Cautare

2077 de rezultate pentru "descinderi la domiciuliu in comuna cumpana" (3.24 secunde)
In perioada 11-12 februarie a.c. la Bruxelles va avea loc cea de-a patra Adunare Parlamentara Comuna (APC) privind Strategia de la Lisabona, co-organizata de Parlamentul European si de Adunarea Nationala Slovena.
Reforma sistemului de impozitare a companiilor in Uniunea Europeana, inceputa inca din 2001, se fundamenteaza pe baza impozabila comuna consolidata pentru companii (Common Consolidated Corporate Tax Base - CCCTB).
Terenurile din judetul Constanta, care dau inspre mare sau lac si pe care inca nu s-a construit nimic, sunt in continuare in atentia marilor sau mai micilor rechini imobiliari, desi criza economica ar fi trebuit sa ii domoleasca.
Stejarul secular din comuna Falcoiu si izvoarele de la Dobrun si Gradinari au devenit arii protejate de interes local prin hotarari ale consiliilor locale si Consiliului Judetean Olt.
700 de localitati rurale inundate in vara anului 2010 vor beneficia de finantare. Guvernul a aprobat, in sedinta de ieri, lista localitatilor rurale care vor beneficia de finantare prin Programul National de Dezvoltare Rurala (PNDR) pentru refacerea infrastructurii rutiere comunale afectate in urma inundatiilor din iunie-august 2010.
Senatoarea Doina Silistru a sustinut o declaratie politica intitulata ’’O coincidenta neelectorala - pelerinaj la Pungesti’’, pe care o puteti citi in continuare. ... Asa si cu vizita domnului Theodor Stolojan, europarlamentar de frunte al PDL, la Pungesti.
"Cetatenii sa vina la vot si sa-i aleaga pe cei care ii pot reprezenta cu cinste in Europa". ... Mai spre Estul tarii, pe la mine prin judetul Vaslui, administratia locala, lumea in general e mai "amortita". ... Comuna Puiesti si cele 15 sate aferente!
Am gasit pe internet un amplu articol (propagandistic!) - despre comuna mea, Puiesti (jud. ... - reclama edilitara suntem in primejdie de a pierde alegerile din 2016 !
Attila din comuna Lupeni, Harghita, a participat recent la targul Piata taraneasca de la MTR, cu kurtos kalacs de diferite feluri. ... Mergem la Piata taraneasca de la MTR, dar si la alte targuri traditionale!", ne-a spus Attlia din comuna Lupeni, Harghita.
Nu mai putin de 22 de soferi au ramas fara permisele de conducere si 15 s-au ales cu dosare penale sambata noapte, in urma unei actiuni de amploare a politistilor de la Rutiera facuta pe drumurile din judetul Dolj.
La Mangalia a avut loc sambata, 16 decembrie, Consiliul de Coordonare al filialei judetene a Partidului Democrat, la care au fost prezenti circa 300 de membri delegati ai PD Constanta - primari, viceprimari, consilieri, directori de institutii publice etc.
Este vorba despre localitatile Istria, unde liberalii l-au lansat in cursa pe Ioan Herdea, actualul primar al comunei, Mihai Viteazu, unde primarul Gheorghe Grameni candideaza pentru un nou mandat, Chirnogeni, unde candidat este Constantin Munteanu, Corbu, unde, de asemenea, actualul edil Marian Galbinasu candideaza pentru reinnoirea mandatului, aceeasi situatie intalnindu-se si la Sacele, acolo unde primarul Ion Oprea candideaza pentru un nou mandat.
Astfel, pe 1 mai, presedintele Organizatiei Judetene a Partidului Democrat Liberal, senatorul Mircea Banias (foto), a participat la o intalnire festiva cu militantii si reprezentantii organizatiilor locale din: Topraisar, Mereni, Techirghiol, Cumpana, Ciocarlia, Agigea, Amzacea. ... Tot pe 1 mai, au fost organizate intalniri similare in localitatile:
Pe masura primirii ortofotoplanurilor, echipele APIA se vor deplasa in fiecare comuna pentru finalizarea eficienta si rapida a identificarii. Incepand cu data de 1 noiembrie, APIA va derula procesul de identificare a parcelelor agricole in urmatoarele comune pentru care s-au primit ortofotoplanuri: Basarabi, Cumpana, Harsova, Mircea Voda si Sacele.
Strategiile de dezvoltare urbanistica a Zonei Metropolitane Constanta precum si noile reglementari cu privire la intocmirea documentelor cadastrale au fost principalele subiecte abordate in prima parte a Forumului Imobiliar organizat ieri la Hotelul Ibis din municipiul resedinta de judet de Patronatul Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii Constanta.
Blaga, unul dintre cei mai de seama ganditori ai veacului trecut, observase la vremea lui ca "omul simplu il recunosti din aceea ca se mira de toate, dar simplitatea i-o recunosti si din aceea ca de unele lucruri nu se mira indeajuns." Insa, asa cum a facut-o totdeauna, spre a-si pastra acel echilibru sufletesc, cumpana vietii, care i-a permis sa treaca peste toate primejdiile si faradelegile, omul simplu stie sa-si ascunda necazul, prin glume si voie buna, fie ea si simulata cateodata.
Iar faptul ca respectivele obiective sunt realizate din fonduri europene pentru obtinerea carora politicienii in cauza nu au facut nimic nu constituie un argument de natura sa-i stanjeneasca pe acestia.
Prima vizita in strainatate in calitate de presedinte al Romaniei a fost ieri, in Republica Moldova. El isi tine astfel promisiunea facuta in campania electorala de a da o importanta deosebita in relatiile cu fratii de peste Prut.
Biroului Executiv Central al PSD a validat mai multe propuneri de modificare a statului partidului, care - in variantele adoptate - impaca si tinerii, si batranii, si aripa radicala, si pe cea conservatoare. Totul se va transa insa la Congresul PSD din aprilie.
Un punct de vedere", in care analizeaza starea PSD si pe care il puteti citi in continuare. ... La precedenta postare au fost si reactii de genul: "cine esti tu sa-ti dai cu parerea despre PSD?" Nu reactia in sine ma deranjeaza:
google-analytics.com