Cautare

303 de rezultate pentru "dana savuica" (6.07 secunde)
In prima zi de primavara, Dana Savuica alaturi de cativa reprezentanti ai presei si bloggeri de cooking au avut ocazia de gateasca cot la cot cu Chef Scarlatescu cele mai bune scoici din oras.
Am intalnit-o recent pe Dana Marijuana la targul de Martisor organizat in Piata Unirii. ... Mi s-a aratat dinainte, in vis, ca voi avea un copil", ne-a spus Dana Marijuana, in exclusivitate pentru www.estiri.ro.
La editia a 5-a au raspuns prezent in calitate de ospatari Daniela Gyorfy, DJ Harra Dana Neacsu, MC Geo si maestrul Alin Panaite;
Mihaela Tatu, Dana Deac, Sanda Nicola sunt doar cateva femei exceptionale care s-au luptat cu boli crunte si au iesit invingatoare. ... Dana Deac a invins cancerul in faza terminala Dana Deac se afla in apogeul carierei sale, cand a primit un diagnostic cumplit:
Dana Bratu:
Cunoscuta jurnalista Dana Razboiu va reveni pe micul ecran la jumatatea acestei luni, in prime time, in weekend. Dana Razboiu se intoarce in lumea televiziunii si va prezenta de la jumatatea lunii martie stirile din prime time in weekend ale canalului Realitatea TV.
"Dana era o obraznica din cale-afara. Odata, a venit Stela Popescu in vizita cu o prietena de-a ei, care, culmea, ii cunostea pe Dana si pe familia ei. Si prietena Stelei a fost socata cand a vazut-o aici pe Dana:
Dana Maratas expune zilele acestea la targul de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie. ... Soacra mea si eu suntem designeri de bijuterii, iar Razvan e sistemul de suport logistic", ne-a spus Dana.
Dana Marijuana si iubitul ei, Sebi, participa zilele acestea la targul colectionarilor organizat in curtea Palatului Sutu.
Ion Iliescu a fost externat de la Spitalul Elias Fostul presedinte Ion Iliescu a fost externat, azi, de la Spitalul Elias, unde a fost internat o zi pentru investigatiile medicale periodice, a declarat directorul medical al unitătii sanitare, Dana Safta, citata de mediafax.ro. ... Dana Safta.
"Studiul constituie o premiera in tara noastra, atat datorita acoperirii nationale, cat si a completarii datelor culese pe baza de chestionar cu evaluarea spirometrica a subiectilor" a subliniat D-na Dana Farcasanu-directorul executiv al Centrului pentru Politici si Servicii de Sanatate.
Dana Deac va pleca in luna octombrie la o clinica din Turcia, unde va fi izolata de restul lumii timp de 10 zile. ... Dana, cancerul a recidivat!
Dana Grecu: Corina Cretu, viitorul presedinte al PSD Dana Grecu a spus la emisiunea Adevaruri ascunse de la Antena 3 ca europarlamentarul Corina Cretu ar putea deveni viitorul presedinte al Partidului Social Democrat. ... Va veni in Romania si va prelua PSD-ul, a spus Dana Grecu.
Chiar daca se tine departe de camerele de luat vederi, unul dintre cei mai bine imbracati barbati din seara respectiva a fost Razvan Stanciu, sotul Danei Savuica.
Dana Grecu si Mircea Badea au putut fi urmariti duminica, 26 iunie, incepand cu orele 20.00 in noua postura de prezentatori de stiri.
Sotia sa, Dana Nastase, a primit - conform certificatului de mostenitor din 31 mai 2005 - 602.000 USD, 60.000 de euro si 281.669 de lei noi.
Tudor Pojoni - Bucuresti Non-Stop Ion Ioachim Stroe - Muntele Magic Cel mai bun sunet (lung metraj) Sorin Neagu, Florin Tabacaru - Acasa la tata Momchil Bozhkov, Dana Lucretia Bunescu, Cristinel Sirli - Aferim!
Cunoscuta cantareata hip hop Dana "Marijuana" Coteanu, in varsta de 33 de ani a nascut, in aceasta dimineata, o fetita, la maternitatea Bucur din Capitala. ... Dana ‘Marijuana‘ mai are un copil, o fiica, in varsta de sapte ani.
Dana Chera, fosta Grecu, a devenit mama pentru a treia oara, sambata, 21 iulie, dupa ce a adus pe lume o fetita perfect sanatoasa. ... Dana, care a divortat in luna ianuarie dupa 20 de ani de mariaj, s-a recasatorit cu medicul stomatolog A.
Dupa fostul premier a venit sa discute cu procurorii si sotia acestuia, Dana Nastase, acuzata de complicitate la luare de mita in dosarul Zambaccian.
google-analytics.com