Cautare

3478 de rezultate pentru "date contact" (2.66 secunde)
Lentile de contact cu ecran LCD, un alt mod de a vedea lumea Lentilele de contact care isi schimba aspectul si te pot face sa vezi lucruri care nu se afla in fata ta erau intalnite pana de curand doar in filme SF, unde isi demonstrau potentialul oferind purtatorului informatii utile despre obiectele aflate in campul vizual, sau afisand o interfata 3D interactiva pentru unPC sau smartphone ultra-sofisticat.
Tocmai pentru ca boala ii afecteaza destul de mult vederea, Prepelita e nevoit sa-si puna lentile de contact atunci cand intra pe teren pentru a juca meciuri oficiale sau amicale.
- dermatita de contact (iedera otravitoare, stejar, etc.); ... psoriazis, paduchi, dermatita seboreica (matreata) si dermatita de contact; ... dermatita de contact, dermatita atopica si conjuctivita alergica; ... rinita alergica, dermatita de contact si otita externa (urechea inotatorului); ... dermatita de contact, dermatita atopica, scabie, psoriazis, foliculita;
varf triunghiular, cavernos in interior, tunele naturale, ca si cum ar fi o structura in interiorul muntelui, destul de impenetrabil, doua persoane plimbandu-se afara (imposibil de realizat un contact cu ei) si alte doua inauntrul structurii.
Prima solutie completa de transmisie a datelor video prin LTE Noua solutie completa pentru transmisie via LTE va revolutiona transferul de date mobile si va satisface cererea in crestere pentru servicii TV oriunde.
Glaucomul si lentilele de contact Simptomele acestei boli : durere in jurul ochiului, dureri de cap puternice, roseata, vedere cu halouri colorate Cercetatorii americani au pus la punct o lentila de contact capabila de a elibera, direct in ochi, in doze speciale, medicamentul prescris contra glaucomului.
Cele mai comune cauze sunt polenul, praful, parul animalelor de companie, picaturile pentru ochi, lentilele de contact si machiajul. ... Lentilele de contact pot irita ochii doar in cazul ingrijirii necorespunzatoare. ... Daca porti lentile de contact, renunta la ele pana cand se rezolva problema.
Adriana Stanila, presedintele Societatii Romane de Lentile de Contact si al Societatii Romane de Cornee si Suprafata Oculara.
Astfel, dupa ce Parlamentul, Consiliul si Comisia Europeana au convenit la inceputul lunii aprilie asupra modalitatilor de reglementare a pietelor angro de roaming, tarifele de roaming vor fi plafonate la 3,2 eurocenti/minut pentru apeluri si la 1 eurocent/SMS, urmand ca, in ceea ce priveste transferul de date mobile, costul acestora sa fie plafonat la 0,05 euro pentru fiecare Mb de date consumat.
Simularile de date realizate de Organizatia Mondiala a Sanatatii pentru anul 2015 arata ca 1.750.000 de persoane noi s-au infectat cu VHC la nivel mondial (23,7 cazuri noi de infectare per 100.000 locuitori).In multe cazuri hepatita C poate ramane nediagnosticata timp de mai multi ani deoarece simptomele sale pot fi adesea puse pe seama altor boli.
In vederea adaptarii la cerintele europene a sistemului national de monitorizare statistica a pietei muncii, Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca (ANOMF) a luat decizia ca indicatorul de cautare in bazele de date despre piata muncii sa fie codul numeric personal (CNP).
Picaturile pentru ochi pot fi recomandate in cazul ochilor uscati, ochilor rosii sau pentr cei care poarta lentile de contact. ... Purtarea lentilelor de contact Purtarea lentilelor de contact poate provoca, uneori, inrosirea ochiului.
 Pagini Aurii a lansat saptamâna aceasta „Contact B2B“, un ghid de informare clasificat, care se adreseaza mediului de afaceri românesc.
 Pagini Aurii a lansat saptamâna aceasta „Contact B2B“, un ghid de informare clasificat, care se adreseaza mediului de afaceri românesc.
Carrefour intra in satele din Romania cu un nou brand, Contact. ... Carrefour importa formatul Contact din Franta, unde exista acum peste 400 de astfel de magazine. ... In Franta, reteaua Contact s-a extins rapid in mediul rural prin intermediul francizei.
Infectia se transmite prin contact direct cu sangele, fluidele biologice sau tesuturile persoanelor sau animalelor infectate. ... In perioada epidemiei, mai expuse infectiei sunt cadrele medicale, familiile lor si persoanele care intra in contact cu bolnavii sau decedatii. ... "Trebuie sa intri in contact foarte apropiat pentru a te infecta.
Ghidul sau i-a explicat ca globurile erau un sistem de stocare a informatiilor si ca tocmai luase contact cu unele date inmagazinate. ... El spune ca, impreuna cu extraterestrul cu care era in contact, a mai facut si alte calatorii in interiorul acelor globuri, in diferite regiuni ale Pamantului:
Cand Courtney Brown s-a apropiat de aceste tehnici, exista deja un grup de clarvazatori care se straduiau sa obtina, prin tehnicile de vedere la distanta, date despre OZN-uri si despre ocupantii acestora.
Ulterior, mai multe documente de acest tip au iesit treptat la iveala, prin intermediul legii libertatii de informare (FOIA), dovedind in mod ferm implicarea FBI, CIA si NSA in colectarea de date despre fenomenul OZN si despre ufologi.
Noile date au permis realizarea unui raport OZN substantial, aratand totodata si cat de mult se lupta autoritatile sa inteleaga ce anume se petrece deasupra capetelor lor. ... Controlorul reitereaza, de asemenea, ca tot nu exista niciun contact radar cu misterioasa aeronava.
google-analytics.com