Cautare

1658 de rezultate pentru "cuvinte latinesti" (2.65 secunde)
Biletele pentru concertul Celelalte Cuvinte care va avea loc in data de 7 mai, la clubul B52 pot fi cumparate si online, exclusiv pe www.IaBilet.ro Biletele se gasesc si in reteaua fizica IaBilet.ro (Magaznul Muzica, Magazinele IQBox si Uman, Agentiile Perfect Tour, dar si pe cele 1500 de terminale self-service ZebraPay din Kaufland, Cora, Auchan, Carrefour si Mega Image).
Trupa ARTHUR va deschide evenimentul CELELALTE CUVINTE si CONEXIUNI, din data de 4 noiembrie, de la Arenele Romane, din cadrul Campaniei Nationale Oamenii Timpului.
Pe cuvinte! ... Pina la urma, au fost niste cuvinte impotriva unui sistem, dupa cum o spune chiar unul dintre oamenii citati in ziarul de azi. ... Pe fiecare pagina, in locul imaginilor publicam azi reactiile memorabile ale oamenilor, cristalizate in cuvinte.
Umorul fin sau acid, figurile de stil, umorul involuntar, ironia, autopersiflarea, bancurile, jocurile de cuvinte, comicul de situatie, asocieri ilare si impunsaturi colegiale au fost stranse de Mediafax, din mii de stenograme publicate de Senat si Camera Deputatilor, pentru a arata si cealalta fata celor pe care ii alegem o data la patru ani.
Permiteti-mi cateva cuvinte despre schimbarile care au loc in ultima vreme in unele tari din lumea araba. ... Doamnelor si domnilor , Permiteti-mi in incheiere , cateva cuvinte despre o alta tema majora. ... Cu alte cuvinte, am avea nevoie, astazi, de o planeta si jumatate.
Daca unui chirurg de mare talent, care salveaza vieti, i-ai da sa citeasca un text din domeniul petrochimiei, s-ar impiedica in cuvinte asemenea unui analfabet. ... Cu alte cuvinte, ca accepta regulile statului spectacol”, care face deliciul huliganilor de la galerie. ... Cu glas, dar fara cuvinte.
Cuvantul fotografie are originea de la doua cuvinte provenite din limba greaca: ... De aici iti dai seama ca intr-adevar o fotografie valoreaza cat o mie de cuvinte. ... Doua cuvinte foarte folosite sunt poze si fotografii.
Iubeste ascunzisurile si intortocherile, aproape urand drumurile drepte si locurile comune, cu alte cuvinte are o deosebita predilectie in a complica lucrurile inclusiv propria-i viata.
Aceste cuvinte mi s-au intiparit in minte si mi le-am reamintit cand am inceput sa scriu despre experienta mea. ... "Iti voi arata multe lucruri aici, dar te vei intoarce", mi-a spus femeia, fara sa foloseasca aceste cuvinte.
Omul incearca sa cunoasca acest Univers prin simturile sale, limitate biologic, prelungite cu instrumente limitate tehnic, ca si prin cuvinte, operatii matematice si logice, ori prin teorii, toate limitate, atat de mintea noastra, cat si, mai ales, cultural.
Culmea, dar sfatul cel mai bun nu-l primesti prin cuvinte sau prin discutii fata in fata cu o persoana, ci s-ar putea sa ajunga la tine, pe cai subtile, de la un animal.
43.764 cuvinte in cazul lui Mircea Geoana, 67.780 - Traian Basescu, 35.402 - Crin Antonescu si 31.258 cuvinte pentru candidatul Sorin Oprescu. ... Din frecventa folosirii unor cuvinte, apreciem discursul electoral al lui Antonescu ca fiind mai taios decat cele ale contracandidatilor sai.
Doua cuvinte se repeta, aproape obsesiv la seful statului: ... Din 2004 incoace aceste doua cuvinte au fost folosite de cele mai multe ori de catre Traian Basescu in iesirile sale publice. ... De sapte ani seful statului ne vorbeste, folosind cuvinte mari, despre "modernizarea statului".
Cu alte cuvinte, un colegiu ar fi trebuit sa fie castigat de PNL iar alt colegiu de PSD. ... Cu alte cuvinte, primari PSD au mobilizat cetatenii dar nu in favoarea candidatului acestui partid, ci in beneficiul reprezentantului PD-L.
SEO este o subcategorie a marketing-ului online SEM, practica aparuta in anul 1990, odata cu aparitia primelor site-uri pe Internet, si care reprezinta totalitatea tehnicilor prin care un site web este adus la o forma in care este propulsat mai sus in lista de rezultate date de un motor de cautare pentru diverse cuvinte-cheie, astfel marindu-se traficul calitativ al site-ului si experienta oferita utilizatorilor.
Deschizi cartea Purtatorul de cuvinte a lui Ioan Gyuri Pascu si te intampina un motto:
In timpul celor trei zile de muzica in aer liber, iubitorii de folk, rock si muzica acustica au parte de un program de cel putin sapte ore de concerte pe seara, sustinute de cele mai bune voci din folk si cele mai bune trupe rock, dar si multe alte nume sonore ale muzicii romanesti, printre care Florin Chilian, Damian Draghici, Andrei Paunescu si Trupa Totusi, Proconsul, Kempes, Celelalte Cuvinte, Ducu Bertzi, Mircea Rusu Band, OCS, Pasarea Rock, Cristi Minculescu, Valter & Boro - Buna seara,prieteni!
De asemenea, in ghid se mentiona ca o femeie cu varsta de 30 de ani are in fiecare luna 20% sanse de a ramane insarcinata (cu alte cuvinte, din 100 de femei fertile cu varsta de 30 de ani care incearca sa ramana insarcinate in cursul unui ciclu, 20 vor reusi, iar 80 vor trebui sa incerce din nou).
Invatam sa citim litere, grupuri de litere, cuvinte, propozitii. PhotoReading inseamna sa fotografiezi mental un material scris la o viteza de minim 25.000 de cuvinte pe minut, in conditiile in care un adult citeste, in medie, cu o viteza de 200 de cuvinte pe minut, spune Connie Larkin.
Cuvinte cu dragoste (Autoare: ... Incepeti prin a va controla vorbirea, vorbiti cat mai frumos, folositi cuvinte fara incarcatura negativa, daruiti cuvinte cu dragoste si viata va fi mai armonioasa.
google-analytics.com