Cautare

72251 de rezultate pentru "de" (1.40 secunde)
Mischie a semnalat faptul ca unele dintre afisele sale electorale au fost rupte de catre fosti colegi din PSD. ... Mischie acuza patru persoane din fruntea PSD Gorj de lipirea autocolantelor respective, printre care si pe seful Oficiului pentru Protectia Consumatorului Gorj, Ion Tudor.
Candidatul Aliantei PNL-PD la Presedintie Traian Basescu a respins ieri, in cadrul unei dezbateri organizate de Clubul Roman de Presa, orice negocieri de sustinere pentru turul doi al alegerilor prezidentiale.
Astfel, pentru fiecare zi de absenta, parlamentarului chiulangiu i se retine o suma de bani ce reprezinta a 21-a parte din indemnizatia lunara, la care se adauga diurna de deplasare.
Adriaaan Nastaseeeee presedinte la 28 noiembrie ", astfel a fost prezentat candidatul PSD^PUR la Presedentia Romaniei de Constantin Contac, liderul judetean al partidului de guvernamint.
Campania electorala s-a apropiat de sfarsit. ... Cu doar cinci zile inainte de scrutin, Adrian Nastase s-a multumit sa afirme ca romanii vor alege, pe 28 noiembrie, "intre bine si rau”.
Indicatorul trilingv cu inscriptia “Tinutul Secuiesc“, pus ieri de reprezentanti ai UDMR la granita dintre judetele Covasna si Brasov, a fost indepartat la doar cateva minute dupa amplasare de catre politisti.
Candidatul PNTCD la Presedintie, Gheorghe Ciuhandu, a afirmat luni seara, in cadrul unei dezbateri organizate de Clubul Roman de Presa ca partidul sau va dori sa aiba negocieri cu Alianta PNL-PD, insa o colaborare post-electorala va depinde de includerea anumitor puncte in programul de guvernare.
In ultima zi de lucru inaintea alegerilor parlamentare si prezidentiale, Camera Deputatilor a adoptat cateva modificari ale Regulamentului propriu.
La eveniment au fost prezente mai putin de 200 de persoane, dintre care cei mai multi au fost elevi adusi de la scoala de profesori.
De la declaratia ca este de acord cu casatoriile intre homosexuali, Traian Basescu muta tirul direct spre Adrian Nastase, ca sa contracareze atacurile indreptate de PSD impotriva sa pe aceasta tema.
Scenariile postelectorale de formare a Guvernului nu ii preocupa numai pe actorii politici romani.
Forumul Democrat al Germanilor din Romania (FDGR) s-a dovedit o formatiune de centru, iar acest lucru s-a vazut cel mai bine la alegerile locale din anul 2004, cind dupa ce au cistigat administratia Sibiului cu un procent zdrobitor de 90% la primar, 70% la Consiliul Municipal, Primaria Medias, Primaria Cisnadie si o reprezentativitate impresionanta la Consiliul Judetean, a gestionat rational relatia cu celelaltee formatiuni politice.
Pentru inceput, Adrian Nastase s-a grabit sa dezminta comentariile conform carora partenerul sau de cadril electoral, Mircea Geoana, ar fi doar un premier de paie.
Organizatia PUR Constanta a fost preocupata in ultima perioada cu desfasurarea campaniei electorale, mai exact, de intalnirile cu electoratul din judet si municipiu.
Presedintele Ion Iliescu a apreciat, marti seara, ca in cazul retrocedarii imobilelor nationalizate sunt mostenitori indepartati ai fostilor proprietari care stau in case de la stat si care “nu au bunul-simt sa nu se napusteasca sa ia casele oamenilor“.
Conducerea UDMR Covasna il acuza de abuz in serviciu pe adjunctul sefului IPJ Covasna, comisarul-sef Nichita Teodor, care l-a intrerupt pe senatorul Uniunii Puskas Balint in timpul discursului sustinut in fata panoului cu denumirea “Tinutul Secuiesc“ amplasat marti la granita dintre judetele Covasna si Brasov.
Alegerile parlamentare si prezidentiale din Romania au starnit o seama de aprecieri din partea unor agentii internationale. Agentia France Presse considera ca alegerile de duminica vor marca sfarsitul “erei Ion Iliescu“ si desemnarea unui presedinte care sa conduca tara spre Uniunea Europeana.
Asociatia Pro Democratia (APD), care il monitorizeaza acum si pe presedintele Ion Iliescu, a calculat ca acesta a cheltuit, in deplasarile prin tara efectuate de cand a inceput campania electorala, cel putin 22,4 de milioane de lei din bani publici, pe care Administratia Prezidentiala i-a dat numai pe benzina.
Cifrele au o valoare aproximativa, intrucat, potrivit lui Cristian Parvulescu, nu se cunoaste felul in care s-au negociat reducerile care se acorda de obicei pentru aparitiile publicitare.
Deschizand mitingul, vicele PSD Viorel Hrebenciuc a lansat celor peste 20.000 de participanti un apel la “continuitate si stabilitate“.
google-analytics.com