Cautare

2853 de rezultate pentru "date" (2.90 secunde)
Posesorii de autovehicule din judetul Salaj sunt nevoiti ca la verificarea in baza de date a Registrului Auto Roman (RAR) Salaj sa achite suma de 85,40 lei drept taxa pentru identificarea vehiculului, mentionarea filtrului de particule in cartea de identitate a vehiculului (CIV) si verificarea in baza de date a autoturismului.
Ministerul Finantelor Publice (MFP) nu are in prezent o baza de date si o fundamentare a cifrelor care s-au luat in calcul la stabilirea grilei privind impozitul minim, a declarat ieri secretarul de stat din ministerul de resort, Cosmin Coman.
Informatiile au fost date publicitatii joi de seful Serviciului Coordonare Asociatii de Proprietari, din cadrul Primariei Craiova, Marian Giubelan, la un seminar organizat de Camera de Comert si Industrie "Oltenia" si Deko Professional.
Fondul a interpretat eronat anumite date, deoarece "cauta de lucru" odata cu schimbarea managementului, a afirmat reprezentantul bancii centrale de la Praga intr-un interviu acordat ziarului austriac Der Standard, preluat de Reuters.
autoritatile romane si oficialii FMI au decis masurile de restructurare pe baza unor date false. ... In realitate, Isarescu compara date de la Institutul National de Statistica (INSSE) din 1990 cu date de la Ministerul de Finante din prezent.
Ei ar putea propune crearea unei baze internationale de date cu privire la stocurile de alimente, convenind in acelasi timp reducerea unor bariere comerciale, potrivit The Wall Street Journal.
Cati bani au la saltea persoanele fizice Normele propuse de minister prevad ca Fiscul sa poata verifica mai multe date despre persoanele fizice, pentru a analiza riscul de evaziune fiscala a persoanei fizice "in vederea verificarii fiscale prealabile".
Potrivit unui comunicat de presa, luna trecuta a aparut un mesaj phishing (furt de date personale) care viza posesorii de carduri emise de mai multe banci din Romania. ... Acolo se solicita divulgarea de date personale foarte importante, cum sunt numarul cardului, PIN-ul asociat sau banca emitenta.
Din ce in ce mai multi raufacatori incearca sa-si pacaleasca victimele cu ajutorul internetului, pentru a obtine date personale si numere de conturi bancare, potrivit unui nou sondaj, publicat ieri.
Mesajele vin chipurile din partea unor banci occidentale si solicita date strict confidentiale cum ar fi codul numeric personal, numarul cardului bancar, precum si codul PIN al acestuia.
cresterea nivelului de cunostinte si abilitati ale resurselor umane implicate in protectia acestor drepturi, precum si a constientizarii consumatorilor si imbunatatirea comunicarii prin utilizarea unui schimb de date digitale", se arata intr-un comunicat al Ministerului Public.
Infractiunile electronice acopera o paleta larga de tinte, de la spargerea codurilor unor carti de credit pana la spargerea bazelor de date ale unor institutii precum Pentagonul sau NASA.
Vinde datele utilizatorilor pentru strategii de marketing Doua companii de cercetare vor putea furniza date despre utilizatorii serviciului online de socializare si microblogging Twitter clientilor dispusi sa plateasca pentru folosirea datelor in strategii de marketing, scrie Reuters.
"De obicei, cei care incearca sa fraudeze motiveaza ca au nevoie de aceste date sau coduri pentru validarea unor premii sau oferte de care ‘beneficiaza‘ clientul sau pentru corectarea facturilor eronate, ca urmare a unor defectiuni in sistem", au spus reprezentantii Orange.
Facebook vrea sa-ti adauge pozele intr-o baza de date globala de recunoastere faciala Facebook vrea sa duca sistemul sau de recunoastere faciala un pas mai departe.
Se mai intampla si acum, dar site-urile care iti permit sa faci rezervari, sau care iti ofera date si review-uri despre anumite obiective turistice sau hoteluri s-au inmultit ca ciupercile dupa ploaie.
Imaginati-va ca cineva aflat in apropiere va intercepteaza pachetele de date si vede tot ce faceti pe internet.
Romania trece la ora oficiala de vara, ceasurile urmand sa fie date inainte cu o ora, astfel ca ora 3.00 va deveni ora 4.00.
Romania a trecut in noaptea de sambata spre duminica la ora oficiala de vara, ceasurile fiind date inainte cu o ora, astfel ca ora 3.00 a devenit ora 4.00.
FARCAS) - Continuare - Baze de date in comun Intre altele, punerea in comun a bazelor de date privind observatiile FAN, din diverse surse, ar putea permite, unor cercetatori in stiinte exacte, stiinte sociale sau ufologi, studii generale si de specialitate cu privire la aceste fenomene.
google-analytics.com