Cautare

2077 de rezultate pentru "descinderi la domiciuliu in comuna cumpana" (4.44 secunde)
) protesteaza cu privire la aprobarea bugetului de venituri si cheltuieli pe anul in curs, solicitand suplimentarea sumelor alocate judetului Constanta.
Ceea ce ar fi trebuit sa fie o intalnire de lucru intre reprezentantii Institutiei Prefectului si primarii din judetul Constanta s-a transformat in scena unui scandal in toata regula.
Jonathan Scheele, seful Delegatiei Comisiei Europene in Romania, a fost desemnat sambata "Cetatean de Onoare" al comunei Cumpana, in cadrul unei festivitati in care i-a fost inmanata si "Cheia comunei".
Radu Mazare s-a hotarat sa nu-si mai depuna candidatura pentru postul de vicepresedinte la nivel central al Partidului Social Democrat, preferand astfel sa nu dea vrabia din mana (Primaria Constanta) pe cioara de pe gard (sefia PSD).
De la 1 ianuarie 2007 romanii vor deveni mai europeni. Este, poate, si unul dintre motivele luate in calcul de politicienii constanteni care au preferat sa ramana acasa la cumpana dintre ani.
In cel mai scurt timp, Guvernul va face cunoscute colegiile din mai multe judete, printre care si Constanta. Astfel, partidele politice vor sti cu siguranta care sunt localitatile sau zonele care formeaza un colegiu sau altul si vor bate in cuie candidatii. ... In privinta Senatului, lucrurile sunt simple:
PSD si PD-L inca nu au liste clare, social-democratii declarand ca nu este nici o graba, ba chiar si-au aratat o eventuala disponibilitate de a primi si candidati de la Bucuresti, in timp ce pedelistii sunt putin in incurcatura atat din cauza numarului mare de doritori, dar si din cauza framantarilor interne.
Presedintele PSD, Mircea Geoana, a declarat, vineri, la Craiova, ca "obiectivul strategic de grad zero" pentru viitorul Guvern trebuie sa fie, in conditiile crizei mondiale, atragerea fondurilor europene. "Azi suntem in fata unui moment de cumpana pentru Romania.
Presedintele PSD, Mircea Geoana, a afirmat, duminica, la Tebea, ca "in politica si in democratie sunt multe lucruri negociabile, dar un singur lucru nu este negociabil - Constitutia tarii". In discursul sustinut la manifestarile comemorative de la Tebea, Geoana le-a multumit celor care au "tinut vie amintirea eroului national".
Octavian ANDRONIC) Stimate domnule ambasador, Mesajul dv, transmis noua in urma cu cateva zile, in care ne indemnati, parinteste, sa mergem la vot ne-a impresionat profund.
Timp de doua zile, in perioada 5-6 octombrie a.c., la hotelul Ibis din Constanta a avut loc o intrunire si un curs de pregatire pentru reprezentantii comunelor constantene membre ale Asociatiei Comunelor din Romania- Filiala Constanta.
Timp de doua zile, in perioada 5-6 octombrie a.c., la hotelul Ibis din Constanta a avut loc o intrunire si un curs de pregatire pentru reprezentantii comunelor constantene membre ale Asociatiei Comunelor din Romania- Filiala Constanta.
Senatorul de Satu Mare, Valer Marian, a sustinut in Senat o declaratie cu titlul "Ministrul apararii recidiveaza (Ultimele nelegiuiri si neghiobii ale ministrului Oprea)". Puteti citi in continuare textul declaratiei.
In ultimii ani, doar primarii dornici de colectarea unor taxe mai mari au alocat bani pentru PUG-uri noi.
Constantin Tudor a publicat un text pe Facebook in care precizeaza implicarea sa in evenimentul din data de 5 octombrie 2018, cand Scoala Gimnaziala din comuna Dorobantu a primit numele marelui istoric Adrian V.Radulescu, fiu al satului.
20 de ani de la lansarea monedei euro (Autoare: Carmen Dinu) Moneda comuna a Europei, euro, implineste 20 de ani, ea fiind lansata la acel moment de 11 state membre ale UE impreuna cu politica monetara comuna sub supravegherea Bancii Centrale Europene.
Dupa ce si-au aruncat zile in sir reprosuri, autoritatile locale si centrale s-au asezat ieri la aceeasi masa pentru a discuta problemele intampinate in reconstructia Noului Rast.
Un proiect de lege aprobat de guvern impune noi restrictii la infiintarea comunelor, oraselor si municipiilor. Desi, conform noilor norme, multe unitati administrativ-teritoriale din Dolj nu ar avea ce cauta pe harta judetului, exista si posibilitatea ca unele comune sa creasca la rangul de oras.
Turul doi al alegerilor pentru desemnarea primarului din comuna doljeana Seaca de Padure s-a desfasurat in aceeasi nota de duminica trecuta. In timp ce pentru scrutinul din 18 martie partidele s-au intrecut in cadouri pentru electorat, la cel de ieri oferta a inclus transportul gratuit la sectia de votare.
PNG este un exemplu foarte bun in acest sens.
google-analytics.com