Cautare

198 de rezultate pentru "delia panait" (3.12 secunde)
Cameleonica, nonconformista si cu multe idei inedite, Delia isi surprinde din nou fanii cu o ipostaza complet neasteptata.
Taberele lui Cornel Panait si Mircea Dinescu continua lupta pentru sefia AJVPS Dolj. ... Unul dintre ei este poetul Mircea Dinescu, ales in functie pe 30 ianuarie, iar cel de-al doilea - Cornel Panait, ales intr-o noua Adunare Generala a asociatiei, pe 25 aprilie.
Mesajul Lizei Panait catre intreaga lume: "Ne-am nascut liberi, trebuie sa traim liberi!" Ca la toate prezentarile de moda semnate Liza Panait, recent World Trade Plaza s-a umplut pana la refuz cu mai mult de 600 de persoane extrem de interesate sa admire viziunea creatoarei asupra noului sezon.
Saptamana trecuta, mai precis joi, 18 iulie, actrita si regizoarea Delia Antal a fost coplesita de emotii! ... La sfarsit, cei prezenti in public mi-au adresat mai multe intrebari, am fost emotionata, dar totul a decurs foarte bine", a mai completat Delia Antal.
Delia a lansat single-ul Fata lu' tata, piesa compusa de Carla's Dreams si produsa de Alex Cotoi.
Piesa se numeste Weekend si este in colaborare cu Delia, una dintre cele mai iubite si apreciate artiste ale Romaniei. ... Delia - Weekend (Official Video) https://www.youtube.com/watch?v=CjxMLxxw938&feature=youtu.be Piesa a fost compusa de The Motans si produsa de Alex Cotoi.
Actrita si regizoarea Delia Antal, stabilita de aproape 9 ani la Londra, a luat si ea pulsul evenimentului.
Peste 600 de admiratori ai creatiilor Lizei Panait au participat aseara la prezentarea celei mai noi colectii semnata de aceasta si intitulata Romantique. ... - Am fost incantata sa vad ca lumea apreciaza, ca si noi, romantismul, eleganta si rafinamentul, a declarat Liza Panait.
Chiar daca a trecut recent prin clipe grele, tatal ei drag trecand in nefiinta, actrita si regizoarea Delia Antal a avut parte de momente placute la Londra, in preajma sarbatorilor de iarna. ... Delia Antal paseste incet, dar sigur in cariera ei de actrita.
Actrita si regizoarea Delia Antal este mare amatoare de filme. ... Duminica seara, Delia Antal a decis sa mearga din nou la film. ... Delia Antal nu este insa de aceeasi parere, considerand filmul "Amour" deprimant si foarte trist, sobru si crud, fara pic de speranta.
Delia face eforturi sa se mute intr-o casa mai mare si mai spatioasa si sa-si aduca toata familia alaturi! De cand si-a pierdut tatal, Delia Antal a suferit o depresie puternica.
Anul acesta a participat la Festivalul de Film de la Cannes ca producator de filme Actrita si regizoarea Delia Antal nu a ratat nici anul acesta noua editie a Festivalului de Film de la Cannes, mai ales ca a participat cu un scop precis.
Actrita si regizoarea filmului D'ORA”, Delia Antal, a fost invitata recent la BBC unde a povestit despre Romania si despre documentarul pe care vrea sa-l faca despre tara ei.
Deturnarea traficului de materii prime pentru aprovizionarea Combinatului Sidex din Galati, apartinand Grupului Arcelor Mittal, din Portul Constanta, pe Canalul Dunare-Marea Neagra, catre portul bulgaresc Burgas, a reprezentat subiectul principal al conferintei de presa comune sustinuta la Terminalul de Pasageri din cel mai mare port autohton de senatorul PDL Mircea Marius Banias, alaturi de Ioan Balan, directorul general al CN Administratia Porturilor Maritime (CN APM) SA, Valentin Zeicu, directorul general al CN Administratia Canalelor Navigabile (CN ACN) SA, Viorel Panait directorul general al SC Comvex SA si Dumitru Costin, presedintele Blocului National Sindical.
Mihaela Panaitescu si Lucia Pop lucreaza in Atelierul de pictura al creatoarei de moda Liza Panait, atelier care se afla chiar in magazinul acesteia, pe Strada Tunari.
Delia Antal se pregateste de meci! ... Junior Drogba va sustine echipa Chelsea, acolo unde fratele sau, Didier Drogba, a jucat multi ani la rand, iar Delia va face echipa cu prietenii sai romani si va fi de partea Stelei.
Actrita si regizoarea Delia Antal locuieste de 8 ani la Londra si sta aproape de locul in care a avut loc acest accident, care, din nefericire, s-a soldat cu doi morti. ... E agitatie mare in oras!", povesteste Delia Antal.
Actrita si regizoarea Delia Antal este lipsita de inhibitii si a acceptat pana acum toate rolurile care i-au fost propuse in filme.
Actrita si regizoarea filmului "D’ORA", Delia Antal a avut parte de un sejur de vis anul acesta la Cannes, acolo unde a fost prezenta la Festivalul International de Film, completat apoi cu o scurta sedere la Monaco, caci a fost invitata sa urmareasca Grand Prix-ul intr-o companie selecta.
Asa s-a intamplat si zilele trecute cand actrita si regizoarea filmului "D’ORA", Delia Antal a fost nevoita sa plece de urgenta in Franta, la Paris. ... Astfel, saptamana aceasta Delia a fost pentru doua zile la Paris, acolo unde a participat la o intalnire importanta!
google-analytics.com