul juridic românesc, buna credinta se prezuma, astfel ca acela care sustine reaua-credinta trebuie s-o si dovedeasca.  Despagubiri în echivalent Legea reexaminata a ramas în forma în care a fost trimisa de Senat, mai precis, în varianta initiala, contestata de Basescu.
Statul primeste despagubiri de doar 800.000 de lei Metoda de actiune a principalilor protagonisti era simpla.
Pentru ca nu a respectat programul de investitii programate pentru anii 2005-2006, ArcelorMittal Galati a fost actionat in instanta de catre Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Stratului (AVAS), pentru plata unor despagubiri restante in valoare de 2, 2 milioane de dolari.
google-analytics.com