Cautare

62875 de rezultate pentru "decesele din romania" (5.58 secunde)
In Romania, "peste 300 de ferme mari ar urma sa fie afectate" ... Propunerea legislativa face parte din proiectul de revizuire a Politicii Agricole Comune, lansat saptamana trecuta de comisarul european pentru agricultura, Dacian Ciolos.
Romania Libera:
La ora actuala autoritatile statului nu dispun de nici un fel de politica de protejare a cetatenilor proprii in fata unei posibile si foarte probabile invazii a fortei de munca ieftine din spatiul extracomunitar.
HotNews reia un text al lui Cristian Orgonas, intitulat "Ce ar trebui sa faca Romania pentru a iesi din criza?", pe care il puteti citi in continuare. Exista in acest moment multe discutii privitoare la modul in care Guvernul Romaniei trebuie sa actioneze pentru a iesi din criza.
Dezvoltatorul israelian AFI vrea sa cumpere proiectul Casa Radio din Centrul Capitalei, care zace in paragina de peste 20 ani. ... Dezvoltatorul imobiliar AFI Europe, prezent din 2005 pe piata din Romania prin AFI Europe Romania, a semnat o scrisoare de intentie neangajanta cu Plaza Centers N.V.
Cel mai laborios proiect pentru imaginea Romaniei in USA si pentru sprijinul comunitatii romano-americane s-a desfasurat cu succes recent, la Hollywood, unde au participat nume importante din cinematografia americana.
Intre 1997 si 2013 a fost director executiv al Centrului National pentru Dezvoltare Durabila din Romania, iar din anul 2013 este presedintele Clubului de la Roma (Centrul European de Cercetare din Viena, Austria). ... Strategie din care nu s-a pus in opera nici macar un paragraf.
(continuare) "Romania este un vultur inchis intr-o colivie" - Astazi, toti politicienii nostri sunt profesori, de regula la universitati private. ... Romania este un vultur inchis intr-o colivie, din care nu poate sa-si intinda aripile, sa zboare.
Patru clienti ai magazinelor OBI din Bucuresti, Pitesti, Arad si Oradea au pasit intr-un nou an mai calduros. Asta pentru ca fiecare din ei sunt fericitii castigatori ai unei centrale termice performante, oferita de BAXI Romania.
Romania Libera / 75 de ani de la pierderea Cadrilaterului - mica bijuterie a Coroanei Romaniei La 7 septembrie 1940, acum 75 de ani, Romania a cedat definitiv zona de sud a Dobrogei, asa-numitul Cadrilater, catre Bulgaria.
Romania a devenit colonia penitenciara a doamnei Reding In nicio tara Comisia Europeana nu devine un membru in juriul de selectie a procurorilor Nu suntem doar o colonie a Europei.
Meciul Romania - Insulele Feroe, de la Ploiesti, va fi transmis in direct duminica de TVR 1 si TVR HD, incepand cu ora 19:00.
Decembrie 2010 - Oriflame Romania, binecunoscuta companie de produse cosmetice suedeze cu vanzare directa, a aniversat aseara 15 ani pe piata romaneasca. Aniversarea a coincis cu inregistrarea unui puternic trend ascendent al companiei Oriflame pe piata din Romania, incepand din a doua jumatate a acestui an.
Brandul CALZEDONIA si-a facut ieri intrarea in Romania, o data cu deschiderea primului sau magazin in Capitala. Calzedonia aduce in Romania cele mai noi colectii de sosete, dresuri, ciorapi si ultima colectie de costume de baie de dama si barbatesti.
Bucharest Gaming Week 2019, unul dintre cele mai importante si emblematice festivaluri de gaming din Romania si Europa de Sud-Est, este programat sa aiba loc in perioada 4 - 10 noiembrie 2019 in diferite locuri din Capitala, evenimentul central urmand sa se desfasoare la Palatul Parlamentului, pe 9 si 10 noiembrie, in trei sali - Unirii, Take Ionescu si I.I.C.Bratianu.
Vom ridica problema delocalizarii productiilor din UE catre Asia; Romania are un proces de delocalizare alarmant Presedintele Traian Basescu sustine de la ora 16.30, la Palatul Cotroceni, o declaratie de presa, pe tema reuniunii Consiliului European.
„Am impresia ca procesul in care s-a inscris Romania devine ireversibil.
La capatul celor 90 de ani de existenta, Radio Romania apare in fata intregii natiuni ca o institutie fundamentala si, totodata, ca un simbol al traseului modern imprimat statului roman.
Pe 7 aprilie va fi inaugurata o noua filiala Confindustria Romania la Targu Mures. A inceput asadar procesul de expansiune teritoriala anuntat de Presedintele la nivel national al Confindustria Romania, dl Luca Serena, in timpul evenimentului de lansare a noului brand de pe 3 februarie.
Brasov este cel mai avantajos oras din Romania, conform celor zece criterii analizate de Storia.ro. Topul regiunilor este condus de Transilvania, potrivit raportului Orase si cartiere din Romania Capitala se afla pe a 17-a pozitie in clasamentul celor mai avantajoase orase din Romania.
google-analytics.com