Cautare

303 de rezultate pentru "dana savuica" (2.54 secunde)
Marilena Francu Radio Romania Actualitati, Dana Lascu sef sectie dep Social Sanatate Evenimentul Zilei, Sorin Schiopu Radio Romania Mures Sesiune de intrebari si raspunsuri 16.30-17.00 Aplicatii practice:
Dana Nalbaru a vorbit despre boala sotului ei, Dragos Bucur, care a fost diagnosticat cu diabet la varsta de 24 de ani, iar de atunci a isi face constant injectii cu insulina, pentru a-si tine boala sub control. ... Analizele ii ies bine, a declarat Dana Nalbaru.
Catalina Porumbel a preluat emisiunea dupa ce Dana Chera, ex-Grecu, a ramas insarcinata cu actualul sot, un medic stomatologic din Pitesti si s-a retras din televiziune pentru a-si creste copilul.
Dana Budeanu l-a atacat in direct la Antena 3 pe ministrul Fondurilor Europene, Cristina Ghinea dupa ce a fost alocata o suma in PNRR pentru achizitionarea unor obiecte sexuale din plastic care sa ii invete pe romani sa se reproduca.
Dana Marijuana este terorizata! O femeie pretinde ca ar fi sora ei si se foloseste de numele artistei ca sa le ceara oamenilor bani!
Dana Roba a anutat divortul de sotul ei. In exclusivitate, aflam care sunt gandurile sale si care au fost momentele de cumpana din casnicie.
Dana Roba traieste cosmarul vietii sale. Make-up artista vedetelor a fost batuta cu bestialitate de catre sot. Ea se afla acum internata la spital, dupa ce a fost lovita si a ramas inconstienta.
Insotit de sotia sa Dana la Galati, Nastase le-a promis alegatorilor ca va urma exemplul tatalui sau de a lupta pentru binele Romaniei l O expozitie de afise care trateaza, ca o parodie, afisele si mesajele electorale ale partidelor politice a fost vernisata la Casa de Cultura a municipiului Deva.
Moldovan il vizita pe Ciocan la fiecare deplasare a sa la Satu Mare, intilnindu-se fie la cabinetul acestuia de la Prefectura, fie in separeurile de la hotelul Dana din Satu Mare ori de la motelul Mujdeni din zona Oasului.
Cu timpul, Irina Jianu a devenit tovarasa la catarama cu Dana Nastase. Chindlea percuta de fiecare data cind cuplul Nastase vizita Bihorul.
Fara sa scoata o vorba, zambitoare, doamna Geoana se indreapta spre telefon, formeaza un numar si, atunci cand i se raspunde, rosteste apasat: Dana, vino imediat la mine!”.
La fel ca la Iasi, familiile Nastase si Geoana au dansat pe scena alaturi de trupa Voltaj. Multimea a scandat “Nastase, Nastase“, iar Dana Nastase a primit flori.
Curtea Constitutionala a admis ieri exceptia de neconstitutionalitate ridicata de avocatul sotilor Dana si Adrian Nastase in procesul Zambaccian. Exceptia de neconstitutionalitate se referea la un articol din legea raspunderii ministeriale.
La dana de pasageri a Portului Constanta a acostat vineri, 6 mai a.c., fregata franceza "La Motte-Picquet” care va efectua peste trei zile un exercitiu comun in Marea Neagra, cu fregatele romanesti "Marasesti” si "Regele Ferdinand”.
Am scris mai multe scrisori pentru Dana, pentru Andrei, pentru Mihnea. Dar lucrurile au trecut, acum privesc in urma si ma intreb daca reactia mea a fost cea mai buna atunci.
Prima nava este scufundata in zona Danei 35, iar cea de-a doua se afla in Dana 13-15. Secretarul de stat a precizat ca "proiectul mai sus mentionat face parte dintr-un proiect de mare anvergura ce vizeaza reabilitarea Danelor 35-44, Port Bazinul Nou si Cheul Faleza".
Totodata, Dana Danoiu, sustinuta de PD, a fost numita la conducerea Agentiei de Protectia Mediului Arad. Aceasta a preluat locul detinut de pesedistul Cristian Ispravnic.
Astfel, potrivit relatarilor presei, el s-a "oferit", pe podul de la Maracineni, la inundatii, sa o angajeze la Cotroceni pe Dana Grecu, de la Antena 3, pentru ca este blonda.
Seara, am ajuns acasa, am deschis televizorul si Dana Grecu vorbea despre Udrea pe bicicleta. Am inchis televizorul. Superba liniste!
Revenind la Adrian Nastase, de mentionat ca procurorii Departamentului National Anticoruptie au extins cercetarile in dosarul "Zambaccian", considerand ca o mostenire primita de catre familia Dana si Adrian Nastase ar putea avea legatura cu achizitionarea unei parti a imobilului din strada Zambaccian.
google-analytics.com