Cautare

15574 de rezultate pentru "date meteo republica moldova luna septembrie 2009" (3.54 secunde)
39 de candidati s-au inscris in cursa pentru alegerile parlamentare anticipate din Republica Moldova. ... Mai intai la alegerile la termen din aprilie 2009, apoi la cele anticipate din iulie acelasi an si recent, in septembrie, la un referendum esuat pentru modificarea Constitutiei.
Ultima prognoza meteo a meteorologilor nu e deloc incurajatoare. ... PROGNOZA METEO JOI Temperaturile se vor mentine in continuare peste mediile climatologice specifice perioadei. ... PROGNOZA METEO VINERI.
Presedintele moldovean in exercitiu, Vladimir Voronin (foto), a acuzat sambata Uniunea Europeana ca ridica o "cortina de fier" pentru a tine la distanta Republica Moldova, tara cea mai saraca din Europa, si a cerut Bucurestiului sa nu mai distribuie pasapoarte romanesti moldovenilor.
Cum sunt femeile in functie de luna in care s-au nascut Luna in care te-ai nascut poate spune foarte multe despre personalitatea ta. Citeste in continuare caracteristicile generale ale femeilor, in functie de luna nasterii. Ianuarie Femeile nascute in luna ianuarie sunt ambitioase si incapatanate.
Presedintele PSD, Mircea Geoana (foto), a declarat marti ca mesajul pe care ar trebui sa-l dea politicienii romani in urma incidentelor de la Chisinau este ca Europa nu trebuie sa abandoneze Republica Moldova, ci sa o ajute in drumul spre democratie.
Comisarul european Leonard Orban a anuntat ieri ca institutiile europene vor incepe de astazi sa discute despre situatia din Republica Moldova si a su-bliniat ca, din semnalele pe care le are pana in prezent, pozitia Romaniei a fost apreciata datorita calmului si echilibrului de care a dat dovada.
Republica Moldova este din nou in situatia de a face fata unei posibile crize energetice dupa ce, miercuri seara, centrala electrica de la Cuciurgan, intreprindere situata in regiunea controlata de regimul separatist de la Tiraspol, si-a sistat livrarile de curent electric pentru localitatile din dreapta Nistrului, informa ieri BBC.
Republica Moldova a parafat Acordul de Asociere la Uniunea Europeana Sursa: ... Republica Moldova a parafat Acordul de Asociere la Uniunea Europeana. ... Din partea Republicii Moldova, pe Acordul de Asociere la Uniunea Europeana si-a pus semnatura premierul Iurie Leanca.
Seful Guvernului roman si omologul sau moldovean au convenit ieri sa organizeze anual o sedinta comuna de guvern in care sa fie discutate proiectele de colaborare intre Romania si Republica Moldova.
domnul James Pettit, ambasadorul Statelor Unite ale Americli la Chisinau, facute la postul Moldova 1 cu ocazia aniversarii a 25 de ani de Independenta a Republicii Moldova, au fost primite cu surprindere, ingrijorare si o mare doza de insatisfactie de opinia publica din Romania.
Scrutinul parlamentar de maine din Republica Moldova este, deopotriva, un indiciu si un test al democratiei. Indiciu, pentru ca rezultatul e mai imprevizibil ca oricand pana acum in tanara republica de dincolo de Prut.
Emil Boc s-a aflat in fruntea Guvernului din decembrie 2008 pana in decembrie 2009. ... Tariceanu fusese insa pus in garda la inceputul lunii martie 2005, cand Basescu i-a transmis ca s-a incheiat "luna de miere" dintre ei si ca are deja unele "insatisfactii" fata de activitatea Executivului.
9.251.827 de locuitori aveau in 2009 locuintele conectate la sistemele de canalizare, acestia reprezentand 43,1% din populatia Romaniei, cu 14.006 persoane mai mult decat in anul 2008, arata datele transmise de Institutul National de Statistica (INS).
Campania promotionala "Sarbatoreste Finala Mondialului cu mii de premii!", organizata de Coca-Cola HBC, inceputa pe 17 mai 2010, se desfasoara simultan, timp de doua luni, pe teritoriile Romaniei si Republicii Moldova.
Dintr-un articol, aflam motivul pentru care a fost aleasa ziua de 30 Decembrie pentru a ramane consemnata in istorie ca ziua cand tara s-a declarat republica, in urma abdicarii regelui.
Moldova si Bulgaria si-au ales presedinti pro-Kremlin, care se alatura liderilor din Ungaria, Serbia, Cehia si Slovacia (Autori:
Apropierea Republicii Moldova de Uniunea Europeana reprezinta principala miza a scrutinului de ieri, in conditiile in care viitorul parlament de la Chisinau il va alege pe succesorul presedintelui Vladimir Voronin.
Apropierea Republicii Moldova de Uniunea Europeana reprezinta principala miza a scrutinului de ieri, in conditiile in care viitorul parlament de la Chisinau il va alege pe succesorul presedintelui Vladimir Voronin.
• Banca Romana de Dezvoltare - BRD Unitatile BRD nu vor avea program de lucru cu clientii in zilele de 25 si 26 decembrie 2009 si 1 si 2 ianuarie 2010.
Presa rusa apreciaza ca vineri, "in Republica Moldova a avut loc, de facto, o revolutie anticomunista de catifea", iar inlaturarea comunistilor de la putere este inevitabila. Vineri, "28 august, in Republica Moldova a avut loc, de facto, o revolutie anticomunista de catifea!
google-analytics.com