Cautare

303 de rezultate pentru "dana savuica" (3.29 secunde)
Ea a fost cea mai importanta femeie din viata lui Sergiu Nicolaescu Sergiu Nicolaescu, regizorul care a murit joi, la 82 de ani, traia cu o femeie mult mai tanara decat el, Dana Ionica, o bruneta frumusica de numai 35 de ani.
Dana Savuica a participat aseara la redeschiderea magazinului Top Line din zona Piata Unirii din Capitala. ... Detest fixativele care iti usuca parul, asa ca vreau fixative flexi care sa nu-mi incarce parul", ne-a spus Dana Savuica, in exclusivitate pentru estiri.ro.
Dana Savuica a realizat nici mai mult nici mai putin de 40 de bazine in ziua cu pricina, asta pentru ca problemele de sanatate nu ii mai permit sa practice alt gen de sport. ... Dana Savuica a reusit astfel sa indeplineasca cu strictete toate indrumarile specialistului:
Recent, la magazinul Top Line din Bucuresti a fost inaugurat Top On Line - www.toplineshop.ro, la care au participat Dana Savuica, Valentina Pelinel, Anca Serea, Catalin Dezbracatu; ... masca reparatoare MoroccanOil, Luminous HairSpray de la MoroccanOil si un fond de ten", ne-a spus Dana Savuica.
Atunci cand alege o destinatie de vacanta, Dana Savuica alege sa poarte o palarie de la Hatson.
Aflata deja la a treia editie din anul 2016 a caravanei nationale "Traieste Inteligent, Dana Savuica ii invita pe toti constantenii sa i se alature intr-o calatorie de 5* in lumea modei si a frumusetii si sa ii afle toate secretele pe 6 august, incepand cu ora 12.00, la The Beach Bar by Redd's din Mamaia.
Ernest Juvara 3-5) acolo unde Dana Savuica impreuna cu invitatii sai ne va oferi cateva ore de rasfat cu stil:
Dana Savuica, super picioare la 48 de ani! ... O femeie trebuie sa aiba tot timpul grija de aspectul ei, dezvaluie Dana Savuica pentru DC News.
Dana Savuica o apreciaza pe Carmen Iohannis si spune ca in ceea ce priveste stilul vestimentar, sotia presedintelui este pe drumul cel bun.
In luna aprilie, vedeta a dat startul caravanei nationale Traieste Inteligent, iar de data aceasta, Dana Savuica ii invita pe toti clujenii sa i se alature intr-o calatorie de 5* in lumea modei si a frumusetii, unde ne vom racori cu berea fresh din merisor, Redd's.
15) are loc vernisajul expozitiei CREATURI ACVATICE a artistei ILEANA DANA MARINESCU. ... Ileana Dana Marinescu revine la Galeria de Arta SENSO dupa expozitiile Desprinderi din metal si sticla (2017) si cea de Arte Decorative (2015).
Dana Savuica da startul caravanei nationale Traieste Inteligent, eveniment ce va avea loc miercuri, 20 aprilie, incepand cu ora 17:00 la Hotel Marshal Garden (Calea Dorobantilor, 50B).
In preambulul unui interviu, am citit o prezentare succinta a doamnei Dana Deac, pe care o reproduc in continuare: "Pe Dana Deac ajungi sa o cunosti cu sufletul.
Dana Rogoz a ironizat-o pe Olivia Steer voalat. ... Dana Rogoz a jignit-o pe Olivia Steer voalat. ... Dana Rogoz sustine ca discutia Oliviei Steer cu medicul a fost nepotrivita. ... In cea pro-parerea medicului se afla Dana Rogoz care a jignit-o voalat pe Olivia Steer, pe Facebook-ul ei personal.
Isi vor da replici pe tema asta Bogdan Stoica si subsemnata, Dana Savuica. Atmosfera va fi insufletita de Meli-Melo si Douglas.
Recent, in Afi Palace Cotroceni a avut loc evenimentul MOA la care au participat Dana Savuica, Roxana Iliescu, Madalina Ulmeanu - Director General MOA si Olivier Bagdassarian - Director International MOA. Roxana Iliescu si Dana Savuica s-au aratat extrem de entuziaste la vederea accesoriilor din magazinul MOA.
Nico a cantat la vioara, Dana Savuica la acordeon si Roxana Iliescu la nai! ... In premiera, Roxana Iliescu a cantat la nai, Dana Savuica a incantat publicul cu o reprezentatie la acordeon si Nico a facut o demonstratie la vioara.
Printre vedetele care au participat la eveniment s-au aflat si creatorul de moda Catalin Botezatu, stilista Adina Buzatu, Dana Savuica, Gianina Corondan, care este de ceva timp redactor-sef al revistei VIP si Florentina Opris, adepta unui stil de viata sanatos.
Dana Savuica ne recomanda 8 modele Hispanitas must have si pe care le poti achizitiona la reducere pana pe data de 28 februarie.
Dana Savuica, Oana Cuzino si Simoana Patruleasa s-au intrecut in ochelari Gucci la Optik Gallery din Mall Jolie Ville, Baneasa (Autoare:
google-analytics.com