Cautare

303 de rezultate pentru "dana savuica" (2.80 secunde)
"Imi amintesc ca si cum ar fi fost ieri, domnule Presedinte, siajul lasat de doamna Elena Udrea in efervescenta dumneaei navigare in rada exterioara a politicii, cu vant in pupa, de la TSD la PNL, urmata de ancorarea in dana PD, sub atenta obladuire a Comandantului, dl.
Nastase a fost insotit de Dana, sotia sa, precum si de Andrei, unul dintre cei doi fii. Dupa discursuri, el a acordat autografe celor care si-au procurat cartea.
Tutunaru Dana Prof.Dr.Ing. Cristea Victor Porgras Ana Andries Elena Budileanu Veronica Plesu Andreea Badiu Teodora Paul Buta Valentina Onet Dr.
Ulterior, mama fostului ministru i-a vandut vila lui Marius Opran, apropiat al sotilor Dana si Adrian Nastase, pentru 280.000 de euro.Firma Vertcon a fost fondata de Sergiu Sechelariu - fost secretar de stat in Ministerul Transporturilor si Constructiilor - si de Irina Jianu, fost sef al Inspectoratului de Stat in Constructii, care si-au cedat actiunile in anul 2001 unor apropiati din firma Conimpuls, care a fost si ea a lui Sergiu Sechelariu.
Aici, la Constanta, totul merge OK, trebuie remarcat acest lucru", a declarat, pentru cotidianul "Replica" de Constanta, Dana Chirca (foto), consilierul MAPDR detasat la malul marii.
De altfel, in cursul zilei de ieri, prefectul Liviu Brailoiu s-a aflat la Bucuresti pentru a discuta cu ministrul Dana Nica pe aceasta tema, urmand ca pana vinerea viitoare, la ora 12.
Ulterior, in februarie 2008, Nastase si-a recastigat pozitia fruntasa in PSD, unde ocupa acum functia de presedinte al Consiliului National. Este casatorit cu Dana Nastase si are doi copii: Andrei si Mihnea.
In cursul zilei de ieri, nu mai putin de 150 de salariati ai Agentiei de Salvare a Vietii Omenesti pe Mare, din dana 78 a Portului Constanta, au declansat, in fata institutiei, un protest spontan din cauza deciziei ministrului Transporturilor de comasare a agentiei si trecerea asociatiei la Compania Nationala Administratia Porturilor Maritime.
Atat presedintele Uniunii Nationale a Judecatorilor din Romania (UNJR), Dana Garbovan, cat si presedintele Asociatiei Magistratilor din Romania (AMR), Mona Pivniceru, au confirmat ca si-au trimis reprezentanţi la intalnirea de la Guvern.
Seara, am stat, in jurul bradului, cu Dana, cu Andrei si prietena lui, cu Mihnea - care a crescut mult si este deja mai inalt decat mine - si cu cativa prieteni vechi.
Dezvaluirea a fost facuta, in direct la Antena 3, de catre Rozalia Dana Varga, consilier guvernamental si reprezentant al femeilor din Partida Rromilor, intr-un moment in care, in piata Victoriei, sute de tigani cereau capul ministrului de Externe, Theodor Baconschi, acuzat de declaratii rasiste.
Cu doar o zi in urma, Dana Diaconsecu exclude orice varianta de alianta cu vreun partid politic important, cu exceptia PNL, motivand ca restul formatiunilor au furat.
Putini stiu, insa, ca "Apelul pentru Schimbare", petitia online lansata la sfarsitul lunii ianuarie de profesori precum Marian Stas, medici, precum Dana Safta, directorul medical de la Spitalul Elias, artisti precum Mihaela Mihai, dar si jurnalisti sau antreprenori, este aceeasi cu chemarea fostului presedinte al Senatului, Mircea Geoana.
Anterior, propunerea MAE pentru ambasadorul Romaniei in Italia, Malta si San Marino, Dana Manuela Constantinescu, a primit marti aviz negativ in comisiile reunite de politica externa.
Dar, desi "Antena 3 e aici", sloganul lansat de domnia sa, a avut un succes remarcabil, Traian Basescu n-are totusi loc la un post TV unde, in prime time, fac legea nume grele precum Dana Grecu, Razvan Dumitrescu sau Mihai Gadea langa care, cu toata simpatia, actualul presedinte nu poate fi decat, cel mult, asistent de platou.
Anul 2014 va porni cu noi incercari pentru mine, pentru Dana si pentru baietii nostri. Vor fi adunati 10 ani, partial irositi in suferinta, insatisfactii si proiecte neterminate.
Si Realizatorii Antena 3, Radu Tudor si Dana Grecu, au sustinut ca sunt foarte dezamagiti de afirmatiile premierului Romaniei, Dacian Ciolos.
dcnews.ro o citeaza pe Dana Grecu, care a afirmat la A3, intr-o emisiune: Corina Cretu, viitorul presedinte al PSD.
Dupa eliminarea vizelor in Schengen, exista "o frenezie a circulatiei " si "predomina emigrarea economica ", declara sociologul Dana Diminescu, citata de "Liberation”.
Mai precis, este vorba despre un furt "pe fata” de combustibil, care se comite pe ferry boat-ul "Eforie", din Portul Constanta Agigea Sud, in dana 120.
google-analytics.com