Cautare

2853 de rezultate pentru "date" (4.68 secunde)
Anul trecut, gigantul comunicatiilor a invitat pentru prima data o echipa TV in interiorul unuia dintre centrele sale de date, o fortareata top secret din Carolina de Nord. ... Este, insa, un "centru de date" al unuia dintre "stapanii" Internetului si comunicatiilor.
Desi publicitatea este prin definitie inofensiva, reclamele agresive pot fi folosite pentru a colecta cantitati uriase de date personale ce sunt vandute sau distribuite ulterior companiilor de publicitate sau altor entitati, fara a informa utilizatorul in mod explicit cu privire la acest lucru.
Alte atacuri s-au bazat pe sabotaj - utilizarea de programe malware pentru a sterge date sau pentru a bloca operatiuni de infrastructura.
Mai multe companii care ofera servicii de navigatie prin GPS cumpara de la operatorii de telefonie mobila date anonimizate din retelele celulare.
CEBIT este cel mai important eveniment global de profil, constituind locul de intalnire pentru specialistii in domeniul hardware si software, al tehnologiilor inovative, sistemelor de telecomunicatii, cu aplicabilitate in sectorul public, industrial si casnic, sistemelor de protectia datelor si achizitii de date de mari dimensiuni, e-commerce, etc.
Atentie ce date introduci pe Facebook! ... Pagina se numeste Departament-info.ads, iar daca iti apare fereste-te sa dai date personale.Pagina falsa de Facebook Department-info.ads care vaneaza naivi pe care sa-i sperie si sa-i faca sa introduca credentialele de facebook si mai apoi datele cardului, scrie fabricadenet.ro.
Dezvoltata inca din 2011 de un grup de cercetatori condus de profesorul Harald Haas, de la Universitatea din Edinburgh (Scotia), tehnologia Li-Fi se foloseste de fascicolele de lumina pentru a transmite date. ... In aceste conditii, necesitatea dezvoltarii unei noi solutii de transmisii de date este absolut esentiala.
Zuckerberg anunta modificarea intregii platforme pentru a limita semnificativ cantitatile de date pe care le pot accesa aplicatiile.
Pe scurt, compania lui Mark Zuckerberg a pierdut zeci de miliarde in urma unui scandal ce implica date ale utiilizatorilor sai. Care date ar fi fost folosite chiar impotriva acestora.
Roche a anuntat ca noi date importante din studiile clinice pentru mai multe medicamente destinate tratarii cancerului, aflate in cercetare sau deja aprobate, vor fi prezentate la a 49-a reuniune anuala a American Society of Clinical Oncology (ASCO), care se va desfasura la Chicago in perioada 31 mai - 4 iunie.
Psiholoaga Twenge obiecteaza ca multe femei citesc statistici invechite, realizate pe date adunate dinainte de folosirea antibioticelor, a electricitatii si a tratamentelor medicale moderne, date dintr-o perioada in care calitatea vietii era mult mai scazuta.
Romania, pe harta riscului maxim Hartile, care sunt date publicitatii de cotidianul Le Monde, arata, la o prima vedere, precum cele de la meteo, cand este vorba despre canicula.
FARCAS) (Continuare) O baza de date uriase O idee personala a colonelului Sanchez a fost crearea unui grup de cercetare care ar putea lucra in toata America Latina, daca ar adera la el mai multe institutii interesate in investigarea fenomenului OZN.
Semnalele Li-Fi pornesc imediat ce este aprins becul, e drept, nu cel economic aflat acum in comert, ci becuri echipate cu un microcip, care emite in paralel lumina si date.
O intrebare la care responsabilii educatiei nu pot da un raspuns pertinent fara date corecte si actualizate, care sa permita realizarea unor analize predictive valide.
Vaporul cu zbaturi Borcea Nava Borcea, de care aminteam in articolul in care explicam termenii nava si vapor, Nava sau vapor?, se pare ca este prima nava cu propulsie proprie construita de inginerii navali romani, in Romania, conform unei declaratii date de domnul inginer Dorin Buca, directorul adjunct al Santierului Naval din Braila intr-un articol pentru jurnalul.ro:
Mare inspiratie pe consilierii prim-ministrului Calin Popescu Tariceanu ori pe membrii PNL care i-au impus primului motociclist al tarii sa stabileasca zilele de 1 si 15 iunie ca date ale alegerilor locale!
Aceasta este cea de-a patra masina care figura in baza de date a Interpol ca fiind furata, insa descoperita luna aceasta in punctul de Trecere a Frontierei Calafat.
Marian, de 28 de ani, din Bucuresti, persoana eliberata din penitenciar in luna august 2011, despre care existau date ca are preocupari pe linia furturilor din locuinte, prin metoda fortarii ferestrelor apartamentelor.
De mentionat ca, la finalul zilei, ultimele date transmise de Biroul Electoral Central, privind prezenta la vot in Romania, au indicat ca judetul Constanta se situeaza pe locul 5 in tara, cu o prezenta la vot de 59,37%, din aceasta 58,62% fiind in mediul urban, iar din acestia 33% l-au votat pe Adrian Nastase si restul, majoritatea zdrobitoare de 67 %, l-a votat pe Traian Basescu, respectiv 61,48% in mediul rural.
google-analytics.com