Cautare

21492 de rezultate pentru "date personale despre mircea petru" (3.03 secunde)
Acest barbat temator de Dumnezeu, rugandu-se lui Dumnezeu in casa sa, intr-una din zile, a vazut ca i s-a aratat lui ingerul lui Dumnezeu, spunandu-i ca rugaciunile si milosteniile lui au ajuns inaintea lui Dumnezeu si poruncindu-i sa trimita in Ioppi dupa Simon, care se cheama Petru, si de la dansul ceea ce va auzi, aceea sa faca.
Sfintii Apostoli Petru si Pavel. Traditii si obiceiuri Circa 500.000 de romani sunt aniversati, sambata, de ziua Sfintilor Apostoli Petru si Pavel (Paul, la catolici).
Mircea Geoana a fost dat marti afara din PSD si miercuri a fost revocat din functia de presedinte al Senatului. Social-democratii au realizat un material cu prevederile din statutul partidului pe care Mircea Geoana le-a incalcat si care s-au soldat cu retragerea sprijinului politic si revocarea de la Senat.
Bajau) Despre pescuirea minunata ne vorbeste Sfantul Evanghelist Luca, pe cand Sfintii Evanghelisti Matei si Marcu relateaza numai momentul chemarii la apostolat a celor doua perechi de frati pescari, Petru si Andrei, fiii lui Iona, si Iacov si Ioan, fiii lui Zevedeu, in timp ce primii isi aruncau mrejele in mare, fiindca erau pescari, iar ceilalti isi dregeau mrejele (Matei, cap.
Petru Filip si Mihai Nitu trec in USL Update 19.20 - Senatorul Petru Filip a anuntat, luni, ca se inscrie in PSD, liderul social-democrat Victor Ponta precizand totodata ca opozitia a preluat majoritatea si in conducerea Senatului, potrivit Mediafax.
Si cum la moda in aceste zile - gratie si votarii, dupa ani de asteptare si taraganare, a legii lustratiei - este sa se vorbeasca despre comunisti, securisti si turnatori, de ce sa nu luam in calcul toate persoanele trecute de o anumita varsta?
Bancile anunta ca executa in mare forta datornicii care nu-si platesc la timp creditele de nevoi personale negarantate cu ipoteca, mergand pana la a executa bunurile personale ale clientilor restantieri.
Traian Basescu si-a adus aminte de exercitiile extrem de aspre pe care le-a facut cu nava "Mircea", in varful catargului, la 44 de metri deasupra puntii, in ruliu, deasupra apei.
AmosNews Mircea Dinescu: Generalii lui Ceausescu sunt vinovati de mortii de la Revolutie, nu Iliescu - Generalii lui Ceausescu sunt vinovati de mortii de la Revolutie, nu Iliescu - a spus Mircea Dinescu, inaintea audierii de la Parchetul Militar din dosarul crimelor impotriva umanitatii.
Aflati din GdS cum va afecteaza/avantajeaza concret noul Regulament BNR, care limiteaza creditul de nevoi personale si creditul ipotecar in valute exotice.
Cine nu dispune de resurse propriii suficiente are ca posibilitati de finantare creditele bancare pentru nevoi personale sau de tip auto sau leasingul.
Pe internet nu gasesti prea multe articole despre semnificatia zilei de 30 Decembrie 1947. ... Petru Groza si Gheorghiu Dej, conducatorii de atunci ai Romaniei, doreau sa-i raporteze lui Stalin ca Romania a devenit republica chiar de ziua aniversarii (intemeierii) URSS.
Grupul PSD a decis la propunerea lui Victor Ponta sa demareze procedura de revocare a lui Mircea Geoana din functia de presedinte al Senatului. ... Excluderea presedintelui Senatului, Mircea Geoana din PSD intra in linie dreapta, dupa refuzul acestuia de a demisiona din aceasta functie.
Petru Filip este interimar la sefia Senatului A mai fost odata cand l-au schimbat pe Geoana Petru Filip este interimar la sefia Senatului ca urmare a faptului ca liberalul Crin Antonescu preia functia de presedinte interimar al Romaniei , conform deciziei Curtii Constitutionale.
Ar putea urma si un congres Filialele pesediste isi aleg tabara, daca nu au facut-o deja, in razboiul Victor Ponta-Mircea Geoana. ... Pana atunci, continua declaratiile acide, iar o prima judecata a lui Mircea Geoana are loc duminica, la Comisia de integritate.
Contestatarii din conducerea Partidului Ecologist Roman a lui Petru Lificiu analizeaza posibilitatea de a-l da in judecata pe acesta si a-i cere daune materiale pentru insusirea ilegala a functiei de presedinte al formatiunii.
Acest barbat temator de Dumnezeu, rugandu-se lui Dumnezeu in casa sa, intr-una din zile, a vazut ca i s-a aratat lui ingerul lui Dumnezeu, spunandu-i ca rugaciunile si milosteniile lui au ajuns inaintea lui Dumnezeu si poruncindu-i sa trimita in Ioppi dupa Simon, care se chiama Petru, si de la dansul ceea ce va auzi, aceea sa faca.
Senatorul Petru Filip a anuntat luni ca a parasit grupul PDL si se va alatura celui al Partidului Social Democrat din Senat.
Dupa discutii furtunoase, presedintele Prioteasa i-a convins pe primarii PSD ca trebuie sa adopte o pozitie unitara Conducerea PSD Dolj, organizatie din care face parte si Mircea Geoana, i-a convocat ieri pe primarii social-democrati din judet pentru a-i consulta pe tema cazului "Geoana".
Dupa discutii furtunoase, presedintele Prioteasa i-a convins pe primarii PSD ca trebuie sa adopte o pozitie unitara Conducerea PSD Dolj, organizatie din care face parte si Mircea Geoana, i-a convocat ieri pe primarii social-democrati din judet pentru a-i consulta pe tema cazului "Geoana".
google-analytics.com