Cautare

399 de rezultate pentru "cristi groza" (3.12 secunde)
Eliza Lesanu, Stanescu Mihaela, Neguta, Catalin Craciun, Cristi Kruger, Ana Maria, acea Ana Maria, Johnny, Cristi si Cristina Severin, Paul Rogojinaru, Catalin Rosioru, Ionescu Claudiu, care anul asta a lipsit nemotivat.
Cu toate ca a pornit cu mult entuziasm in slujba publica in care a fost numit, aceea de prefect, Cristi Roman pare sa se fi poticnit. ... Cristi Roman inca mai rezista.
Cristi Balaj (50 de ani) nu a ratat ocazia de a-i ironiza pe cei de la FCSB inaintea meciului direct de duminica seara, din Gruia, care va incepe la 20:30, in direct la Digi Sport 1.
Au platit datoriile fostilor presedinti ai Ligii Studentilor si au oferit cunoscatorilor o noua proba a afinitatilor dintre Emil Constantin, Dinu Gindu si Cristi Dumitru. ... Reamintim ca Liga Studentilor este condusa, din umbra, de Dinu Gindu si Cristi Dumitru, doi oameni ai lui Emil Constantin.
Cristi Balaj, presedintele campioanei CFR Cluj, a fost intrebat in cadrul emisiunii Digi Sport Special despre zvonurile aparute cu privire la o posibila intrare in insolventa a gruparii din Ardeal.
Cristi Balaj, presedintele de la CFR Cluj, a transmis printr-o interventie telefonica la emisiunea Fotbal Club ca este convins ca Claudiu Petrila va pleca foarte curand si chiar a confirmat acest lucru.
CFR Cluj a obtinut o victorie surprinzatoare pe terenul Slavia Praga, cea mai valoroasa echipa din grupa G a Conference League. La final, Cristi Balaj a dezvaluit ca emotiile au fost prea mari chiar si pentru el.
Schimbare radicala facuta de Cristi Minculescu, omul care a facut istorie cu trupa Iris! Solistul de 63 de ani si-a suprins fanii dupa ce s-a tuns si si-a facut cont pe TikTok, unde deja are 14 mii de fani.
La scurt timp dupa ce informatia a fost dezvaluita, tatal fotbalistului, Cristi Dulca (50 de ani), a avut o interventie telefonica la Digi Sport Special.
Cristi Pulhac face primele declaratii dupa ce a devenit tatic in mare secret! "Copilul a venit in momentul in care ne-am dorit", a spus acesta.
Cristi Borcea a vorbit despre Dinamo si anii de glorie ai clubului. ... Gigi Becali, Cristi Borcea, George Copos, Marian Iancu, Nicolae Badea, Adrian Mititelu erau cateva dintre personajele care finantau echipele din Liga 1.
Nu stiu daca e nevoie de o schimbare, e nevoie de noi sa strangem randurile si sa redevenim acel Rapid frumos care am fost", a declarat Cristi Sapunaru.
Cristi Pulhac e as la schimbat scutece! Iar atat de bine ii vine rolul de tatic, incat se gandeste deja la al doilea copil.
Cristi Balaj a explicat ca CFR Cluj a obtinut licenta UEFA pentru sezonul 2023/24, insa finantatorul ardelenilor nu si-a amanetat o cladire asa cum s-a vorbit in ultima perioada.
Vila lui Cristi Mega i-a fost jefuita in decembrie 2023. Acum, manelistul a vorbit despre situatia socanta de care a avut parte, la finalul anului trecut.
"Am primit deja cereri pentru infiintarea Politiei comunitare sau pentru semnarea unor contracte de prestari servicii din partea unor primarii, cum ar fi Frumusica, Dersca, Bucecea, Copalau, dar nu putem sa le dam curs decit numai dupa adoptarea normelor metodologice ", a mai precizat Loredana Groza, purtator de cuvint in cadrul CGP.
"Vom bea un cocktail, vom avea o TOMBOLA cu premii oferite de Exotique, arh.Cristina Groza, Decora Design si nu in ultimul rand Anamaria Prodan si ne vom lasa fermecati de vraja Orientului.
Giurgiteanu va ocupa functia pana la organizarea unui concurs dupa ce locul a fost lasat liber de fostul subprefect Ion Groza, care a demisionat din motive personale.
Pentru a participa la aceasta noapte speciala, invitatii trebuie sa scoata din buzunar intre 100 si 300 de euro, insa vor fi incantati de Loredana Groza si Horia Brenciu.
Potrivit subprefectului, deputatul PNL il suna in miez de noapte si ii ordona sa se duca pe diguri ca sa apere comunele Doljului de inundatii si apoi sa-i raporteze situatia. Nicolae Giurgiteanu a fost numit recent in functie, dupa ce liberalul Ion Groza si-a prezentat demisia din motive personale.
google-analytics.com