Cautare

2077 de rezultate pentru "descinderi la domiciuliu in comuna cumpana" (2.92 secunde)
Avand cazare rezervata la Hotel Albatros din cadrul Complexului turistic Albatros Pod 4 din apropierea orasului Calarasi, programul de vizite si plimbari prin imprejurimi a fost facut in asa fel incat sa acopere o raza de mai multi kilometri.
Sarbatorile Corodului au adus in comuna multe dintre fetele luminate ale politicii galatene.
Sfarsitul de an inseamna si ceas de bilant, e momentul cand analizezi ce ai realizat si ce iti propui sa faci pe mai departe - acest lucru este valabil in special pentru edilii localitatilor.
Deputatii si senatorii s-ar putea reuni saptamana viitoare, in sedinta comuna, pentru a da un raspuns la solicitarea sefului statului privind organizarea unui referendum pe tema votului uninominal. Sedinta a fost anuntata de vicepresedintele Camerei Deputatilor, Lucian Bolcas, in urma unei discutii intre acesta si Nicolae Vacaroiu.
Markó Béla stie ca organizatia pe care o conduce are "posibilitati limitate" in contextul alegerilor pentru europarlamentare, putand sa obtina doua, maximum trei, locuri. O lista comuna UDMR-László Tökés ar creste sansele de reprezentare a maghiarilor la Bruxelles.
Intrat in turul doi cu 42% din voturile agigenilor, fata de 21% cat a obtinut Ion Ionita, Cristian Carjaliu are acum nevoie ca cei care l-au votat sa fie in continuare alaturi de el.
n Candidatul PD-L la Primaria din Tecuci a obtinut de doua ori mai multe voturi in turul al doilea fata de Vasile Pazvante, reprezentant al Partidului Verde. Victoria lui Eduard Finkelstain (PD-L) la Tecuci se prefigura inca din primul tur, cand obtinuse aproape 42% dintre voturile valabil exprimate.
Noul viceprimar al localitatii, Crisan Stanciu, va reprezenta comuna pana cand Curtea Constitutionala va solutiona exceptia de neconstitutionalitate formulata de varul primarului ales, Gheorghe Boldea, care incearca sa impiedice numirea lui Iancu Boldea in functie.
Campania electorala de la Colonesti s-a transformat vineri intr-un camp de lupta. Sase  participanti la manifestatie au ajuns la spital cu rani dupa o rafuiala intre membrii PSD si PD-L.
Tensiunile politice din comuna Ciobanu au degenerat marti noaptea intr-un mod extrem de violent, fiind nevoie de interventia armata a politistilor pentru ca lucrurile sa nu se sfarseasca tragic.
Parlamentarii democrat liberali de Constanta, senatorul Mircea Marius Banias si deputatul Constantin Chirila au participat, ieri, la manifestarile ocazionate de "Ziua copilului turc", eveniment gazduit de Caminul Cultural din comuna Castelu.
Inspectoratul de Politie al Judetului (IPJ) Dolj a anuntat ca duminica, in jurul orei 17.00, politistii au fost sesizati ca in comuna Scaesti - sat Valea lui Patru, in apropierea sectiei de votare, au oprit trei autoturisme ai caror pasageri erau suspectati de turism electoral.
, de votul negativ dat de 9 consilieri de la PDL si PNL. Proiectul de hotarare initiat de Nicusor Constantinescu, presedintele CJC, care, de altfel, a insistat in expunerea de motive ca este un demers bun pentru localitatile care detin lacuri si balti, avea nevoie de doua treimi din voturi.
In urma alunecarilor de teren din primavara anului 2006, Guvernul Romaniei a alocat fonduri pentru construirea a peste 100 de imobile destinate sinistratilor gorjeni din comunele Rosia de Amaradia si Albeni, ale caror locuinte fusesera inghite de pamant.
Bulgaria si Romania organizeaza o sedinta comuna de guvern Guvernele Bulgariei si Romaniei se vor reuni intr-o sedinta comuna care va avea loc la Bucuresti la data de 12 octombrie, a anuntat Vesela Cerneva, purtator de cuvant al Ministerului bulgar al afacerilor externe.
Desi alegerile s-au incheiat de mult, in comuna Gogosu din judetul Mehedinti conflictele pentru fotoliul de primar inca sunt de actualitate Candidatul Partidului National Liberal, Gheorghe Hanes, la Primaria Gogosu nu s-a impacat cu ideea ca s-a clasat pe locul al doilea in cursa electorala.
Ponta il acuza pe Basescu ca dezinformeaza si ca este iresponsabil Replica la atacul de duminica venit de la Cotroceni Victor Ponta il acuza pe Traian Basescu de dezinformare si ii cere in mod imperativ sa se opreasca din campania electorala si sa reprezinte Romania in Consiliul European conform cu interesul national al tarii.
Guvernele Romaniei si Israelului vor avea o reuniune comuna, la Bucuresti Guvernele Romaniei si Israelului vor avea o reuniune comuna, la Bucuresti, in lunile urmatoare, a anuntat premierul Benjamin Netanyahu, dupa vizita in Israel a premierului Dancila si a sefului PSD, Liviu Dragnea.
Satenii din Cetate sunt în cautarea unui nou arendas care sa le lucreze terenurile dupa ce zvonistica locala l-a dat pe francezul Michel Arricau plecat din comuna.
Satenii din Cetate sunt în cautarea unui nou arendas care sa le lucreze terenurile dupa ce zvonistica locala l-a dat pe francezul Michel Arricau plecat din comuna.
google-analytics.com