Cautare

2470 de rezultate pentru "declaratie" (3.70 secunde)
Senatorul Florian Bodog a sustinut o declaratie politica intitulata:
Senatoarea Gabriela Firea a sustinut o declaratie politica intitulata: ... Nu doar printr-o declaratie politica rostita de la tribuna Parlamentului sau la televizor, ci printr-o motiune de cenzura, Opozitia intelegand sa foloseasca in acest fel unicul glont pe care il avea in aceasta sesiune parlamentara.
Azi ar fi cel putin oportun o declaratie oficiala ferma a PNL care sa intareasca declaratia Alinei Gorghiu de mai jos. Declaratie prin care PNL sa refuze pe viitor o solutie imorala, in acest caz apropierea de Oprea.
Senatorul Alexandru-Petru Fratean a sustinut o declaratie politica intitulata: ... Prin aceasta declaratie politica doresc sa salut organizarea in aceste zile la Bucuresti a intalnirii regionale a tarilor membre NATO de pe Flancul de Est al Aliantei.
Senatoarea Doina Silistru a sustinut o declaratie politica, de la tribuna Senatului Romaniei, intitulata: ... Colegul nostru, domnul presedinte Calin Popescu Tariceanu a facut o declaratie deloc pe placul fostilor sai colegi de partid.
Senatoarea Doina Silistru a sustinut o declaratie politica intitulata: ... Domnul Blaga, celalalt copresedinte al PNL, a facut, tot luni, o declaratie care arata, de fapt, cat de superficial este tratata problema selectarii candidatului la cea mai importanta primarie din tara.
Sa vedem, de-un paregzamplu, o declaratie a celui mai Iohannis dintre romani. ... O declaratie corecta, venind de la presedintele tarii, ar fi fost una in care lua nota de existenta petitiei si sugera ca astfel de subiecte necesita o dezbatere publica.
Mai vrem o declaratie, domnule ambasador! ... Dar, pentru a nu ma acuza ca insir vorbe fara rost, ma grabesc sa adaug ca am si un motiv foarte serios sa astept cu nerabdare o declaratie publica a Excelentei Sale domnul ambasador Hans Klemm.
Senatoare Roxana Paturca a sustinut de la tribuna Senatului Romaniei o declaratie politica, intitulata: ... PODUL CALARASI - SILISTRA!, declaratie pe care o puteti citi in continuare.
D-na Emilia Arcan, senator de Neamt, a sustinut o declaratie politica prin care isi exprima solidaritatea cu d-na Prim Ministru Viorica Dancila, pe care o puteti citi in continuare. ... Prezenta declaratie politica este un indemn la consecventa si fermitate in aplicare programului de guvernare.
Reactia directorului Institutului Elie Wiesel dupa declaratiile lui Ilan Laufer - O declaratie cu mult iz politic si atata tot. ... - Eu consider ca este o declaratie a lui Ilan Laufer cu mult iz politic si atata tot, nu trebuie sa ne ingrijoreze.
in limba romana, tipizat OMFM, copie legalizata a certificatului de absolvire si/sau calificare, copie legalizata a cartii de munca cu toate paginile scrise sau o declaratie pe proprie raspundere legalizata notarial prin care sa se ateste ca solicitantului nu i s-a intocmit carnet de munca, adeverinta de la medicul de familie care sa ateste ca solicitantul este clinic sanatos, cazierul judiciar in original care sa ateste ca nu are antecedente penale (termen de valabilitate 1 luna), declaratie pe proprie raspundere legalizata notarial din care sa rezulte ca solicitantul nu beneficiaza de pensie de invaliditate, documente care sa ateste experienta in agricultura si doua fotografii tip pasaport.
Documentul prevede o noua declaratie fiscala impusa angajatorilor, prin care se stabileste si se individualizeaza creanta privind comisionul datorat Inspectiei Muncii pentru completarea cartilor de munca, declaratie pe care angajatorii vor trebui sa o depuna lunar, la inspectoratele teritoriale de munca.
in limba romana (tipizat OMFM) - Copie legalizata a certificatului de absolvire si/sau calificare - Copie legalizata a cartii de munca (toate paginile scrise) - Adeverinta de la medicul de familie care sa ateste ca solicitantul este clinic sanatos - Cazierul judiciar in original, care sa ateste ca nu are antecedente penale (termen de valabilitate 6 luni) - Declaratie pe proprie raspundere, legalizata notarial, din care sa rezulte ca solicitantul nu beneficiaza de pensie de invaliditate - Declaratie pe proprie raspundere din care sa rezulte numarul de copii minori aflati in intretinerea acestuia, autentificata la notariat - 2 fotografii tip pasaport
in acest sens, actul normativ introduce modelul de declaratie pe propria raspundere cu privire la calificarea unei intreprinderi ca IMM, declaratie ce urmeaza sa fie completata de reprezentantul intreprinderii interesate.
Conform unor surse oficiale din interiorul Parchetului, procurorii i-au solicitat lui Patriciu o declaratie, dar acesta ar fi conditionat-o de acordarea unui termen de 30 de zile, lucru care este "neprocedural".
sa completeze si sa depuna formularul 200 "Declaratie speciala privind veniturile realizate" daca au realizat pe langa salarii si alte venituri (activitati independente, cedarea folosintei bunurilor, activitati agricole impuse in sistem real, castigurile rezultate din transferul titlurilor de valoare);
Pentru indeplinirea obligatiei de declarare a veniturilor, finantele au trimis prin posta, in regim recomandat, pachetul informational ce cuprindea, pe langa formularele de declaratie de venit, un ghid pentru completarea si depunerea declaratiei de venit, precum si un plic autoadresat.
Dincolo de aceste comentarii ce contin o mare doza de adevar este incontestabil faptul ca Putin a aratat prin aceasta declaratie ca Moscova este direct interesata sa castige bunavointa Europei Occidentale, care reprezinta principala piata de desfacere pentru exporturile rusesti de gaze si de produse petroliere.
Intreprinderile nou-infiintate din categoriile precizate anterior pot beneficia, si ele, de garantarea depozitelor pe care le deschid daca la deschiderea acestora depun o declaratie in acest sens pe propria raspundere, modelul acesteia regasindu-se in acelasi act normativ.
google-analytics.com