Cautare

965 de rezultate pentru "despagubiri animale" (7.50 secunde)
Crescatorii de animale din judet au pierdut sansa de a beneficia de subventii substantiale din partea statului pentru achizitionarea de animale de rasa. ... nu mai exista animale de rasa pe raza judetului Galati.
Un macelar din Valea Jiului, cunoscut în breasla drept un iubitor de pasari si animale, si-a deschis o ferma exotica, în apropierea fostei mine Dâlja.
Daca inainte de 1989 Romania se putea lauda cu efective impresionante de animale, dupa distrugerea CAP-urilor, IAS-urilor si fermelor zootehnice, in numele libertatii si a proprietatii private, am ramas cu o agricultura subreda si cu mii de hectare de parloaga.
Sa te trezesti dis-de-dimineata, sa dai de mancare la animale, sa pleci la camp, unde sa muncesti o zi intreaga, si sa te intorci acasa sa faci curat la animale, in casa si curte este un program care pentru multe persoane pare o povara.
INTRODUCERE In lumea contemporana a tehnologiilor performante si a stresului permanent, Gradina Zoologica stabileste acea legatura dintre oameni si animale.
Pe scurt, in anul 1997, trei persoane - Ion Nitu, Sofica Nitu si Alexandrina Niculescu - au cerut Primariei Craiova despagubiri pe Legea nr. ... Cei trei revendicatori au dat in judecata toate autoritatile care se pusesera de-a curmezisul dorintei lor si au cerut despagubiri banesti.
Hotararea de guvern care face referire la despagubiri pentru zonele calamitate se afla pe masa executivului, care o va lua in discutie cel mai probabil in cadrul sedintei din aceasta saptamana", a precizat Bulumaci.
Comisiile de analiza a dosarelor de restituire a proprietatilor confiscate abuziv se vad puse deseori in situatia sa emita despagubiri pentru persoane decedate.
Despagubiri doar pentru cei asigurati Statul va acorda despagubiri pentru culturi calamitate care insumeaza o suprafata de 720.000 de hectare, reprezentand aproximativ 40% din cele 1,7 milioane de hectare afectate de seceta, intrucat doar acestea sunt asigurate.
Guvernul a decis sa extinda acordarea de despagubiri pentru toti deponentii care au facut depozite la Casa de Economii si Consemnatiuni (CEC) in vederea achizitionarii de autoturisme, indiferent de marca acestora. ... Potrivit acestei legi, puteau beneficia de despagubiri doar persoanele care au facut depozite la CEC pentru marca Dacia.
648 doar pentru despagubiri in numerar, iar 1. 523 dosare sunt pentru despagubiri atat in numerar, cat si in actiuni, potrivit centralizarii existente la nivelul ANRP. ... 698 de cereri au fost pentru despagubiri in actiuni si 9.
Proprietarii vor primi intre 3 si 25 euro/mp de teren ca despagubiri pentru cele 42,6 hectare afectate de infrastructura rutiera si feroviara.
O prospera crescatorie de porci din comuna Pecineaga, care numara 17.500 capete de animale, patronata de un fost parlamentar si ambasador in Canada, deverseaza dejectiile in mai multe bataluri neamenajate corespunzator, aflate in vecinatatea localitatii constantene.
Din cauza fainurilor animale folosite ca mijloc de hrana, in ultimii ani, in tot Occidentul animalele ierbivore au devenit carnivore. ... Ca un semnal de alarma, o data cu declansarea bolii vacii nebune acum cativa ani la britanici, Uniunea Europeana a spus “gata cu fainurile animale“.
Potrivit unui comunicat al IMB, tehnologia TekVet de identificare si monitorizare a starii de sanatate a efectivelor de animale le permite crescatorilor de vite si investitorilor sa monitorizeze de la distanta temperatura corpului si alte date relevante despre un efectiv de animale.
Presedintele Autoritatii Nationale Sanitar Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor (ANSVSA), Radu Roatis, a declarat ieri ca a transmis o nota primariilor cu privire la riscul aparitiei anumitor boli la animale din cauza secetei si la masurile care ar trebui luate.
Culturile calamitate care pot fi transformate in nutreturi pentru animale, cum ar fi cele de porumb, mai pot inca aduce un oarecare venit agricultorilor. ... "Culturile calamitate se dau la animale.
Consiliul Local Targu Jiu detine in proprietate o suprafata de 483,90 hectare de pasune, suprafata pusa la dispozitia crescatorilor de animale de pe raza orasului pentru pasunat. ... Animalele vor fi scoase pe pasune numai dupa achitarea taxei de pasunat aferente numarului si categoriei de animale.
La ora actuala, studii realizate in SUA arata ca folosirea inutila a antibioticelor la animale crescute pentru carne (vaci, porci, gaini si curcani) este o forta motorie majora care sta in spatele dezvoltarii galopante a bacteriilor rezistente la antibiotice.
Cite dintre aceste animale traiesc pe strada? ... M-am revoltat de cite ori am vazut animale maltratate pentru ca nu am inteles niciodata violenta.
google-analytics.com