Cautare

2853 de rezultate pentru "date" (2.98 secunde)
TikTok partajeaza mai multe date personale decat orice alta retea de socializare si nu este clar unde se duc aceste date. Un studiu recent arata ca Youtube si TikTok colecteaza cele mai multe date de la utilizatori.
Un fost inginer al Departamentului masuratori diagnoza si eficienta energetica din cadrul Complexului Energetic (CE) Turceni a fost condamnat la doi ani de inchisoare cu suspendare pentru acces fara drept la un sistem informatic si transfer neautorizat de date dintr-un sistem informatic.
PNL, trebuie sa recunosc, a avut mult de castigat de pe urma Monei Musca, dar in conditiile date, asta este, ne pare rau, dar... ... Si presedintele PD Constanta, deputatul Stelian Dutu, a facut referire, intr-o conferinta de presa, la telefoane date de PNL Constanta...
Iar in conditiile in care comisarul Emilian Nicolae s-a implicat personal in campania derulata de Mariana Mircea impotriva primarului, facand pe soferul, apoi pe ghidul unor detractori popositi prin Cernavoda pentru a aduna date despre contracandidatul pesedistei, locuitorii orasului ar trebui sa se gandeasca de doua ori inainte de a-si da votul unei femei care s-a aliat cu un politist interlop.
Dupa doua luni de pregatiri asidue, peste 6000 de operatori din intreaga tara si-au depus prin internet ofertele intr-o baza de date electronica, gestionata de Ministerul Comunicatiilor.
Bine, imi veti spune ca e un volum imens de date, dar faptul ca unele dintre persoanele care au fost martore la acest "proces" ... Penalul pune cand constata sau are date ca ar exista o frauda.
Bine, imi veti spune ca e un volum imens de date, dar faptul ca unele dintre persoanele care au fost martore la acest "proces" ... Penalul pune cand constata sau are date ca ar exista o frauda.
(The Money Channel - 10 noiembrie 2011) • Pe 21 noiembrie 2011, Mircea Geoana a contestat momentul ales de catre conducerea USL pentru initierea suspendarii presedintelui Romaniei, spunand ca "momentul prielnic a fost ratat" Art 30, lit g) - Membrii PSD trebuie sa respecte disciplina de partid si caracterul confidential al unor documente sau informatii de partid • Mircea Geoana a permis utilizarea bazei de date cu adresele de email a tuturor liderilor locali ai partidului, baza de date detinuta din perioada in care ocupa functia de presedinte, pentru transmiterea unor documente neoficiale privind activitatea interna a PSD • Mircea Geoana a transmis in repetate randuri la presa si catre membrii ai diverselor structuri politice ale PSD scrisori si materiale folosind adresa [email protected];
Vestile proaste date de Guvern si Basescu nasc repulsie si melancolie. Cele date de Opozitie genereaza respect si mobilizare. Iata motivul pentru care raspunderea actualei opozitii (USL) este atat de mare.
Care sunt ultimele date operative privind executia bugetara pe 2015?
Un hacker care patrunde in computerele unei companii americane va observa tot ce se intampla, va colecta date si apoi se va gandi cum sa faca bani din ele" Este practic spionaj economic, datele pot fi vandute concurentei, pot fi folosite pentru a face anumite miscari in piata, aceasta este miza, nu crearea haosului.
El a spus ca "este vorba de o baza de date rezultata din anchete de perceptie asupra populatiei pentru a vedea ce inseamna si pentru cetatean calitatea vietii intr-un oras". Dancu a subliniat ca "politica urbana nu se face numai prin gargara politica, ci si prin date reale".
In a doua faza s-au cerut detalii, dintre cele pe care spionajul american le cunostea, date care serveau la "calibrarea procesului". In a treia faza s-au cerut date dintre cele la care spionajul nu avusese acces.
Am informat cu regularitate cititorii revistei Magazin asupra etapelor acestei desecretizari, ca si asupra comentariilor pe marginea informatiilor date la iveala cu fiecare ocazie.
Consumatorii de media vor putea accesa gratuit pagina de web "Media Index", prima baza de date on line cu informatii despre companiile de media din Romania si patronii lor incepand de astazi, cand se sarbatoreste Ziua Mondiala a Libertatii Presei.
Atunci cand s-a luat decizia de a proceda astfel, s-a hotarat sa nu se elibereze intregul material intr-o singura transa, in primul rand din cauza efortului administrativ pe care-l presupunea redactarea dosarelor, adica inlaturarea tuturor informatiilor prevazute prin diversele exceptii la legea accesului la informatii, asigurandu-se astfel ca nu vor fi facute publice informatii clasificate ori date cu caracter personal.
Pentru a orienta navigatia in cantitatea mare de date continute in colectia FOIA OZN, notita evidentiaza zece documente pe care atat scepticii, cat si cei care cred, le vor gasi interesante.
Cea mai interesanta ipoteza cu privire la cranii a fost aceea ca ele reprezinta un fel de banci de date despre o rasa superioara, care este posibil sa fi existat pe Pamant.
Camera Deputatilor, data in judecata La prezentarea acestui studiu erau asteptati si deputati, insa acestia nu au venit, desi unii au anuntat telefonic ca vor ajunge "la un moment dat", in timp ce altii au spus ca, "dat fiind actiunile recente ale institutului de a-i urmari pas cu pas in ceea ce priveste activitatea de vot in plen, nici n-ar indrazni sa paraseasca plenul, ca nu cumva sa urce in topul absentelor pe care baza de date o genereaza in fiecare seara".
Oamenii implicati - scria Leslie Kean - stiu mai multe decat oricare dintre noi si, in viitor, vor da publicitatii date importante despre OZN-uri. ... Pe aceasta cale vor fi obtinute date si documente importante, neclasificate. ... nu neclare, nu fotografii de amatori, ci date reale si videoclipuri reale.
google-analytics.com