Cautare

165 de rezultate pentru "dalles" (3.50 secunde)
Magazinul The Hippie Hippie Shake este prezent cu un stand in cadrul Targului de cadouri de Valentine‘s Day de la Sala Dalles din Bucuresti.
La targul organizat de Valentine’s Day de la Sala Dalles vizitatorii au putut admira si achizitiona si: cristale semipretioase si produse cu simboluri Reiki (le puteti achizitiona si pe www.cristale-semipretioase.ro).
De curand, isi expune in cadrul expozitiei de la Sala Dalles sculpturile sale in lemn, dar si obiecte vechi pe care le-a mostenit de la strabunicul sau.
Laura Caraman este prezenta cu un stand la expozitia de ceai, cafea, delicatese si accesorii de la Sala Dalles. ... Publicul de la Sala Dalles este interesat de costumele traditionale japoneze", ne-a spus Laura Caraman, care si-ar dori foarte mult sa ajunga in Japonia.
Hajnalka Stefan de la Ch‘artist este prezenta cu un stand in foaierul Salii Dalles din Capitala, la care doritorii isi pot personaliza (contra cost) obiecte din ceramica. ... Expozitia de la Sala Dalles mi s-a parut reusita si am vazut ca nu exista limita de varsta:
"Am adus la targul de la Sala Dalles esarfe de barbati si de femei, fulare, palarii, sepci, berete, bascute si palarii! ... La standul celor doi soti de la Sala Dalles puteti achizitiona:
In cadrul Festivalului de Spiritualitate si Terapii Complementare, "A Noua Dimensiune", organizat in incinta Salii Dalles, la etajul I puteti achizitiona orgonite.
In cadrul Festivalului de Spiritualitate si Terapii Complementare, "A Noua Dimensiune", organizat in incinta Salii Dalles, la etajul I le puteti gasi pe maicutele de la Manastirea Pucioasa.
In cadrul Festivalului de Spiritualitate si Terapii Complementare, "A Noua Dimensiune", organizat in incinta Salii Dalles, la etajul I o putei gasi pe Cristina Neagoe, reprezentant al Farmaciei Naturii.
Evenimentul este Organizat in cadrul Salii Dalles, la etajul I, in perioada 30 octombrie - 3 noiembrie. Intrarea este libera!
Maria Chirila si Dragos Anutei participa zilele acestea la In cadrul Festivalului de Spiritualitate si Terapii Complementare, "A Noua Dimensiune", organizat in incinta Salii Dalles, la etajul I.
"Asa mustangi fricosi - am zis - sa nu-mi mai iasa-n cale!" "Nu sunt mustangi adevarati - imi zise Vocea - sunt gandurile tale!" Gasiti cartea "Purtatorul de cuvinte" semnata Ioan Gyuri Pascu la standul Editurii Cartea Daath, in cadrul targului de terapii complementare de la Sala Dalles, la etajul I.
Maria Chirila mai este prezenta si astazi, la etajul I al Salii Dalles, in cadrul targului de terapii complementare "A Noua Dimensiune".
Catalin Listar este prezent cu un stand, la etajul I, in cadrul Festivalului de terapii complementare "A noua dimensiune", organizat la Sala Dalles.
In cadrul expozitiei de la Sala Dalles, acesta expune si vinde sculpturile sale in lemn, dar si obiecte vechi pe care le-a mostenit de la strabunicul sau. ... Expozitia cu vanzare de la Sala Dalles este deschisa pana la 24 decembrie 2013.
In cadrul expozitiei organizate de Valentine‘s Day, la Sala Dalles, Mihaela Hotaru, o tanara excentrica, creeaza palarii si accesorii chic pe care le expune si vinde aici.
Petronela Ionescu a participat recent la targul de cadouri de Martisor si de Ziua Femeii, organizat la Sala Dalles.
Asociatia Elta Universitate este prezenta cu un stand in cadrul Festivalului de Spiritualitate si Terapii Complementare de la Sala Dalles.
In cadrul targului de Paste organizat la Sala Dalles, la etajul 1 sunt prezenti cu un stand Liviu Flesariu si fiica sa, Doina, de la Helio Design, care expun la vanzare obiectele lor superbe.
Intr-un Bucuresti plin de targuri, unde tot mai multi comercianti vin sa-si prezinte ofertele, Targul Cadourilor de Paste de la Galeria Dalles se distinge ca fiind unul dintre cele mai vechi si mai cunoscute targuri din Bucuresti.
google-analytics.com