Cautare

303 de rezultate pentru "dana savuica" (3.11 secunde)
Editura Univers va invita joi, 31 mai, la ora 11:00, la standul Editurii Univers de la Bookfest, (ROMEXPO, Pavilionul B2) unde are loc lansarea carții Danei Savuica, Din calatoriile unei femei cu suflet de copil.
Recent, s-a desfasurat prima editie pe anul 2016 a caravanei Traieste Inteligent sustinuta de Dana Savuica si organizata impreuna cu Replica Vedetelor Events, avand drept centru al actiunii Hotelul Marshal Garden, din Calea Dorobantilor 50B.
Recent, s-a desfasurat pe terasa Grand Combo din Baneasa Shopping City a doua editie a conferintelor "Traieste Inteligent" sustinuta de Dana Savuica.
Recent, s-a desfasurat la Galeria de Arta Galateca, prima editie a conferintelor "Traieste Inteligent cu Dana Savuica" axate pe subiecte cum ar fi: ... Dana Savuica, cu o experienta profesionala dezvoltata, pe care a acumulat-o de-a lungul timpului, a declarat:
Ca urmare a succesului rasunator avut de prima conferinta sustinuta de Dana Savuica, vedeta propune un nou eveniment de travel & style.
Dana Savuica a fost prezenta recent la evenimentul de lansare a colectiei de primavara - vara de la magazinul MOA din Afi Palace Cotroceni. ... Mai mult port gablonturi decat bijuterii din aur si argint!", ne-a spus Dana Savuica.
Prima tema abordata de Dana Savuica in cadrul conferintei, va fi "Descopera cu Dana Savuica secrete de fashion & beauty" si se ve raspunde la intrebarea momentului:
Dana Savuica propune o serie de conferinte axate pe subiecte cum ar fi frumusetea, moda, calatoriile, dar si relationare in cuplu. Prima tema abordata de vedeta in cadrul conferintei, va fi "Descopera cu Dana Savuica secrete de fashion & beauty" si se ve raspunde la intrebarea momentului:
Recent, a avut loc o noua editie a caravanei Traieste Inteligent, care i-a purtat pe Dana Savuica, dar si pe invitatii sai:
Dupa o relatie de 25 de ani, dintre care 22 au fost casatoriti, Dana Savuica si Razvan Stanciu au decis sa puna capat mariajului si sa o ia pe drumuri separate. Dana Savuica traieste o frumoasa poveste de dragoste.
Recent, a avut loc evenimentul "Traieste Inteligent- Let's be smart!" ce o are drept gazda pe Dana Savuica. ... Printre vedetele care au dat curs invitatiei Danei Savuica s-au numarat si:
Recent, elegantul restaurant boutique Brasserie Cotroceni s-a dovedit a fi aproape neincapator datorita numeroaselor persoane care au dorit sa fie prezente la un nou eveniment Traieste Inteligent cu Dana Savuica.
Dana Savuica propune un nou eveniment premium de travel adresat tuturor persoanelor din mediul de afaceri. ... Cu o atmosfera nobila, elevata, si un design itinerant, ce alimenteaza visele de calatorie inca de la intrare, travel boutique-ul va fi locul in care Dana Savuica ii da intalnire publicului sau.
Astazi, la Carturesti Carusel, Dana Savuica se va intalni cu publicul cititor, la ora 19.00, unde va avea loc o sesiune de autografe, cu promotii si surprize organizata de Editura UNIVERS. ... In cartea scrisa de Dana Savuica veti gasi diverse pasaje interesante si pline de mister.
Care este povestea de viata a Danei Nicolaescu, vaduva regizorului Sergiu Nicolaescu Sergiu si Dana Nicolaescu au trait impreuna vreme de peste zece ani si nimeni nu a avut nicio problema cu femeia cu 46 de ani mai tanara care a intrat in viata celebrului regizor.
Duminica, 7 decembrie, intre orele 10:00-12:00, Dana Savuica a facut parte din echipa Coffeol si a servit cafea brasovenilor in scop caritabil. ... Dana Savuica s-a implicat in aceasta actiune si a oferit celor prezenti aroma bucuriei constand intr-o gama varianta de cafele si ceaiuri.
Mircea Badea si Dana Grecu vor prezenta stirile de seara ale Antena 3. ... Va fi un jurnal zilnic Mircea Badea si Dana Grecu vor prezenta duminica, 26 iunie, principalul jurnal de stiri al Antenei 3, difuzat intre orele 20.00-20.50.
Antreprenori de succes si doamne iubitoare de frumos au fost invitatii Danei Savuica in restaurantul rafinat si cochet din lobby-ul hotelului Aro Palace, situat in centrul Brasovului.
Vedeta Dana Savica este una dintre cele mai frumoase femei din Romania si, pentru ca tine la silueta sa, a reusit intr-un timp record sa isi remodeleze talia.
Recent, s-a desfasurat a treia editie a conferintei "Traieste Inteligent" sustinuta de Dana Savuica. ... Printre vedetele care au dat curs invitatiei Danei Savuica s-au numarat Cristina Cioran, Geanina Ilies si Simona Patruleasa.
google-analytics.com