Cautare

3017 de rezultate pentru "declaratie alin cioara" (6.70 secunde)
44, alin. ... 9, alin. (1), lit. a si b). Cheltuim resurse umane si financiare pentru a demonstra ca un smecher s-a imbogatit prin hotie pentru ca mai apoi, tot din banii nostri, sa-i oferim cazare si masa "vedetei" penitenciarului.
veniturile din alte surse, definite conform art.78 alin. ... a) - d) si alin. (2) din Legea nr.571/2003 privind Codul fiscal, cu modificarile si completarile ulterioare.
47 alin.1 din Legea fundamentala a Romaniei prevede ca statul este obligat sa ia masuri de dezvoltare economica si de protectie sociala, de natura sa asigure cetatenilor un nivel de trai decent.
Alin M. ... Dupa promulgarea OUG 50, Alin a mers la banca si a cerut eliminarea comsionului de risc - transformat in comision de administrare credit - si a depus si o reclamatie la OPC.
Alin P. ... In timp ce restul cumparatorilor se plimba ganditori in ritm de melc printre rafturi, Alin merge tinta la raioanele unde stie ca se ascund "adevaratele oferte".
(4) In cazul prevazut la alin. ... (5) In cazurile prevazute la alin. (3) si (4), coproprietarii care nu au votat ori, dupa caz, s-au opus la instrainare sau ipotecare au dreptul la o despagubire justa, stabilita pe cale conventionala ori, in caz de neintelegere, pe cale judecatoreasca".
7 al legii transmise spre promulgare completeaza Articolul 8 Alin.
Cristian Scutaru - owner .1Concept Dana Visanescu - Master Stylist Alin Mihalache - Educational Manager Andreea Lascu - Nail Specialist Corina Schiau - Junior Nail Technician Marius Gruia - Master Stylist Antonio Strat - Stylist Roxana Ionescu - Junior Stylist Diana Theodorescu - Junior Stylist Cosmin Patulea - make-up artist "Anul acesta, se poarta nuante de par cat mai naturale:
27 alin. ... 361 alin. (3) lit. e) si g) si art. 356 din Legea educatiei nationale nr. 1/2011, cu modificarile si completarile ulterioare, art.
Inaintea primei sedinte de pregatire, staff-ul aluministilor i-a prezentat pe cei trei fotbalisti cooptati in aceasta iarna, Laurentiu Boroiban, Alin Vigariu si Robert Saceanu. ... Ionut Stancu, Sergiu Popescu, Cristopher Quist, Gabriel Precup, Mircea Voicu, Marian Anghelina, Alin Vigariu, Robert Saceanu, Eusebiu Badea, Alex Coman - mijlocasi;
Dupa infrangerea Energiei Rovinari la CSM Bucuresti, scor 81-100, antrenorul echipei gorjene, Slobodan Nikolic, a criticat arbitrajul brigazii alcatuite din Mircea Serban, Alin Faur si Bogdan Podar, aceiasi arbitri urmand sa oficieze si in restanta de miercuri de la Targu Jiu, cu CSU Atlassib Sibiu.
Alin Bala si Renato Stefanoaica au entorse, iar Alin Luta si Marius Ghita au intinderi. Adica exact patru piese importante, jucatori cu experienta, care puteau decide un rezultat.
Echipa care a urcat pe podium a fost alcatuita din sportivii Alin Sbarcia, Stefanita Valceanu, Liviu Dragomir si Dorian Parvan.
La turneul zonal de la Valcea, destinat juniorilor C, craiovenii de la "GP", antrenati de Alin Dobrotescu, au inregistrat doua victorii, 6-1 cu CSM Valcea si 4-0 cu Gaz Metan Severin, si o infrangere, 0-1 cu Pandurii. ... Echipa antrenata de Alin Dobrotescu este compusa din:
Claudiu Sandu, George Serban, Elvis Enache, Relu Dita, Ionel Vatu, Marius Stamin, Robert Duculescu, Alin Bala, Ionut Gae, Catalin Cretu, Ninel Corcoveanu, Marius Ghita, Alin Luta, Cosmin Chiva, Mihai Paun (toti de la ISU Dolj), Catalin Mihalache (ISU Bucuresti), Ovidiu Ciortan (ISU Valcea), Nicolae Argaseala (ISU Buzau), Ionut Stoica (ISU Arges), Claudiu Rauta (ISU Arges), Gabriel Doltea (ISU Harghita), Catalin Gavrila (ISU Olt) si Marin Neagu (ISU Dambovita).
In primii zece la categoria grea a patruns de curand si Benny Adegbuyi, cu indrazneala si incredere in el, dar si cu un talent innascut de dansator, dovedit la ultimul meci in Gala Glory, unde l-a intalnit pe britanicul Daniel Sam - un luptator mai experimentat in Glory si extrem de incomod, de care Benny Adegbuyi a trecut cu nonsalanta, vazut din afara, in repriza a doua prin KO, dar cu o munca titanica stiuta doar de el si de antrenorul lui, Alin Panaite.
Este vorba despre Annely Cole, fosta componenta a trupei Sweet Kiss (faimoasa pentru piesa "Alin, Alin" si multe altele). "Eu trebuia sa nasc pe 2 martie 2008, si pentru ca ajunsesem deja in 5 martie, am fost la spital sa fac un control.
Tudor Alin Robert participa la targurile traditionale organizate in Bucuresti, dar si la cele organizate la Sala Dalles.
Atunci cand s-au decis sa infiinteze trupa DESANT, timisorenii Alex Anka - voce, Tiberiu Saulescu - chitara, Alin Achim - bass, Vlad Toma - clape si Mihai Dobrescu - tobe isi doreau doar sa cante asa cum le cere inima.
95 alin.1 precizeaza ca "Judecatorii, procurorii si magistratii-asistenti pot fi perchezitionati, retinuti sau arestati preventiv numai cu incuviintarea sectiilor Consiliului Superior al Magistraturii". ... 26, alin.
google-analytics.com