Cautare

2077 de rezultate pentru "descinderi la domiciuliu in comuna cumpana" (3.19 secunde)
Ion Radoi continua sa se adreseze cu petitii la toate organele si institutiile statului care au sau nu legatura cu impartitul pamantului.
Potrivit regulamentului sedintelor comune ale celor doua Camere, raportul se trimite direct CCR in termen de trei zile de la depunerea acestuia.
Alegerea presedintelui Comisiei parlamentare de control al activitatii Serviciului de Informatii Externe a fost amanata, parlamentarii prezenti la sedinta comuna de ieri a celor doua Camere fiind prea putini pentru a asigura cvorumul necesar.
PN¥CD spera sa obtina doua posturi de parlamentari europeni, in varianta in care va intra in alegerile europarlamentare pe liste comune cu PNL si AP, a declarat Marian Milut. ... Este evident ca, daca intram pe o lista comuna, intelegerea noastra este ca liberalii accepta.
Membrii organizatiei locale a PD-L din comuna Mihail Kogalniceanu, formata din aproximativ 700 de membri, au trecut la PSD, a anuntat ieri prim-vicepresedintele PSD Constanta, Nicusor Constantinescu. "Decizia este in interesul locuitorilor din comuna si in folosul cetatenilor din judet.
Printre acestea se numara, dupa cum ne-a declarat primarul Avram Ghebenei, realizarea retelei de canalizare, amenajarea bordurilor si a trotuarelor, cat si ridicarea a inca patru sali de clasa pentru scoala din comuna.
Primarul din comuna Valu lui Traian, Florin Mitroi nu-si cunoaste contracandidatii. ... Recunoaste sincer ca din ce a promis in 2004, din platforma pentru care cetatenii l-au votat, a infaptuit 90% din obiective, insa restul de 10% sunt in curs de rezolvare.
Ieri pana la ora 18.00 Biroul Electoral Municipal primise 18 sesizari privind fraudarea alegerilor. Printr-un gest fara precedent, sefii principalelor formatiuni politice din judet au depus o contestatie comuna impotriva PC, solicitand transformarea reprezentantilor acestui partid in simpli observatori in sectiile de votare.
Biroul Electoral Central a decis, miercuri, anularea scrutinului de duminica din comuna ilfoveana Stefanesti si repetarea alegerilor din aceasta localitate, in 15 iunie.
Toate voturile valabil exprimate in cel de-al doilea tur de scrutin al alegerilor locale, in cele 31 de circumscriptii electorale din judetul Constanta au fost numarate, ieri, de specialistii din cadrul Directiei de Statistica si de reprezentantii Biroului Electoral Judetean Constanta, iar la finalul calculelor facute, au fost desemnati si castigatorii.
Reprezentantii Partidului Conservator, filiala Galati, au cerut instantelor de judecata sa anuleze numirea viceprimarului din comuna Corni si a unei decizii privind invalidarea mandatului unui consilier local din localitatea Balasesti intrucat s-ar fi incalcat legea.
Ex-primarul comunei Tulucesti, Florica Bogatu, a supravietuit la doua referendumuri privind divizarea comunei prin desprinderea localitatii Sivita, dar cand a incercat sa blocheze in justitie organizarea unui al treilea referendum, a pierdut alegerile.
Proaspatul prefect al judetului Constanta, Liviu Brailoiu (foto), si-a inceput activitatea in forta, dar si cu o sumedenie de probleme care se “incapataneaza” sa i se inghesuie pe masa de lucru:
Locuitorii din comuna Colonesti au, de duminica, un nou primar. Satenii din Ganeasa vor fi nevoiti sa iasa, peste cinci zile, din nou la vot.
Presedintele Camerei Deputatilor, Roberta Anastase, se va afla astazi in judetul Olt pentru a-l sustine pe candidatul PD-L la functia de primar la Ganeasa.
Administratia Obama intentioneaza sa invite Iranul la conferinta internationala pentru Afganistan, propusa de secretarul de stat Hillary Clinton (foto), a declarat joi un oficial american, acesta fiind primul gest de deschidere catre Teheran.
Sefii Primariei din Urdari, Gorj, au obtinut aprobarea consilierilor locali pentru a transforma in dric o ambulanta primita ca ajutor in 2001 de la o asociatie din Germania. Locuitorii comunei gorjene Urdari vor avea in curand la dispozitie un dric gratuit din partea primariei.
Marti, comisarii Garzii de Mediu au plecat cu GPS-ul in vestul judetului, in comunele Cernatesti, Grecesti si Secu. In comuna Cernatesti, GPS-ul nu prea a avut ce identifica pentru ca in aceasta localitate nu exista nici o groapa de gunoi.
Din acestea, 182 de locuinte au fost distruse, iar 851 sunt in pericol de prabusire, a aratat ieri premierul Emil Boc. ... Potrivit acestuia, pagubele totale produse de inundatii se ridica la "sute de milioane de euro".
Un deputat a fost atat de scrupulos, incat si-a trecut si banii pe care i-a primit la nunta.
google-analytics.com