Cautare

62875 de rezultate pentru "decesele din romania" (5.31 secunde)
Ziarul Financiar publica un articol cu titlul "Fiecare roman a pierdut 1.000 de euro din cauza crizei", pe care il puteti citi in continuare. 'Produsul Intern Brut al Romaniei din 2009 a cunoscut cea mai abrupta scadere din ultimele doua decenii ca valoare absoluta, in euro.
Academicieni, cercetatori, asiguratori interni si internationali, producatori, oficiali ai Bancii Mondiale si ai ministerului de resort au dezbatut problema agriculturii românesti, în ceea ce priveste gestionarea riscurilor catastrofale, pricinuite de schimbarile climatice. Seceta si inundatiile distrug anual în România mii de hectare cultivate, astfel ca hrana asigurata din surse interne se diminueaza.
Intrebat despre votul exprimat, Presedintele de onoare al Partidului Social Democrat (PSD), Ion Iliescu, sustine ca a votat "cu cei care fac parte din Parlamentul European si care au sprijinit Romania si inainte ca aceasta sa devina stat comunitar, dar si dupa anul 2007.
Pentru prima data dupa 2008, Romania ar putea inregistra in 2013 o crestere economica mai mare decat cea a Poloniei, singurul stat UE care nu a intrat in recesiune in timpul crizei, potrivit prognozelor Fondului Monetar International.
1990 - Romania incheia primul an de libertate cu un PIB de circa 40 de miliarde de dolari Dupa mai bine de patru decenii de guvernare comunista, care au insemnat in principal planificarea centralizata a intregii economii nationale, in urma inlaturarii regimului, in decembrie 1989, la carma Romaniei venea un disident al regimului comunist-ceausist, Ion Iliescu.
- Criza apei si a hranei, din zona anilor 2020, va fi mult mai serioasa si mai devastatoare decat criza economico-financiara de acum. ... Cunosc resursa uriasa de apa din Dobrogea. ... - In context economic global, cu ce valori naturale vine Romania in concertul natiunilor?
Plesoianu s-a hotarat sa-i scrie din nou presedintelui Donald Trump, de aceasta data pentru a-i face o informare referitoare la culisele protestelor din Romania, asa cum ambasadorul Hans Klemm (in opinia deputatului) nu o face:
• 3 ian 2005 - Ministrul de Externe, Mihai Razvan Ungureanu, declara ca Romania este prima interesata sa ofere solutii "viabile si concrete" de rezolvare a situatiei din Transnistria.
La multi ani, Federatia Comunitatilor Evreiesti din Romania - pagina oficiala! In aceasta zi frumoasa, practic de primavara, se implinesc 8 decenii de viata pentru organizatia centrala, reprezentativa, a evreilor din Romania - Federatia Comunitatilor Evreiesti din Romania.
Mihaela Serban va realiza Gala Suflet pentru Romania (Teledon) sambata, 5 iunie, intre orele 19.00 - 23.00, eveniment ce se va difuza la TVR3 si la TVR International. GALA SUFLET PENTRU ROMANIA este cel mai mare teledon al vedetelor din Romania.
- In cursul verii toride din punct de vedere politic pe care am traversat-o ati spus ca aceste evenimente ar putea "dauna imaginii Romaniei".
Domnule ambasador, cum ati caracteriza actualele relatii existente intre Romania si Republica Azerbaidjan? ... De asemenea, in anul 1921, dupa castigarea independentei de catre Azerbaidjan, Romania a fost cea de a doua tara din lume dupa Turcia care a recunoscut independenta statului azer.
In Romania, aceasta zi se celebreaza din anul 2013, iar in acest an Asociatia Moaselor Independente (AMI) a organizat un eveniment special in Amfiteatrul Spitalului Clinic Prof dr Th Burghele.
Dupa ce a muncit in strainatate, un doljean primeste somaj in Romania. ... Potrivit legislatiei in vigoare, somerii straini sau romani indemnizati in statele UE pot veni sa-si caute un job in Romania fara sa-si piarda ajutorul.
Cristina ANDREI) Cu 8 motive prezentate pentru a face Congres extraordinar la PSD, Liviu Dragnea a lansat un atac dur la adresa celor care denigreaza Romania si a anuntat ca social-democratii vor duce pana la capat lupta impotriva structurilor statului paralel.
Inotatorul roman Marius Radu a indeplinit baremul olimpic A de calificare la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, sambata, in proba de stafeta masculina 4x100 m liber, din cadrul Campionatelor Internationale ale Romaniei, gazduite de Complexul Sportiv Dinamo din Bucuresti.
ARMENIA - ROMANIA 0-5. Cinci marcatori diferiti, dupa ce armenii au jucat in 10 inca din minutul 3.
Pentru prima data de la venirea Ford la Craiova, am aflat de la Ken MacFarlane de ce s-a schimbat procesul de productie, ce vor face furnizorii, cand incep angajarile si care va fi volumul de productie al fabricii din Craiova in 2012.
Erste Bank din Austria a platit 3,751 miliarde euro pentru 61,8% din actiunile BCR.
Realitatea din Calarasi informeaza:
google-analytics.com