Cautare

62875 de rezultate pentru "decesele din romania" (7.33 secunde)
La ora actuala, la nivel mondial, tabagismul ucide un adult din sase si, culmea este principala cauza de deces pe care omul o poate evita. ... In Romania, prevalenta fumatului in 2011, din datele Global Adult Tobacco Survey (GATS), studiu coordonat de Ministerul Sanatatii, este, la adult, de 26,7%.
Bolile pulmonare ucid unul din 10 europeni Cele mai severe sunt: pneumonia, broho-pneumopatiiile cronice obstructive, cancerele pulmonare si tuberculoza Societatea Europeana de Pneumologie (SEP) avertizeaza intr-un raport privitor la mortalitatea provocata de bolile pulmonare ca aceasta ucid un european din 10 si ca tabagismul reprezinta prima cauza de deces.
Expertii cardiologi, neurologi, diabetologi si medici de familie trag un semnal de alarma asupra prevalentei crescute a hipertensiunii arteriale in Romania.
Cercetatorii au descoperit ca celulele canceroase pot fi distruse in fluxul sanguin pentru a preveni ca acestea sa ajunga la organele sanatoase, reusita ce ar putea preveni 90% dintre decesele provocate de aceasta boala. ... la Universitatea Cornell din SUA.
Magda Marincovici) Decesele ca urmare a accidentelor de circulatie sunt de trei ori mai multe in tarile in curs de dezvoltare comparativ cu cele dezvoltate. ... Tinerii intre 15 si 44 de ani reprezinta 59% din totalul acestor decese.
In acest episod, rememoram cronologia relatiilor dintre Romania si Republica Moldova, in perioada 2007 - 2008.
TOTUL DESPRE MAME, Asociatia ProMAMA - Institut si Centru pentru Alaptare si fundatia World Vision Romania celebreaza Saptamana Mondiala a Alaptarii - sarbatorita in fiecare an in perioada 1-7 august - printr-o dezbatere pe tema propusa de World Alliance for Breastfeeding Action - WABA - "Alaptarea:
TOTUL DESPRE MAME, Asociatia ProMAMA - Institut si Centru pentru Alaptare si fundatia World Vision Romania celebreaza Saptamana Mondiala a Alaptarii - sarbatorita in fiecare an in perioada 1-7 august - printr-o dezbatere pe tema propusa de World Alliance for Breastfeeding Action - WABA - "Alaptarea:
Principala cauza a bolilor de inima si responsabila pentru 62% din decesele din tara noastra / mariustuca.ro / Autoare:
O zi libera pentru sanatatea copiilor nostri Romania se confrunta cu numeroase probleme de sanatate a copiilor, in special in cazul celor foarte mici. Potrivit datelor EUROSTAT din 2012, mortalitatea infantila in Romania depaseste 9,4 la mie, aproape dublu fata de media europeana.
cand acesta semna recunoasterea Inaltimilor Golan, dansa anunta in aplauze si ovatii hotararea mea si a Guvernului meu de a muta ambasada la Ierusalim - Inceput la Washington maratonul diplomatic al primului ministru a continuat la Bruxelles cu contacte mai putin calduroase, si s-a finalizat la Bucuresti cu patrulaterala Romania-Grecia-Bulgaria-Serbia, ai caror premieri nu au fost bagati in seama de Cotroceni - Succesul pe planul relatiei cu Israelul marcheaza insa costuri pe directia statelor arabe, care se simt tradate de Romania, considerata de pe vremea lui Ceausescu un partener privilegiat.
Ambasadorul SUA in Romania, Hans Klemm, incurajeaza romanii sa ramana implicati in procesul civic si afirma ca ultimele zile, marcate de protestele de strada care au dus la demisia premierului Victor Ponta, au fost atat dinamice, cat si foarte emotionante.
Deputatii au respins cu majoritate de voturi motiunea simpla depusa de Opozitie cu privire la epidemia de rujeola, „care a facut victime in Romania secolului XXI“.
Aproape 60 de milioane de oameni mor anual din cauza cancerului (OMS, 2008). ... La nivel mondial, decesele prin cancer reprezinta 1/8 din totalul cauzelor de deces.
Magda Marincovici) Organizatia Mondiala a Sanatatii recomanda intensificarea de urgenta a vaccinarii contra rujeolei (pojar) in cazul pacientilor cu risc de boala, din cauza revenirii acesteia. In 7 tari din Regiunea Europeana, din 2014 pana in prezent, au fost semnalate 22.149 de cazuri de rujeola.
Romania se afla printre tarile cu incidenta scazuta in Europa, cu o rata de 4,5 la 100.000 de persoane. ... MM este, asadar, responsabil de numai 4% din totalul cancerelor de piele, dar provoaca 80% dintre decesele provocate de cancerul cutanat.
In plus, campania de informare nu pare a avea suficiente raspunsuri prin care sa "dezlege" legatura dintre decesele din Statele Unite si vaccinarea din Romania. Nu spun ca aceste elemente lipsesc cu totul din informatiile campaniei, dar poate nu s-a insistat prea mult pe ele.
Unul din trei adulti sufera de hipertensiune arteriala Ziua Mondiala a Sanatatii (7 aprilie) este consacrata in acest an hipertensiunii arteriale, ucigasul tacut al omenirii.
Conform unui avertisment lansat de catre Societatea Romana de Medicina Estetica si Dermatologie Cosmetica si Chirurgicala, in 80% dintre cazurile de melanom malign avansat din tara noastra, pacientii au sanse de supravietuire de maximum 5 ani de la depistarea afectiunii.
Lupta cu cancerul incepe cu preventia La nivel globl, 50% dintre tari, printre care si Romania, nu au registre nationale pentru cancer La nivel global, jumatate dintre tari au dificultati in privinta preventiei cancerului, a asigurarii tratamentului si ingrijirii necesare pe termen lung pacientilor cu neoplazii, concluzioneaza o ancheta a Organizatiei Mondiale a Sanatatii, publicata recent.
google-analytics.com