Cautare

62830 de rezultate pentru "decesele din romania" (4.95 secunde)
Alianta Confederatiilor Patronale din România (ACPR) împreuna cu Uniunea Generala a Industriasilor din România (UGIR-1903) si Consiliul National al Întreprinderilor Private Mici si Mijlocii din România (CNIPMMR) au semnat ieri acordul privind înfiintarea organismului patronal "Business Romania".
Romania pierde relatia de prietenie cu China Dupa mai bine de 70 de ani de prietenie si apreciere reciproca, Romania se inscrie pe traseul dizgratiei in relatia cu Republica Populara Chineza.
Neurochirurgul Horatiu Ioani revenit in Romania dupa 7 ani in Anglia:
Andorra - Romania 0-4. Depindem de Olanda Romania s-a impus cu 4-0 in Andorra, intr-o partida contand pentru preliminariile Campionatului Mondial de fotbal din 2014. ... In ce conditii termina Romania pe locul doi: ... * Romania invinge Estonia, iar Olanda nu pierde in Turcia Varianta utopica:
Romania ar avea un PIB mai mare cu 5,5 mld. ... euro (4,2% din PIB-ul Romaniei) si un plus de suprafata de aproape 34.000 km patrati.
Claudiu Mitcu) si Romania: ... Criticii de film din juriul de nominalizari au votat pentru urmatoarele cinci titluri distribuite in cinematografele din Romania anul trecut: ... Nominalizarile la toate categoriile Premiilor Gopo au fost stabilite de un juriu de preselectie alcatuit din 11 profesionisti din domeniu:
Recent, la Hotelul Crowne Plaza din Bucuresti, a avut loc celebrarea schimbarii brand-ului Unimpresa in Confindustria Romania.
Puteti fi sigur ca aveti de-a face cu o Administratie americana si un Congres care doresc ca reformele dumneavoastra sa reuseasca dar si-a manifestat si interesul fata de evolutiile din Estul Europei. ... Ceausescu si-a exprimat preocuparea fata de ce se intampla in cateva tari socialiste din Europa:
Romania Libera publica un amplu interviu cu fostul premier Calin Popescu Tariceanu, intitulat "In Romania nu s-au intalnit prostii cu smecherii".
Oystein Hovdkinn, Ambasadorul Regatului Norvegiei la Bucuresti, evalueaza pozitiv relatiile economice dintre Norvegia si Romania. In prezent, sunt peste cincizeci de companii norvegiene care desfasoara activitati in Romania.
Grupul Carrefour si WWF Romania au inceput anul acesta un parteneriat strategic pe trei ani care are ca scop protejarea a 21.000 ha de paduri.
Agerpres informeaza ca in presa rusa au aparut comentarii ce sintetizeaza criza economica prin care trece Romania. ... Romania pur si simplu a extins lista "economiilor bolnave din Europa", devansand in aceasta privinta Grecia, Portugalia si Spania. ... situatia prerevolutionara in Romania.
salariile mici vor creste accelerat, s-ar putea sa vedem un nou producator auto care sa vrea sa faca masini in Romania, cine va oferi angajati va lua noi investitii, polarizarea economiei se va accentua, vor fi cautati pensionari pentru a fi angajati (Autor:
Unirea Basarabiei cu Romania Unirea Basarabiei cu Romania a avut loc la 9 aprilie 1918 (27 martie pe stil vechi) si a fost in fapt reunificarea vechii provincii romanesti Basarabia, rupta de Moldova si alipita de Rusia in 1812.
Daca in anii ‘90 au fost lansate numeroase publicatii, provenite din setea de libertate a jurnalistilor, in ultimii ani de capitalism, acestea au devenit afaceri ale patronilor.
Daca in anii '90 au fost lansate numeroase publicatii, provenite din setea de libertate a jurnalistilor, in ultimii ani de capitalism, acestea au devenit afaceri ale patronilor.
Premierul Consiliului de Stat al Republicii Populare Chineze, Li Keqiang, insotit de o importanta delegatie guvernamentala si de oameni de afaceri, se afla de luni la Bucuresti, anuntand din prima zi a vizitei ca Beijingul intentioneaza sa investeasca in Romania "o suma uriasa".
Romania are trei mari axe de politica externa:
Va aflati de aproape un an in Romania. ... Intr-adevar, am ajuns in Romania acum cateva luni, mai exact in luna mai, iar de atunci ma deplasez mult in Capitala, dar si in provincie, deoarece Romania este o tara mare, cu regiuni minunate, peisaje extraordinare si locuitori generosi.
- continuare -Agentii KGB raman doar o ipoteza de lucru neconfirmata cu dovezi concludente(II) Istoricul Constantin Corneanu a declarat pentru Jurnalistii.ro ca nu contesta existenta unor agenti straini in Romania cu anumite planuri de actiune, insa implicarea acestora in izbucnirea revoltei populare de la Timisoara reprezinta o negare a unui adevar istoric, a faptului ca:oamenii s-au revoltat la gandul ca Ceausescu refuza sa se predea in fata Istoriei.
google-analytics.com