Cautare

2470 de rezultate pentru "declaratie" (3.16 secunde)
m) alte sume prevazute prin legislatia in vigoare Impozitul pe venit datorat de persoanele fizice care desfasoara activitati independente (PFA /intrepridneri individuale) se plateste in cursul anului de catre acestea prin efectuarea de plati anticipate cu titlu de impozit urmare a depunerii declaratiei privind veniturile estimate (formularul 220 - Declaratie privind venitul estimat â€" conform OMEF 2371/2007 ) sau pe baza veniturilor din anul precedent.
- Declaratie: ... Declaratie: ... Declaratie: Pune-ti mana pe inima si spune: Ma eliberez de toate experientele financiare descurajatoare din trecut si imi creez un viitor nou, plin de bogatie.
Raspunsul lui Larson nu a fost o declaratie oficiala cu privire la problema OZN, ci doar un raspuns pe baze stiintifice pentru cetatenii care asteapta un anunt privind contactul cu extraterestrii.
Profesorii care nu si-au putut lua 6 case ca el au avut GHINION Presedintele PNL Klaus Iohannis a facut o declaratie socanta, mai ales pentru un candidat la prezidentiale. ... "Nu, eu am ghinion!" Presedintele PNL a facut aceasta declaratie la Gandul Live, unde a vorbit despre programul sau prezidential.
Ministrul justitiei considera ca ar fi binevenita acum o declaratie de sustinere a continuarii procesului de reforma din sistemul judiciar, prezentata de prim-ministru in Senat, ca si o declaratie de sustinere a proiectului de lege privind Agentia Nationala de Integritate, asa cum a fost adoptat de guvern.
In trei ani de zile acesta a avut 10 luari de cuvant, a facut o declaratie politica, a initiat 13 propuneri legislative, si s-a evidentiat prin trei intrebari si interpelari.
Vechile prevederi obligau donatorii sa anexeze formularului de donatie o declaratie de interese, o declaratie pe propria raspundere din care sa reiasa ca prin donatia efectuata nu se urmareste directionarea activitatii beneficiarului donatiei, precum si documente care fac dovada provenientei bunurilor donate sau o declaratie pe proprie raspundere privind originea acestor bunuri.
Presedintele Germaniei a demisionat acum cateva luni pentru o declaratie mult mai nevinovata, care a fost interpretata destul de tendentios, in sensul ca implicarea militara a Germaniei in Afganistan ar fi motivata mai degraba de interese economice, decat de garantarea securitatii in zona.
"Prima declaratie a lui Valeriu Tabara, cand a spus ca nu se vor scumpi produsele, a fost una a unui om politic. Vazand realitatea, a facut apoi o declaratie de ministru, o declaratie pe care era obligat sa o faca.
Orice declaratie facuta de UDMR in favoarea Uniunii Social Liberale va fi interpretata ca o speranta de matrasire a Guvernului Boc.
Cei care aveti astfel de contracte si vi se retine 10% trebuie ca anul urmator sa depuneti declaratie la Fisc si sa achitati la stat din buzunarul propriu diferenta de 6%, pentru a ajunge la impozit de 16% asupra venitului.
Potrivit unui comunicat de presa al UNPR, trei primari din Olt si unul din Ilfov au semnat o declaratie comuna prin care anunta ca vor candida din partea UNPR la alegerile locale de anul viitor.
Senatorul Florian Bodog a sustinut o declaratie politica intitulata "Mandru ca sunt roman, mandru ca am votat Alianta PSD-UNPR-PC", pe care o puteti citi in continuare.
Senatorul Florin Constantinescu a sustinut o declaratie politica intitulata "Importanta semnarii Acordului de Asociere si a celui de Liber Schimb intre Republica Moldova si Uniunea Europeana" pe care o puteti citi in continuare. ... Impreuna cu parlamentarii din Republica Moldova, am semnat o declaratie comuna care sa continue colaborarea noastra.
Senatorul Florian Bodog a sustinut o declaratie politica intitulata: ... Acum, la inceput de sesiune parlamentara doresc sa fac o declaratie de sustinere a Executivului condus de Victor Ponta si sa imi exprim solidaritatea cu actuala majoritate parlamentara coagulata in jurul Partidului Social Democrat.
Senatorul Nicolae MOGA a sustinut o declaratie politica intitulata: ... O declaratie politica, un interviu, semnale numeroase de sustinere si diseminare a masurilor bune sunt, de asemenea, necesare din punct de vedere politic.
Senatorii au adoptat in sedinta de marti, 20 Septembrie 2016, cu un singur vot impotriva si o abtinere, o Declaratie prin care Senatul Romaniei saluta aniversarea a 25 de ani de la proclamarea independentei Republicii Moldova fata de URSS.
Data de 15 februarie 2007 reprezinta ultima zi pentru plata impozitului pe profitul anual, de catre organizatiile nonprofit, contribuabilii care obtin venituri majoritare din cultura cerealelor si a plantelor tehnice, pomicultura si viticultura, pentru anul precedent, precum si pentru depunerea formularului 101 "Declaratie privind impozitul pe profit" si a platii acestui impozit, a precizat Vasilica Mihai, directorul executiv al DGFP Constanta.
Contribuabilii vor putea plati contributiile sociale, incepand din 2008, intr-un cont unic la trezorerie si vor face o singura declaratie pentru toate contributiile, masura ce va reduce de cinci ori numarul operatiunilor necesare in acest scop, se arata in strategia pe cinci ani a Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF), preluata de NewsIn si citata de BankNews.
D 100 - "Declaratie privind obligatiile de plata la bugetul general consolidat";
google-analytics.com