Cautare

307 de rezultate pentru "delta" (3.44 secunde)
Directorul ANM, Florinela Georgescu, a explicat, in exclusivitate, la Antena 3, in ce directie se va indrepta norul de fum dens generat de incendiul izbucnit, cu scurt timp in urma, la Delta Vacaresti.
Un incendiu major de vegetatie a izbucnit marti in Delta Vacaresti, a anuntat ISU Bucuresti-Ilfov. Din cauza vantului puternic, in zona sunt degajari mari de fum care se extind rapid, astfel ca oamenii din zona au primit mesaj Ro-Alert.
Exercitiu militar de amploare in Delta Dunarii. ... Militarii romani se pregatesc sa apere Dunarea si Delta Dunarii, in cazul unui atac naval sau aerian din partea rusilor.
O lege veche de 26 de ani prevede cA oamenii ce traiesc in zona Muntilor Apuseni sau in Delta Dunarii sa plateasca doar jumatate din facturile la energie elctrica si gaze naturale.
Delta Dunarii a fost desemnata de UNESCO drept rezervatie naturala, a primit premii pentru frumusetea peisajelor si este o arma a turismului autohton prea putin exploatata de catre autoritati. ... De neuitat sunt si pentru biata Delta, umpluta de gunoaiele civilizatiei de care dam pe afara.
Ori prin Delta - sa nu uit acest mic aspect. Cine n-a fost de mult prin Delta, ar avea ocazia sa se cruceasca.
Delta din Carpati, aria protejata din judetul Brasov si unica pentru centrul Romaniei, va fi reamenajata. Adaposteste peste 200 de specii de pasari, unele rare, care sufera din cauza apei tot mai putine din lacurile din zona localitatilor Dumbravita si Rotbav.
Concret, doua firme cu care acesta are legaturi stranse au cerut subventie pentru recoltarea stufului din Delta Dunarii. O premiera in agricultura, facuta posibila prin concursul Parlamentului, ministerului Agriculturii si altor institutii.
Pentru ca nu a gasit pe nimeni si nici macar intelegere, a inceput sa dea telefoane pe la minister, pe la diferiti prieteni din dealul Cotrocenilor, pe la anumiti investitori strategici din Delta Dunarii, ca sa le ceara sprijinul pentru a nu fi dat afara.
Singura sansa este ca pe ce mai avem virgin - in Delta, pe malul Dunarii, in localitatile Corbu sau 23 August - sa chemam marile companii sa investeasca in turism.
Colegiul National de Studiere a Arhivelor Securitatii va intra, pana la sfarsitul anului, in posesia intregii arhive a fostei Securitati, nu doar a doua treimi, asa cum a decis CSAT, a declarat ieri seful CNSAS, Gheorghe Onisoru, postului de Radio Delta RFI.
"Schi in Romania", "Dezvoltarea turismului balnear", "Dezvoltarea turismului in Delta Dunarii si pe Litoral", "Dezvoltarea infrastructurii in zona montana inalta".
Varianta neoficiala este ca vi s-a tras de la contractele cu Delta ACM. Daca va intoarceti la primarie, veti avea mai multa grija la aceste licitatii?
Deseori merg la Prut la pescuit, pentru ca sunt un mare consumator de peste, si de doua ori pe an in Delta.
S-a tot vorbit de Delta ACM 93 ca ar castiga pe banda rulanta contractele... M.M.: Sa stiti ca ei au ridicat destul de mult standardele in domeniul drumurilor, cel putin la zona noastra.
S-a tot vorbit de Delta ACM 93 ca ar castiga pe banda rulanta contractele... M.M.: Sa stiti ca ei au ridicat destul de mult standardele in domeniul drumurilor, cel putin la zona noastra.
Intalnirea ar fi avut loc in Delta Dunarii pe o ambarcatiune fiind mediata de Marian Munteanu.
PNA ancheteaza legalitatea hotararilor emise de CL Sulina Dupa ce au incercat prin diverse artificii dincolo de limita legalitatii sa le transfere in domeniul privat al orasului, inclusiv prin complicitatea fostului guvern PSD-ist, edilii din Sulina, in frunte cu actualul primar Aurel Dumitriu, a trebuit sa puna capat jocurilor de interese ce au luat forma unor dubioase hotarari ale Consiliului Local, ca urmare a interventiei energice a Administratiei Rezervatiei Biosferei Delta Dunarii, respectiv ale fostului guvernator Virgil Munteanu, care a denuntat PNA-ului intentia ilegala a autoritatilor din orasul de la Gura Dunarii.
Inca de cand a aparut in spatiul online, acum patru ani, site-ul a gazduit o gama larga de materiale secrete, de la procedurile standard din tabara Delta, Guantanamo Bay, la e-mailurile "Climategate" de la Universitatea din Anglia de Est, pana la continutul personal al contului de Yahoo!
avea doar o luna sau doua, mama prasea in bostanaria bunicului, undeva in Delta Dunarii, la marginea padurii Letea. Femeia a avut trei copii;
google-analytics.com