Cautare

2853 de rezultate pentru "date" (3.45 secunde)
Galatenii care vor sa munceasca in strainatate au acum ocazia sa se inscrie in baza de date Oficiul pentru Migratia Fortei de Munca (OMFM) va organiza in perioada 6 - 8 iunie 2005, incepind cu orele 8.30, in Galati, in cadrul Complexului Sportiv Siderurgistul, linga trecere Bac, actiuni de inscriere in banca de date a solicitantilor de locuri de munca in strainatate, in domeniul agricol, pentru persoanele care au virsta intre 20 si 40 de ani, indiferent de sex.
De remarcat ca in norma CSA se vorbeste despre baza unica de date a asiguratorilor, care este paradoxal inca in faza de proiect, iar, potrivit oficialilor Comisiei, nu va lua fiinta decat dupa 1 ianuarie 2006.
Salariile medii nete lunare erau oricum trecute in buletinul statistic si, comparind cele doua date, rezulta ca romanii nu mai sint platiti pentru opt ore pe zi.
Baza de date a Registrului - mina de aur pentru administrator Alesii din parlament nu sunt siguri pe mana cui vor sa dea Registrul Comertului, o adevarata sursa de venituri mari si sigure.
Masuri drastice Presedintele CSA, Nicolae Crisan, a spus la randul sau ca a convenit cu ministrul Administratiei si Internelor, Vasile Blaga, ca in cazul in care baza de date unica a asiguratorilor cu cea a Politei nu are un grad ridicat de erori, sa poata fi introdusa radierea din oficiu a masinilor neasigurate.
Din fericire pentru Europa, nu este vorba decat despre "tunurile" date de catre diversi afaceristi verosi, care au incheiat contracte fabuloase cu CNE Cernavoda, desi apar in dosare grele de evaziune fiscala, fapt care ar fi trebuit sa-i puna pe ganduri pe cei care au acceptat aceste intelegeri.
Tema discutiilor a cuprins programele de finantare pentru IMM-uri, prezenta firmelor romanesti in bazele de date nationale si internationale, sisteme online de promovare a ofertei de produse si servicii.
Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF) a decis sa majoreze plafonul cifrei de afaceri pe care o companie trebuie sa o inregistreze pentru a fi inclusa in baza de date a Directiei Generale a Marilor Contribuabili, astfel incat numarul firmelor administrate de aceasta structura sa fie redus.
Valoarea investitiei se ridica la aproximativ zece milioane de euro, dupa datele furnizate de Victor Vasile Voicu, director de Internet si Date din cadrul Romtelecom.
In alta ordine de idei, tot reprezentantii Inspectoratului Teritorial au precizat ca ajutoarele date de Guvern sinistratilor pentru reconstructia caselor afectate de inundatii l-au tentat si pe un primar din Tulcea, care si-a inscris casa pe lista locuintelor inundate, cu toate ca aceasta nu avea nimic.
Transportatorii aerieni care opereaza in Romania vor avea obligatia de a transmite Politiei de Frontiera date despre pasagerii pe care ii transporta, potrivit unei ordonante adoptate ieri de Guvern.
Potrivit site-ului Reuters.com, reprezentantii "Linden Lab", compania din San Francisco ce administreaza site-ul Second Life, au anuntat cei 650.000 de utilizatori ai acestuia ca baza de date a clientilor, care include nume, adrese, parole si date despre cartile de credit, a fost "compromisa".
Cel de-al doilea sistem informatic este SEED, care asigura schimbul de informatii privind accizele si creeaza o baza de date coerenta despre toti antrepozitarii autorizati, adica despre orice agent economic autorizat sa desfasoare activitati de productie, transformare, detinere si expediere de marfa.
Incepand de luni, timp de doua zile, femeile care doresc sa munceasca in strainatate se pot inscrie in banca de date a Oficiului pentru Migratia Fortei de Munca, in Craiova.
Iar colegii nostri nu lucreaza pentru DSVSA si nu-i putem obliga sa colecteze aceste date. ... Dupa parerea mea, ar fi mai bine sa se lucreze cu o singura baza de date", a afirmat Dragancea.
Baza de date cu cota de lapte, pe ultima suta de metri In ultima zi in care doljenii au putut depune cererile pentru cota de lapte fusesera insa depuse peste 22.000 de cereri. "In acest moment suntem in proces de definitivare a bazei de date.
In urma solicitarilor noastre repetate, Autoritatea ne-a raspuns cu mare intarziere si extrem de lapidar, oferindu-ne date incomplete sau irelevante. ... Pe de alta parte, date referitoare la (ne)reusita privatizarilor exista de mult, dar nu a fost nimeni care sa le stranga laolalta si sa ofere un tablou complet.
Deoarece nu le mai dam date privitoare la cantitatea de caldura consumata pentru ca nu au solicitat avizul Apaterm, firmele se duc la administratorii de asociatii si iau din factura emisa de noi cantitatea de caldura consumata.
Ministerul Agriculturii deruleaza un program de colectare de date privind situatia economica si agricola a exploatatiilor.
Includerea CV-ului dumneavoastra într-o baza de date este considerata, de multi specialisti, o premisa a succesului.Motivele pentru care recrutarea on line este la mare cautare printre candidati si angajatori sunt, potrivit specialistilor din domeniul resurselor umane, cât se poate de previzibile:
google-analytics.com