Cautare

2470 de rezultate pentru "declaratie" (6.00 secunde)
Acum ceva vreme faceam o declaratie despre care am spus ca deschide ciclul numit "Sa nu mai vindem falsuri romanilor". ... Comentariul la aceasta declaratie ii apartine aceluiasi Emil Boc si suna asa:
Senator PSD de Satu Mare, VALER MARIAN, a sustinut in Senat o declaratie politica intitulata "Dupa 70 de ani de la Dictatul de la Viena: ... In asteptarea unui raspuns, voi sesiza Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie cu aceasta declaratie politica.'
S-ar fi putut crede ca e vorba de o decizie oarecum accidentala daca, in aceeasi seara, Elena Udrea nu ar fi facut o declaratie socanta, anuntand ca BPN al PDL va analiza daca actiunile de strada din ziua motiunii de cenzura pot fi stopate prin mijloace legale, iar daca nu, "trebuie sa se stie ca majoritatea celor care vor iesi in strada sunt membri de partid".
• Poate ca aceasta declaratie a d-lui Basescu este in stilul cunoscut, de totala inconsecventa, pe care il practica presedintele. ... • Nu numai ca o asemenea declaratie este inacceptabila pentru presedintele tarii - primul care trebuie sa apere institutiile statului;
Inainte de Craciun, aflat intr-o vizita la PSD Bacau, Ponta a facut o declaratie care le-a cazut foarte greu lui Ion Ilescu, Adrian Nastase si Marian Vanghelie, primii doi fiind pana mai ieri-alaltaieri, sustinatori de baza ai actualului presedinte pesedist.
"Nu stim ce va face ea, nici macar nu avem o declaratie a ei. ... Dar, neavand nici macar o declaratie a domnisoarei Basescu, sunt prea multe necunoscute la mijloc.
Senatorul Radu-Catalin Mardare a sustinut o declaratie politica intitulata:
Pentru o clipa, socanta declaratie a presedintelui i-a unit pe romani in revolta si consternare, dincolo de orice separari ideologice.
Bogdan Tiberiu Iacob) Deputatul PSD si, totodata, presedintele organizatiei judetene Calarasi, Oana Niculescu Mizil, socheaza lumea politica printr-o declaratie care pune zdravan sub semnul intrebarii criteriile de promovare in partid.
Acesta considera "surprinzator" faptul ca reactia diplomatilor rusi la aceasta "declaratie strigatoare la ceruri" a presedintelui roman a avut loc abia la 30 iunie. ... A lasa aceasta declaratie fara consecinte cu greu poate fi considerata o optiune.
Prin aceasata declaratie, solul lui Hussein Barak Obama la curtea lui Traian Basescu a adus o veste pentru care cel ofensat ar fi trebuit sa-i ceara capul.
Dupa numai cateva saptamani de la tampeniile ceausistoide debitate in legatura cu regele Mihai si maresalul Antonescu, iata ca presedintele Romaniei reuseste o noua declaratie de tip securisto-comunist.
Senatorul Adrian Tutuianau a sustinut o declaratie politica intitulata: ... Propagandist sef al PD-L si ministru al Muncii in timpul liber, domnul Lazaroiu, mare politolog in oglinda, a "socat" audienta cu o declaratie-bomba:
Senatorul Constantin Tamaga a sustinut o declaratie politica intitulata: ... S-a adoptat, cu aceasta ocazie o Declaratie insotita de trei anexe:
Senatorul Sorin - Constantin Lazar a sustinut o declaratie politica intitulata "Cand discipolul isi intrece maestrul".
Bogdan Tiberiu Iacob) Reforma Sanatatii, un act in beneficiul mafiilor transnationale A doua declaratie a lui Stan afirma ca mult trimbitata reforma a sanatatii este, de fapt, un act in beneficiul mafiei transnationale a fraudarii asigurarilor de sanatate, cu binecuvintarea presedintelui Traian Basescu.
O declaratie politica facuta in parlament zilele trecute de vicepresedintele Comisiei SRI, deputatul PSD Ion Stan, (considerat una dintre portavocile neoficiale ale serviciului amintit), si intitulata "Dezinformari si raspunderi penale prezidentiale", ar putea devoala planul secret al opozitiei de a se debarasa definitiv de Traian Basescu, intr-un viitor nu foarte indepartat, fara ca acesta sa se poata proteja prin mijloacele puse la indemina de guvernarea PDL.
El a precizat ca nu este o declaratie de razboi anuntul ca nu va discuta cu PDL. ... Nu voi avea, probabil, discutii cu PDL, dar nu o vad ca pe o declaratie de razboi.
96 cere 322 de parlamentari O declaratie politica a deputatului Ion Stan, vicepresedintele Comisiei de Control a SRI deschide un nou front al luptei cu Traian Basescu.
Fata de aceasta declaratie, Neculai Ontanu, primarul Sectorului 2,il ataca dur pe președintele PDL, Emil Boc, pentru hotararile "uneori nesabuite" prin care a incercat sa iasa din criza "pe spinarea unor categorii defavorizate".
google-analytics.com