Cautare

133 de rezultate pentru "demisii" (4.00 secunde)
Opozitia trebuie sa riposteze prin demisii daca PDL decide comasarea alegerilor Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, crede ca daca PDL decide comasarea alegerilor si adoptarea legii votului prin corespondenta opozitia ar trebui sa recurga la masuri "extreme" precum demisii din functii si boicotarea alegerilor, informeaza NewsIn.
Deocamdata, in decurs de doar 24 de ore, am avut demisii „irevocabile”, demisii „reconsiderate”, armistitii, medieri si iarasi demisii sigure.
Am asistat, siderat, la un val de demisii declarate cu atata nonsalanta. PNL si-a tot dat demisia, de la guvernare si din functii de inalta demnitate ale statului roman, demisii peste demisii.
Seful ANAF a considerat ca realizarile de 83,58% din program trebuie sa se lase neaparat cu niste demisii.
asa-zisele demisii ale directorilor scrise la presiunea sefului ANAF nu au fost inregistrate la fisc. ... Dupa cateva zile, au instiintat prin fax ANAF ca renunta la demisii. ... "Si daca erau demisii, ele trebuia sa produca efecte la 30 de zile de la inregistrare.
De fapt, pretextul convocarii sedintei a stat in avertizarile meteo, insa dupa ce reprezentantii internelor au parasit sala, prefectul a avut discursul despre demisii in prezenta sefilor de la unitatile civile.
In urma acestei demisii, Puterea nu mai are - cel putin din punct de vedere scriptic - majoritatea necesara pentru a trece legile organice. ... 8 demisii din PDL blocate de Blaga.
Decembrie 2011 aduce alte doua demisii, de data aceasta in Senat. ... Demisii pe banda Anul 2012 incepe chiar din prima zi a actualei sesiuni parlamentare cu demisia deputatului PNL Adriana Saftoiu din Parlament.
Numirea lui Marian Vanghelie la conducerea organizatiei PSD Bucuresti a determinat in cursul zilei de vineri un val de demisii.
Senatorul UDMR Eckstein Kovacs Peter a declarat ieri ca nu doreste sa vada cazand capete, adica sa se ajunga la excluderi, dar este nevoie de demisii atat din partea presedintelui UDMR, Markó Béla, cat si a liderilor grupurilor parlamentare din Camera Deputatilor si Senat, Marton Arpad, respectiv Verestoy Attila, cei care au sustinut demiterea presedintelui Traian Basescu.
Fenomenul pe care il semnalam in urma cu cateva zile, respectiv valul masiv de demisii din partea presedintilor de sectii de votare si a loctiitorilor acestora, continua, chiar daca ritmul s-a mai redus putin.
Se zvoneste ca urmeza un adevarat val de demisii in PD-L. ... Cert este ca daca Biroul Permanent National de astazi nu va face ordine in Organizatia PD-L Galati, este posibil sa asistam la o serie de demisii in lant ale unor membrii PD-L.
La originea acestei demisii s-ar afla o inregistrare in care consulul este surprins in scene intime cu o presupusa angajata a Consulatului Romaniei la Chisinau.
La originea acestei demisii s-ar afla o inregistrare in care consulul este surprins in ipostaze intime cu o presupusa angajata a Consulatului Romaniei la Chisinau.
Ponta a fost intrebat cum vede faptul ca la nivelul organizatiei Olt au avut loc mai multe demisii si excluderi.
Trei demisii, pe ordinea de zi a BP al Camerei Deputatilor Demisiile a trei deputati figureaza pe ordinea de zi a sedintei de marti a Biroului Permanent al Camerei Deputatilor.
In opinia lui Paleologu, valul de demisii din PDL este "un simptom al faptului ca partidele romanesti nu sunt suficient de inchegate din punct de vedere doctrinar, al militantismului politic". ... PDL se confrunta de cateva zile de un val de demisii ale unor parlamentari, care trec la partidele USL.
Recent ales in fruntea Consiliului de Administratie (CA), Pierre Baillot si-a dat demisia saptamana trecuta, fapt care vine la scurt timp dupa valul de demisii care au avut loc la nivel de societate in ultimele trei luni. ... Dupa valul de demisii, in CA au mai ramas:
Dreapta politica arata acuzator spre stanga, stanga arata spre dreapta, toti arata in sus, in jos si cer demisii peste demisii, imbracand in cuvinte pompoase o drama imensa.
Premierul Calin Popescu Tariceanu a anuntat ca va cere partidelor din Coalitie sa inceapa procedurile interne de dizolvare a Parlamentului, in conditiile in care alegerile anticipate vor fi organizate conform procedurilor constitutionale, dupa demisii si investiri succesive pentru formarea Guvernului "Odata demisia noastra depusa, va trebui sa ne prezentam din nou in Parlament, dupa investiri succesive facute de presedinte pentru formarea Guvernului, conform procedurilor constitutionale", a spus Tariceanu, precizind ca s-a consultat cu liderii tururor partidelor din Coalitiei asupra alegerilor anticipate si ca Alianta isi va desfasura activitatea conform formulei actuale.
google-analytics.com