Cautare

3017 de rezultate pentru "declaratie alin cioara" (4.09 secunde)
124 alin. ... 148 alin. 2 si 4 din Constitutie, chiar si dupa modificarea propusa, atata vreme cat si dupa modificare alin. 2 este identic in substanta lui, iar alin- 4 se mentine. ... 124 alin. ... 148 alin. ... 73 alin.
Asa fiind, in conditiile in care, legiuitorul primar a stabilit, deja, prin Legea 221/2008 pentru aprobarea Ordonantei Guvernului 15/2008 privind cresterile salariale ce se vor acorda in anul 2008 personalului din invatamant conditiile si criteriile de acordare a acestor cresteri salariale, Guvernul, prin interventia sa ulterioara, intra in conflict cu prevederile art.61 alin.(1) din Constitutie, potrivit carora "Parlamentul este organul reprezentativ suprem al poporului roman si unica autoritate legiuitoare a tarii".
Daca am trai intr-o tara saraca, nu ar trebui sa dam declaratie de avere, ci declaratie de saracie. ... Sa-i treceti in declaratie (n.r.
"Cu majoritate de voturi, constata ca modificarea alin.(6) al art.126 din Constitutie, in sensul introducerii sintagmei "precum si a celor care privesc politicile financiare si bugetare ale Guvernului, in conditiile legii contenciosului administrativ" este neconstitutionala, deoarece are ca efect suprimarea liberului acces la justitie, incalcandu-se astfel limitele revizuirii prevazute de art.152 alin.(2) din Constitutie".
Judecatorii subliniaza ca art.18 alin.(1) din legea criticata care prevede ‘‘conducatorul delegatiei Romaniei la reuniunile Consiliului European este presedintele Romaniei sau primul-ministru al Guvernului Romaniei‘‘ este formulat chiar in sensul deciziei Curtii din 27 iunie, la care au formulat, de asemenea, opinie separata.
13 alin. ... 75 alin. ... 29 alin. ... 88 alin. ... 63 alin. ... 70 alin. ... 63 alin. ... 121 alin. ... 122 alin. (2) autoritatile administratiei publice locale (consilieri locali, primari, consilieri judeteni, presedintele consiliului judetean) sunt alesi in conditiile legii.
Dar pentru ca vulturul sau pajura sau acvila semana cu o cioara si pentru ca era vopsita, targovetii ii spuneau altfel. Pentru ei, simbolul orasului era "Cioara vopsita".
Alin Teodorescu: "Formula de guvernare aleasa de Traian Basescu e foarte riscanta" Sociologul Alin Teodorescu, directorul IMAS, spune care au fost adevaratele motive pentru care Emil Boc si-a dat demisia • Jurnalul National: ... • Alin Teodorescu: ... • Alin Teodorescu Demisia nu-i aduce dlui Boc, personal, prea multe puncte.
Alin si A. ... Alin si A. ... Alin de 22 de ani, L. ... Alin, P. ... Alin, L. ... Alin de 22 de ani, L. ... Alin, P. ... Alin, L.
96 alin. ... 397 alin. ... 397 alin. ... 80 alin. ... 397 alin. ... 397 alin. ... 80 alin. 2 din Constitutie. IV. 3. COMPLICITATEA Complicitatea, ca forma de savarsirea a infractiunii de catre Presedinte, consta in ajutorul dat grupurilor nereprezentative, aflate in afara ordinii de drept, pentru desfasurarea actiunilor lor.
Incalcarea art. 152 alin. ... 44 alin. ... Pe de alta parte, alin. ... 23 alin. ... Potrivit dispozitiilor alin. ... 111 alin. ... 126 alin.
153 alin.(l) din Regulamentul Senatului: ... Conform art 155 alin.(2) din Regulamentul Senatului, Presedintele Senatului nu va supune dezbaterii motiunile simple care nu indeplinesc cerintele prevazute la art. ... 153 alin.(2) si alin.(3) din Regulamentul Senatului: ... 157 alin.(2) din Regulamentul Senatului faptul ca:
Cin Company nu a respectat termenele de plata stabilite In actul constitutiv al SC Cin Company SRL, cei doi asociati, CD Group Industries si Ion Chirita, l-au numit ca administrator pe Alin Giuca, omul de incredere al lui Dilgoci.
Vicepresedintele PD Cluj-Napoca, avocatul Alin Tise, finul liderului PD Emil Boc, a fost numit ieri de Guvern in functia de prefect al judetului Cluj, in locul lui Mihail Hardau, nominalizat pentru postul de ministru al Educatiei si Cercetarii.
80 alin. ... 146 ALIN. ... 152 (Limitele revizuirii), text care exclude expres de la revizuire independenta justitiei (alin. 1), precum si revizuirea care are ca rezultat suprimarea drepturilor si libertatilor fundamentale ale cetatenilor sau a garantiilor acestora (alin. ... 152 alin. ... 52 alin.
Nastase neaga dezvaluirile fostului sau cancelar, Alin Teodorescu, precum si instrumentarea unui complot, la Congresul PSD, impotriva fondatorului partidului.
art.29 alin.(5), referitoare la constituirea unui depozit, in contul Autoritatii Electorale Permanente, de catre fiecare partid politic, alianta politica, alianta electorala, organizatie a cetatenilor apartinand minoritatilor nationale, candidat independent, cu valoare de 5 salarii minime brute pe tara pentru fiecare candidat;
"Constituie contraventie si se sancționeaza cu amenda prevazuta in clasa a VI-a de sanctiuni si cu aplicarea sanctiunii contraventionale complementare a suspendarii exercitarii dreptului de a conduce pentru o perioada de un an, savarsirea de catre conducatorul de autovehicul sau tramvai a uneia dintre faptele prevăzute la art.105 alin.(2) literele a) si d) daca au avut ca urmare producerea unui accident de circulatie soldat numai cu pagube materiale", prevede proiectul MAI.
"Sigur ca, in acest context, multi dintre colegii mei au dreptul sa se intrebe daca merita sa dam, cum se spune, vrabia din mana pe cioara de pe gard.
"A venit, a stat cinci minute, cat cioara in pat, si a plecat" "Dupa ce in comisie reprezentantii tuturor partidelor au votat in consens raportul, dupa ce raportul a fost votat in Senat, proiectul de lege a fost respins ca urmare a votului negativ dat de toti parlamentarii PRM si majoritatea parlamentarilor PSD.
google-analytics.com