Cautare

3017 de rezultate pentru "declaratie alin cioara" (3.27 secunde)
Andrei Radu ) Sociologul Alin Teodorescu a lansat un atac dur la adresa lui Liviu Dragnea in cadrul unui interviu pentru Revista22.ro. Liviu Dragnea e un lider autoritar in linia liderilor pe care i-a avut PSD, a spus Alin Teodorescu pentru Revista22.ro.
261, alin. ... "Orice persoana care are in proprietate un mijloc de transport care trebuie inmatriculat in Romania datoreaza o taxa anuala pentru mijlocul de transport, cu exceptia cazurilor in care prezentul capitol prevede altfel", iar la alin. ... 261, alin. ... Alin.
16, alin. ... 16, alin. ... 112, alin. ... alin. (1) din actul constitutiv prevede "votul majoritatii actionarilor prezenti" si nu "votul actionarilor reprezentand majoritatea capitalului social", hotararea ar fi valida.
22 alin. ... 20 alin. ... 21 alin. ... 16 alin. (2) din Lege. (4) Camerele de cazare sunt permanent inchise si asigurate.
Cele mai cunoscute sunt blospot.com si wodpress.com“, a declarat Alin Machenici, expert în PR. ... „Cu cât este mai mare traficul, cu atât sunt sanse mai mari sa atraga publicitate“, a explicat Alin Mechenici.
Alin Popescu: ... Alin Popescu, medic primar in medicina sportiva, medic cu multiple preocupari in zona de nutritie si in promovarea unui stil de viata sanatos. ... Alin Popescu, nu exista alimente nocive, ci doar cantitati prea mari, moduri gresite de preparare, ore nepotrivite la care sunt consumate.
alin. ... 106 alin. (2) - Perioada de suspendare a exercitarii dreptului de a conduce autovehicule ori tramvaie se prelungeste cu 30 de zile, daca titularul permisului de conducere nu promoveaza testul de cunoastere a regulilor de circulatie, in situatiile prevazute de alin. ... alin.
21, alin. ... Marian Giubelan, functionarul care a demonstrat în repetate rânduri ca n-are habar de lege, umbla din nou cu cioara vopsita, pentru ca în procesul-verbal întocmit de cei doi functionari în decembrie 2006 si însusit de el sub semnatura scrie negru pe alb:
21, alin. ... Marian Giubelan, functionarul care a demonstrat în repetate rânduri ca n-are habar de lege, umbla din nou cu cioara vopsita, pentru ca în procesul-verbal întocmit de cei doi functionari în decembrie 2006 si însusit de el sub semnatura scrie negru pe alb:
Imprejurarea ca deciziile date de Colegiul Consiliului in solutionarea contestatiilor formulate in conformitate cu art.14 alin.1 ti art.16 alin.1 din Legea nr.
Iar acest semnal a fost deja dat prin naucitoarea declaratie referitoare la anuntarea ambasadelor cu privirea la viitorul premier. ... 4 alin. ... Art.105, alin.2 , din Constitutie prevede posibilitatea extinderii incompatibilitatilor prevazute la alin.1 , din acelasi articol, prin intermediul legilor organice.
Senatorul Haralambie Vochitoiu a sustinut o DECLARATIE POLITICA intitulata "Necesitatea reglementarii acordarii, si dupa anul 2014, a alocatiei de carbune pentru uz casnic si a tarifului redus la energia electrica pentru pensionarii mineri din Valea Jiului", pe care o puteti citi in continuare. ... 3, alin.
D 220 "Declaratie privind venitul estimat", care trebuia depusa de persoanele fizice care la sfarsitul anului 2007 au realizat venituri din cedarea folosintei bunurilor, din derularea unui numar mai mare de cinci contracte de inchiriere sau subinchiriere, venituri care in conformitate cu prevederile OMEF 2371/2007 vor fi incluse in categoria veniturilor din activitati independente;
103, alin. ... Incalca art.1, alin.(5) din Constitutie potrivit careia respectarea acesteia si a suprematiei sale este obligatorie. ... Poate ca, astfel, va afla ca, dupa versiunea in limba romana a Constitutiei (Art.61, alin.1), PARLAMENTUL ESTE ORGANUL REPREZENTATIV SUPREM AL POPRULUI ROMÂN.
64 alin. ... 36 alin. ... 12 alin. (4) din Legea nr. 32/2000), care interzic societatilor de asigurari desfasurarea altor activitati decat cea de asigurare", noteaza ADPAR, evidentiind faptul ca aceste "practici ilegale si anticoncurentiale"
L-am intalnit pe Tudor Alin Robert la targul traditional organizat in Parcul Cismigiu.
157 alin.
In sedinta de ieri, Curtea Constitutionala a luat in dezbatere sesizarea formulata de 25 de senatori cu privire la neconstitutionalitatea articolului 16 alin. (2) partea a doua si alin. (6) cu raportare la alin.
248, 215, alin. ... 77, alin. ... 85, alin. 1, din OUG nr. 195/2002, rezultand indicii de incepere a urmaririi penale", se mai arata in comunicatul Parchetului Orsova.
65, alin. ... 128, alin. ... 71, alin. 1: "Sunt interzise accesul si deplasarea vehiculelor cu tractiune animala, animalelor de povara, de tractiune sau de calarie, precum si animalelor izolate sau in turma pe drumurile nationale, in municipii si pe drumurile la inceputul carora exista indicatoare de interzicere a accesului".
google-analytics.com