Cautare

2077 de rezultate pentru "descinderi la domiciuliu in comuna cumpana" (2.55 secunde)
Nici macar nu ne mai arde de glume, de ironii, de zambete pe sub mustata, nu mai avem energie sa fim milosi sau critici, sa ne aruncam cu capul inainte in analize fara inceput si fara final, ci, pur si simplu, asistam fara reactie la niste imagini in direct de la licee ale Capitalei, cu descinderi si cu parinti care-si striga nemultumirea.
REFERENDUMUL, proces politic mamut, cu 7,4 milioane acuzati Procurorul Papici, unealta basista din DNA, a fabricat un dosar dictat de Macovei si Kovesi Referendumul pentru suspendarea lui Basescu atinge un nou varf al represiunii pe care institutiile "cu nasu’ in suflet" au declansat-o impotriva adversarilor politici.
Descinderi, in aceasta dimineata, la Primaria Sectorului 5, la Administratia Domeniului Public din acelasi sector, dar si la locuinta edilului Marian Vanghelie. ... Este vorba de fapte comise din 2007 pana in prezent, iar prejudiciul s-ar ridica la suma de 2 miliarde de lei.
Securitatea opereaza azi pe vechiul biotop al fricii, prostiei si resemnarii, dar cu instrumente aduse la zi. Si-a facut transplant de valori, si-a injectat in buze discursul european. Si-a schimbat sexul politic si se pudreaza seara de seara cu anticoruptie inainte sa iasa la televizor.
In acelasi dosar, au mai fost retinute alte 16 persoane. Oamenii legii au facut marti, la prima ora, descinderi in 23 de imobile din judetele Suceava, Botosani si Timis. Procurorii vizeaza o retea de trafic de persoane, care racola si ducea tinere pentru prostitutie in Olanda si Spania.
Ofiterii de la Serviciul de Combatere a Criminalitatii Organizate (SCCO) Mehedinti efectueaza, in aceasta dimineata, mai multe perchezitii in localitatea Strehaia, la persoane suspectate de infractiunile comiterea infractiunilor de evaziune fiscala si spalare de bani.
Johnson a participat la descinderi impotriva traficantilor de droguri. ... In Parlamentul britanic s-au gasit urme de consum de droguri.
In vestul orasului, mai exact in sud-vest, se afla cel mai mare cartier din Galati, in care oamenii incep sa nu se mai simta in siguranta.
Luni dimineata, sub coordonarea unui procuror al Directiei de Investigare a Infractiunilor de Crima Organizata si Terorism, au avut loc mai multe descinderi la o serie de adrese apartinand SC NIS Petrol, in Bucuresti si Timisoara, dar si la domiciliile unor angajati ai companiei, pentru suspiciunea de spionaj, potrivit voceatimisului.ro.
Politistii de la Brigada de Combatere a Criminalitatii Organizate Timis au descins la doua adrese, in cautarea unor hackeri care au spart site-ul Inspectoratului Scolar Judetean Timis si au lasat injurii la adresa lui Traian Basescu si Emil Boc.
Profitul consistent din afacerile cu tigari de contrabanda le face cu ochiul din ce in ce mai mult angajatilor Ministerului Administratiei si Internelor (MAI).
Procurorii fac perchezitii joi in dosarul fratilor Tate. Anchetatorii au descins la casele apropiatilor lui Andrew si Tristan Tate, dar si la un studio de videochat, una dintre sursele importante de venit ale celor doi.
Surse din cadrul IPJ Prahova au declarat ca banii au fost initial depusi la banca, apoi retrasi in 2007-2008 si pastrati intr-un geamantan vechi care se afla sub o scara din casa nelocuita a parintilor victimei.
Descindere ieri-dimineata in Drobeta Turnu Severin, unde cadre specializate de la SCCO Mehedinti si DPIR au perchezitionat simultan patru locatii pentru identificarea a 12 persoane, suspectate ca se ocupa cu traficul de persoane si prostitutia in Franta. In sprijinul anchetatorilor romani au venit si ofiteri din Paris.
72 de comisari ai Garzii de Mediu si 300 de politisti din Dambovita fac descinderi in localitatea Balteni, intr-un dosar referitor la o retea de vanzare de fier vechi si de alte deseuri.
Mai multi angajati din Vama Nadlac au fost dusi la sediul DGA din Arad pentru a fi audiati. Mascatii au adus si documentele ridicate in urma perchezitiilor pe care le-au facut in Vama.
Deutsche Welle publica un amplu articol despre vizita cancelarului german Angela Merkel la Bucuresti (autor: ... Rodica Binder), pe care il puteti citi in continuare. Cancelarul german Angela Merkel, aflata in prima sa vizita oficiala la Bucuresti, s-a intalnit cu presedintele Traian Basescu si cu premierul Emil Boc.
In cazul comunelor Cogealac si Fantanele a insemnat un nou motiv de disputa. ... Proiectul SAPARD pe masura 2.1 pentru pietruirea strazilor pentru comuna Cogealac a fost incheiat inainte ca Fantanele sa devina unitate administrativa independenta.
CASE SI FANTANI LA RADOVANU, un reportaj din anul 1986, de Florian Popa Micsan Tema reportajului cu titlul de mai sus este aparent simpla:
Primele fiinte umane pe aceasta planeta au fost in (Ardeal) Transilvania! Ideea principala, subliniata in niste studii foarte competente ale unor lingvisti autohtoni, dintre care unul face chiar nota aparte, este ca limba romana reprezinta limba primordiala, practic singura limba din Europa.
google-analytics.com