Cautare

15574 de rezultate pentru "date meteo republica moldova luna septembrie 2009" (6.91 secunde)
Republica Moldova a declansat razboiul diplomatic cu Romania dupa luptele de strada de marti dintre tineri si politie. ... Dupa protestele in masa de la Chisinau, in cadrul carora au fost expuse lozinci privind unificarea Romaniei cu Moldova, Chisinaul a decis sa introduca regimul de vize pentru tara noastra.
Seful statului le-a vorbit studentilor Universitatii Bogdan Petriceicu-Hasdeu din Cahul despre necesitatea ca Republica Moldova sa se apropie de UE, despre reforma in Educatie si despre proiectele comune pe care cele doua tari in care pot colabora.
Cetatenii din Republica Moldova au ales duminica o noua componenta a Parlamentului, care conform legislatiei urmeaza sa aleaga un nou sef al statului.
Integrarea europeana a Republicii Moldova devine un proces ireversibil. ... As dori sa salut organizarea in Republica Moldova la 30 noiembrie 2014 de alegeri parlamentare libere si democratice si sa felicit cetatenii Republicii Moldova pentru optiunea majoritara degajata din procesul electoral pentru continuarea procesului de integrare europeana!
Vremea din saptamana 24 - 30 septembrie 2018 aduce temperaturi cu 10 grade mai mici decat in saptamana precedenta. Prognoza meteo pentru aceasta saptamana aduce temperaturi de zero grade Celsius la munte, valori de iarna. Meteorologii de la INMH au actualizat prognoza meteo pentru ultima saptamana din septembrie 2018.
Singura vizita in care am emotii este atunci cand vin in Republica Moldova Presedintele Romaniei, Traian Basescu, s-a aratat emotionat de vizita in Republica Moldova. ... Este o vizita pe care o fac cu multa placere si cu dragoste pentru Republica Moldova si cetatenii sai.
Senatorul Titus Corlatean, Ministrul de Externe al Romaniei, a sustinut o Declaratie politica, cu ocazia ratificarii de catre Senatul Romaniei a Acordurilor de Asociere intre Uniunea Europeana si Republica Moldova, Georgia si Ucraina, pe care o puteti citi in continuare. ... Moldova, Georgia si Ucraina.
Vremea 6 septembrie. Meteorologii anunta ploi generate de un fenomen meteo in Marea Neagra Vremea pe 6 septembrie este, in continuare, instabila. Prognoza meteo anunta ploi in special in jumatatea estica a tarii si temperaturi in scadere, care sunt generate de un fenomen meteo aparut in Marea Neagra.
PROGNOZA METEO BUCURESTI. ... Cum va fi vremea in tara PROGNOZA METEO BUCURESTI. ... PROGNOZA METEO BUCURESTI. ... PROGNOZA METEO BUCURESTI. ... Cum va fi vremea in tara PROGNOZA METEO joi, 6 aprilie. ... PROGNOZA METEO VINERI, 7 aprilie.
O delegatie oficiala romana alcatuita din reprezentanti ai Consiliilor Judetene din Vaslui si Iasi nu a fost lasata sa intre ieri in Republica Moldova, fiind oprita in vama moldoveneasca Leuseni.
Ministrul de externe Teodor Baconschi a recunoscut luni la TVR 1 ca scandalul de spionaj izbucnit in urma cu cateva saptamani la Moscova, implicand un diplomat roman, are legatura cu ce se intampla in prezent in Republica Moldova si cu sprijinul pe care Romania il da unor forte din tara vecina.
Sumele pe care mediul de afaceri le-a declarat la Fiscul doljean in luna septembrie sunt in scadere cu 13% fata de septembrie 2009, respectiv cu 2,33% mai putin decat in august 2010, ceea ce inseamna ca firmele din judet au avut mai putini salariati (deci au platit contributii mai mici) si ca activitatea economica a fost la nivel mai mic.
ANM a publicat prognoza meteo pentru urmatoarele doua saptamani. Vremea in septembrie 2016. ... Pana la debutul lui septembrie, finalul lui august va fi marcat de o perioada de cateva zile cu temperaturi mai ridicate.
Exportul de gaz romanesc sustine securitatea energetica a Republicii Moldova. ... La 4 martie 2015 a inceput oficial exportul de gaz romanesc spre Republica Moldova, rezultat al unui proiect de cooperare cu profunde semnificatii bilaterale, dar si europene.
Presedintele Traian Basescu a declarat vineri ca, desi Romania a pledat in toate instantele europene pentru negocierea unui nou tratat intre Uniunea Europeana si Republica Moldova, prin incalcarile drepturilor omului de catre Chisinau, acest acord "nu are o perspectiva imediata".Seful statului a declarat, la deschiderea Forumului Autoritatilor Locale din Romania si Republica Moldova, ca pozitia statului vecin fata de Romania si incalcarea drepturilor omului fata de propriii cetateni dupa alegerile parlamentare din 5 aprilie fac ca un nou acord cu Uniunea Europeana, in conditiile in care cel existent anterior a expirat, sa nu se materializeze in viitorul apropiat.
Voronin nu s-a sfiit sa declare ca Republica Moldova vrea sa ajunga in Uniunea Europeana, prin Bruxelles, si nu pe la Bucuresti. Potrivit comisarului european Leonard Orban, institutiile europene vor incepe de astazi sa discute despre situatia din Republica Moldova.
Ion Varta (foto), fost membru PPCD, istoric, deputat independent in Parlamentul Republicii Moldova a comentat pentru cotidianul "Replica" evenimentul de care depinde soarta republicii.
Moldova nu mai primeste gaz De la inceputul anului, Republica Moldova nu mai este alimentata cu gaze naturale din Rusia, se arata intr-un raport al guvernului moldovean prezentat luni de premierul Vasile Tarlev in cadrul unei sedinte convocate de presedintele Republicii Moldova, Vladimir Voronin.
Lazurca a subliniat, in cadrul audierii sale de catre Comisiile reunite de politica externa ale Parlamentului, importanta diplomatiei parlamentare in relatia dintre cele doua state si importanta proiectelor comune, aratand totodata ca Romania poate furniza un transfer de competente si experienta Republicii Moldova, in contextul eforturilor depuse de Moldova pentru aderarea la UE.
'Ministerul rus al Afacerilor Externe a reactionat la declaratia lui Traian Basescu potrivit careia interesul Bucurestiului este de a ajuta Republica Moldova sa-si redobandeasca integritatea teritoriala, acuzandu-l ca "in felul acesta, se poate sa-ti versi naduful din cauza confuziei spionului roman, care si-a esuat misiunea de a culege informatii secrete la Moscova".
google-analytics.com